Urmărește-ne în Social Media

pop

Loredana - A ta mireasă

Loredana a lansat un video cu versuri pentru piesa ”A ta mireasă”. Melodia este extrasă de pe albumul ”Imaginarium”.

Publicat

pe

”Am un dar pentru voi, un lyrics video al cântecului ”A ta mireasă”, de pe albumul ”Imaginarium”! Dacă vă place dați share! Enjoy the music!”, a transmis Loredana fanilor ei.

Anul trecut, peste 4000 de oameni au venit la Sala Palatului pentru a o asculta pe Loredana. Artista a lansat albumul ”Imaginarium” în cadrul unui show cu o producție impresionanată, care a fost prezentat publicului cu prilejul a două concerte desfășurate în zile consecutive.

Pe 27 noiembrie, Loredana va reveni la Sala Palatului și va concerta pe această scenă pentru al cincilea an consecutiv. Anul acesta, Loredana își invită fanii să se lase purtați de „Sentimente”, o nouă tematică aleasă pentru show-urile sale.

Concertele Loredana la Sala Palatului au devenit o tradiție în ultimii 5 ani. Loredana a fost prima artistă femeie din România post-decembristă care a susținut un show la Sala Palatului. Odată cu concertul „Dragoste”, susținut în 2012, artista a ridicat an de an nivelul show-urilor, acestea încadrându-se acum în cele mai înalte standarde internaționale. Producțiile Loredana au cucerit publicul și presa de specialitate și sunt în continuare un etalon în showbiz-ul românesc.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Concerte sâmbătă, 26 noiembrie 2016

Loredana

Loc
Sala Palatului
PUBLICITATE
Comentează

Emisiuni radio-tv

X Factor 2021: ce grupuri antrenate de către Delia au trecut de Bootcamp

Runda de Bootcamp a emisiunii X Factor a continuat cu echipa Deliei. Aceasta și-a ascultat cu atenție concurenții și a ales doar trei grupuri care să meargă mai departe. Te invităm să citești rezumatul emisiunii.

Publicat

pe

Delia și concurenții salvați în Bootcamp
Delia și concurenții salvați în Bootcamp │ FOTO: Antena 1

Seara de vineri, 26 noiembrie, i-a adus pe scenă pe concurenții din grupa Deliei. Aceasta antrenează grupurile. Echipa Deliei este alcătuită trupe care au primit 4 voturi de DA în audiții și de grupuri formate de către jurată, din concurenți ce se aflau pe lista de așteptare.

Concurenții s-au luptat pentru a ocupa unul dintre cele trei scaune care le asigură poziția în etapa următoare. În această seară, doar părerea Deliei a fost decisivă, comentariile celorlalți jurați fiind doar consultative.

Citește rezumatul ediției X Factor din 26 noiembrie:

Secret Society

Secret Society este o trupă de rock formată din patru tineri - Vlad, Andrei, Cătă și Vic. Concurenții au mers pe același filon și în etapa de Bootcamp, aducând pe scenă un veritabil show rock. Secret Society a interpretat piesa "Hammer To Fall" și Delia le-a oferit un loc pe scaun.

"Vreau să fiți un exemplu. Vreau să vadă oamenii că sprijinim și susținem genul acesta și zic să luați un loc", a spus jurata.

Trupa E-Special

Trupa E-Special este formată din trei gălățence de 15 ani. În audiții, concurentele i-au cucerit pe jurați cu un număr impresionant de voce și dans care a fost recompensat cu 4 voturi de DA, lucru care a însemnat că acestea au mers direct în Bootcamp. Fetele au avut un moment bun și în această etapă a emisiunii, demonstrându-le juraților că nu au greșit când le-au oferit 4 DA.

Trupa E-Special a interpretat un mash-up, alegând piesele "All My Life" și "Let's Get It Started". Jurații au fost plăcut surprinși de recitalul fetelor. Delia le-a oferit un scaun.

Le Teste di Ozzak

Italienii de la Le Teste di Ozzak au acaparat scena cu energia și muzica lor. Cei patru concurenți au cântat în stil propriu piesa "Relax, Take It Easy". Jurații au fost încântați de momentul artistic special, iar Delia le-a oferit un scaun.

"M-ați făcut să dansez, să mă ridic în picioare", a declarat Loredana.

Cristina Bondoc și Mirela Cicu

Cele două concurente au creat un duet pentru Bootcamp, amândouă fiind pe lista de așteptare. Cristina Bondoc a venit în audiție cu piesa "Dancing with the devil", pe când Mirela Cicu cu "Someone You Loved". În Bootcamp, cele două au ales să interpreteze "Believer" de la Imagine Dragons. Vocile puternice ale fetelor i-au cucerit pe jurați, însă Delia nu a fost convinsă să le acorde un scaun.

Quartet Belcanto

Bulgarii de la Quartet Belcanto au creat un adevărat spectacol pe scena de la X Factor. Dansul, umorul și vocile speciale au pus în valoare piesa "YMCA". Momentul trupei i-a încântat pe jurați și pe cei din public, aceștia urmărind fiecare mișcare a concurenților.

"Îmi place când văd oameni care se pun în alt context fără jenă. Mi-a plăcut piesa, bravo", a spus Florin Ristei.

Delia le-a acordat o șansa și i-a așezat în locul italienilor de la Le Teste di Ozzak.

Sandy & Casper

Sandy și Casper, pe numele real Bogdan Panaite, vin din Galați și formează un duo de excepție. Cei doi au creat un moment atipic în Bootcamp, unde au interpretat un refren de la Céline Dion - "Treat Her Like a Lady", restul fiind pură improvizație.

Alegerea muzicală și faptul că au avut o ușurință de a improviza i-au cucerit pe jurați și au făcut-o pe Delia sa le dea un scaun. Sandy & Casper au luat locul fetelor de la E-Special.

Divas

Divas au impresionat juriul X Factor și publicul cu o interpretare specială a piesei "This is me". Cele trei italience au avut o apariție elegantă, fiind îmbrăcate în rochii sclipitoare. Apoi, vocile lor au acaparat platoul emisiunii, fiind puternic aplaudate la final.

"Ați fost strălucitoare, într-adevăr. Cu toată inima și dragul din lume, pleacă Bulgaria, Quartet Belcanto", a spus Delia.

Astfel, Divas au ocupat locul celor patru bulgari.

Trupa Alme

Trupa Alme a luat naștere special pentru Bootcamp, din trei concurenți care în audiții primiseră 3 DA: Max Corfini, Alice Olivari și Meriam Jane. Alme au interpretat a cântat piesa "Leave the Door Open" interpretată de Bruno Mars și Anderson .Paak, Silk Sonic.

Delia i-a felicitat pentru moment și le-a oferit un scaun. Trupa Alme s-a așezat în locul băieților de la Secret Society.

Trupa Omajii

Omajii a fost trupa care s-a format peste noapte din Majii și Oma. Ambii au făcut parte din echipa Loredanei, însă au fost eliminați. Delia nu a vrut ca X Factor să piardă două voci speciale, astfel că a creat un grup nou.

Omajii a reușit să facă un show electrizant pe scena X Factor cu o melodia "Show Must Go On". Cei doi concurenți au mers mai departe, ocupând scaunul italiencelor de la Divas.

"Mi-ar plăcea să vă văd în finală, sunteți două dintre vocile mele preferate", a spus Florin Ristei.

Leyla Salman & Elie Hadad

Leyla și Elie au format un duet special pentru Bootcamp, ambii aflându-se pe lista de așteptare. Deși au avut câteva probleme la repetiții, cei doi au reușit să creeze un moment muzical captivant. Concurenții au interpretat "Cry To Me" (Solomon Burke). Deși au fost apreciați de juriu, NU au primit un scaun.

Trupa Raze de lună

Atmosfera de petrecere a fost adusă pe scenă de trupa Raze de lună. Concurenții au interpretat o piesă proprie și i-au făcut pe cei din sală să se ridice în picioare. Interpretarea lor a fost apreciată și de jurați, iar Delia a decis că trupa trebuie să meargă mai departe. Raze de lună a înlocuit trupa Alme.

The Jazzy Jo Experience

Trupa a avut o apariție de neuitat încă din audiții. În etapa de Bootcamp, The Jazzy Jo Experience a continuat să dovedească că dețin factorul X și că scena este o parte importantă din viața lor. Interpretarea jucăușă și improvizațiile i-au cucerit pe jurați.

"Ar trebui să stați pe-un scaun", a spus Ștefan Bănică.

Juratul a intuit bine și Delia le-a oferit un scaun. Sandy și Casper au plecat acasă și The Jazzy Jo Experience le-au ocupat locul.

The Jacks

The Jacks este trupa alături de care activează Robert Nicolae. Concurentul a venit singur la audiții, dar a fost, în cele din urmă, convins de către Delia să vină cu trupa sa. Cei patru membri ai trupei au făcut o compilație interesantă, special pentru jurați. Au interpretat fragmente din "Bună seara, iubite", "Dana" sau "Ani de liceu". Jurații au apreciat creativitatea trupei. Cu toate acestea, The Jacks NU a mers mai departe.

Citește în continuare

Emisiuni radio-tv

X Factor 2021: află ce concurenți a salvat Loredana în cel de-al doilea episod de Bootcamp - VIDEO

Runda de Bootcamp a emisiunii X Factor a continuat cu grupa Loredanei. Aceasta și-a ascultat cu atenție concurenții și a ales doar trei care să meargă mai departe. Te invităm să citești rezumatul emisiunii.

Publicat

pe

Loredana și concurenții salvați în Bootcamp
Loredana și concurenții salvați în Bootcamp │ FOTO: Antena 1

Seara de vineri, 19 noiembrie, i-a adus pe scenă pe concurenții din echipa Loredanei Groza. Aceasta antrenează concurenții (fete și băieți) cu vârsta de peste 24 de ani. Grupa Loredanei este alcătuită din 8 concurenți care au primit 4 voturi de DA în audiții și de trei concurenți care au fost aleși de pe lista scurtă a juratei.

Cei 12 concurenți s-au luptat pentru a ocupa unul dintre cele trei scaune care le asigură poziția în etapa următoare. În această seară, doar părerea Loredanei a fost decisivă, comentariile celorlalți jurați fiind doar consultative.

Citește rezumatul ediției X Factor din 19 noiembrie:

Elvis Silistra (Majii)

Elvis a deschis în forță cea de-a doua ediție de Bootcamp de la X Factor 2021. Cu o atitudine debordantă și o ținută extravagantă, concurentul a interpretat piesa "Can't Hold Us" (Macklemore & Ryan Lewis). Mai mult, tânărul i-a îndemnat pe toți din public să cânte cu el, făcându-i să se simtă ca la un concert.

"Ți-am spus că mi-ai plăcut de la audiții. Momentul nu trebuie judecat numai din punct de vedere vocal. Ca un moment de început, a fost perfect. Din nou ai arătat că te interesează și show-ul", a spus Florin Ristei.

Loredana i-a oferit un scaun lui Elvis.

Alina Statie

Alina a fost aleasă de Loredana de pe lista de așteptare. Concurenta a demonstrat că a meritat oportunitatea de a fi în Bootcamp, astfel că a creat un adevărat show rock pe scena de la X Factor. Inițial, Alina a interpretat un fragment din "Lie Ciocârlie". Apoi, a debordat de energie cu piesa "Stairway To Heaven".

Jurații au apreciat vocea concurentei, însă nu au fost convinși de alăturarea celor două piese. Cu toate acestea, Loredana i-a acordat votul de încredere și, implicit, un loc pe scaun.

"Maria Ciobanu și Led Zeppelin pot sta una lângă alta atâta timp cât există o legătură. Sfatul meu este să nu mai faci o alăturare la întâmplare, ci să aibă un sens", a spus Ștefan Bănică.

Florentina Țuchel Matei

Florentina i-a cucerit pe jurați cu vocea, atitudinea și superba rochie roșie. Concurenta a interpretat piesa "I Am What I Am", a artistei Shirley Bassey. Momentul Florentinei a părut desprins dintr-un musical, motiv pentru care a primit un loc pe scaun.

"Îți mulțumim pentru spectacol. Ai fost spectaculoasă! Ai fost ca dintr-un musical!", a spus Delia.

Andrei Calancea

Dacă până acum, concurenții Loredanei au venit cu energie și atitudine, Andrei a adus emoție pe scenă. Concurentul i-a impresionat atât pe jurați, cât și pe ceilalți concurenți cu interpretarea piesei "Eternitate" (George Nicolescu).

Ștefan, Delia și Florin au apreciat momentul lui Andrei, fiind vizibil mișcați de emoția pe care au primit-o de la concurent. Nici Loredana nu a fost mai puțin impresionată, oferindu-i un loc pe scaunul Alinei Statie.

"Pachetul tău emoțional este extrem de puternic. La tine, forța cea mai mare este transmisia. Ăsta este atuul tău", a spus Ștefan Bănică.

Vito Antonio

Italianul Vito Antonio i-a scos pe jurați din emoția momentului anterior cu o piesa energică. Concurentul a cântat "Bad Romance" de la Lady Gaga și a umplut scena. A dansat, s-a mișcat, a interacționat cu publicul și cu trupa ce l-a acompaniat. Loredana a văzut un potențial și mai mare în Vito, așa că i-a oferit un loc pe scaun. Florentina a părăsit competiția.

Nora Deneș

Nora a fost cea de-a doua concurentă pe care Loredana a ales-o de pe lista de așteptare. Aceasta a prezentat un moment special pe scena de la X Factor. Nora a interpretat piesa "Always Remember Us This Way" (Lady Gaga), cântând atât cu vocea, cât și la pian.

"Nora, tu ești întotdeauna surprinzătoare. Îmi place că ești un muzician extrem de complex", a spus Loredana.

Cu toate acestea, jurata NU i-a oferit un loc pe scaun. Concurenta a avut o prestație mai bună la repetiții decât în emisiune, acesta fiind motivul pentru care Loredana nu a mers mai departe cu ea.

Stefan J. Doyle

Cea de-a doua ediție de Bootcamp s-a dovedit a fi un carusel de emoții, iar Stefan s-a aflat în mijlocul lor. Concurentul a oferit un show total cu piesa "In The Air Tonight" de la Phil Collins, interpretată cu vocea, pianul și tobele. Prestația sa le-a făcut pe Delia și Loredana să se ridice în picioare. Dar după acest moment plin de energie, Stefan a avut parte de surpriză emoționantă. Și-a întâlnit patru din cei șase frați. Pentru cei care nu mai țin minte povestea lui Stefan, acesta s-a născut în România și a fost adoptat de o familie din Irlanda.

Clipele frumoase nu s-au oprit, însă, aici. Stefan a mers mai departe în competiție în locul lui Vito Antonio.

Florin Iordache

Florin Iordache a fost selectat de pe lista de așteptare pentru a participa la Bootcamp deoarece în audiții a primit 3 DA. În seara de 19 noiembrie, Florin a interpretat piesa "Breakfast At Tiffany's" de la Deep Blue Something. Jurații i-au apreciat interpretarea corectă.

"Ești un băiat foarte corect, foarte cuminte, Îmi placi. Încerc să te îndrăcesc, să te fac mai sălbatic, pentru că ești un băiat prea bun",  a spus Delia.

Deși Loredana îl apreciază mult pe Florin Iordache, nu a simțit că ar trebui să renunțe la vreunul dintre concurenții care se aflau deja pe scaune.

Oma Jali

Oma a cucerit audiența cu o ținută africană și cu o interpretare memorabilă. Concurenta a cântat melodia "Woman" de la Neneh Cherry și a creat un adevărat spectacol. Energia, atitudinea și vocea specială a Omei au făcut-o pe Loredana să-i ofere un scaun. Astfel, Oma i-a luat locul lui Elvis.

"Superb a fost! Un moment cu încărcătură, o piesă care ți s-a potrivit de minune. Ai transmis foarte bine prin toți porii", a comentat Delia.

Monica Silaghe

Monica Silaghe i-a impresionat pe jurați încă de la audițiile X Factor, unde a obținut 4 DA. Concurenta a rămas la un nivel superior și în etapa de Bootcamp. A interpretat "Hush Hush" (Pussycat Dolls), iar publicul a fost încântat pe prestația sa, lucru observat și de Loredana.

"Monica, ai publicul de partea ta. Publicul cu siguranță ți-ar da un scaun", a spus Florin Ristei.

Loredana a hotărât să facă schimbul între Oma Jali și Monica Silaghe.

Nick Casciaro

Italianul a încheiat o seară efervescentă de Bootcamp. Cu atitudinea, emoția și timbrul aparte, Nick Casciaro a adus pe scena X Factor 2021 un moment de excepție. Concurentul a interpretat "Don't You Worry Child" de la Swedish House Mafia ft. John Martin. Toți jurații au fost impresionați de interpretare.

"Îmi place mult atitudinea ta. Ești clar unul dintre pretendenții la X Factor", a spus Ștefan Bănică.

Loredana a fost conștientă de atuurile lui Nick, astfel că i-a oferit un loc pe scaunul ocupat până atunci de Monica Silaghe.

Citește în continuare

Emisiuni radio-tv

X Factor 2021 a ajuns la etapa de Bootcamp; află cum a decurs prima rundă

Pe 12 noiembrie, a început cea de-a doua etapă a emisiunii X Factor 2021 - Bootcamp. În cadrul acesteia, juratul fiecărei grupe va decide dacă cel care se află pe scenă merită sau nu un scaun. Găsești detalii în articol.

Publicat

pe

Concurentele salvate de Florin Ristei în Bootcamp
Concurentele salvate de Florin Ristei în Bootcamp │ FOTO: Antena 1

Seara de vineri, 12 noiembrie, le-a adus pe scenă pe fetele din echipa lui Florin Ristei. Acesta antrenează concurentele cu vârsta sub 24 de ani. Grupul lui Florin este alcătuit din 11 concurente care au primit 4 voturi de DA în audiții și de o concurentă care a fost aleasă de pe lista scurtă a juratului.

Cele 12 tinere s-au luptat pentru a ocupa unul dintre cele trei scaune care le asigură poziția în etapa următoare. În această seară, doar părerea lui Florin a fost decisivă, comentariile celorlalți jurați fiind doar consultative.

Citește rezumatul ediției X Factor din 12 noiembrie:

Ilona Nicula

Ilona a declarat că în audiții i-a fost foarte frică de Florin și nu s-a așteptat la o reacție atât de pozitivă din partea juraților. Deși este una dintre cele mici concurente din competiție, vârsta nu i se pare un impediment, iar Ilona a demonstrat acest lucru încă o dată pe scena de la X Factor.

Ilona a interpretat piesa "Hit The Road Jack" și a umplut sala cu energia sa. Delia a apreciat îndrăzneala cu care s-a jucat pe piesă, iar Loredana a declarat că i-ar oferi un loc pe scaun:

"La 14 ani, chiar ai un simț muzical foarte dezvoltat. Ai intrat foarte bine pe groove. Dacă aș fi în locul lui Florin, te-aș așeza pe un scaun".

Florin i-a oferit un loc pe scaun.

Abeba Suardi

Chiar dacă auzise că Florin este cel mai sever jurat, Abeba a declarat că s-a simțit foarte bine în preajma lui. Concurenta de 19 ani a fost aleasă de pe lista scurtă de așteptare de către jurat. Pentru momentul din Bootcamp, Abeba a interpretat piesa "Crazy".

"Ești un pic prea emotivă și prea neîncrezătoare în tine și lucrul ăsta dăunează pe scenă. Ai voce bună, dar nu știi să o potențezi maxim. Drumul la X Factor se încheie aici", a spus Florin Ristei.

Yarina Cozma

Yarina a urcat pe scenă plină de emoții, dar a reușit să le transpună în piesa interpretată. A cucerit jurații cu momentul său și a primit un loc pe scaun. Deși ea și Florin au avut dificultăți în a alege o melodie potrivită pentru Bootcamp, în cele din urmă au stabilit că "The Impossible Dream" este lozul câștigător.

"Bravo, Yarina, bravo! Neașteptată transformare de la ce ai cântat în audiții, cu ce ai venit acum. M-ai impresionat și chiar m-ai luat în filmul tău. Felicitări!", a spus Loredana.

Betty Iordăchescu

Concentrată pe momentul său, plină de încredere și ambițioasă, Betty a interpretat piesa "Family Portrait" (Pink). Concurenta a reușit să îi cucerească pe jurați cu atitudinea și emoția transmise. Betty a ocupat un loc pe scaun.

"Felicitari! A fost foarte fresh tot ce s-a întâmplat! Te felicit! Meriți un scaun, îți spun din tot sufletul!, a spus Delia.

Sofia Cagno

Sofia s-a declarat foarte emoționată de această etapă a show-ului. Această atitudine a fost observată și de cei patru jurați, Florin Ristei menționând că Sofia este foarte introvertită și sensibilă. Concurenta a cântat piesa lui Sam Smith, "Lay Me Down" și a ocupat locul Ilonei.

"Wow! Ești un fel de Katy Perry. Ești extrem de specială", a declarat Ștefan Bănică.

Mirela Bogasieru

Înainte de a urca pe scenă, Mirela a menționat din nou dragostea sa pentru muzică. În ciuda faptului că nu are studii muzicale și că a primit comentarii negative din cauza religiei, Mirela se simte în largul ei pe scenă, când interpretează cu emoție și drag. În etapa de Bootcamp a emisiunii X Factor, concurenta a ales să cânte o piesă manifest. Este vorba despre "what if i took it off for you?".

Cu toate că jurații au apreciat momentul concurentei, Mirela NU a primit un loc pe scaunul emisiunii.

Ana Maria Mustia

Ana Maria Mustia a reușit să aibă un moment plin de energie în Bootcamp-ul de la X Factor. Concurenta a interpretat melodia "Tones and I" și a umplut scena. A interacționat cu trupa și cu cele trei concurente de pe scaune.

În ciuda atmosferei create, interpretarea tinerei a fost umbrită de declarațiile lui Florin Ristei. Acesta a ținut să menționeze că Ana Maria nu l-a ascultat în timpul repetițiilor.

"Atunci când ești într-o echipă și ai un mentor, bun, rău, trebuie să îl asculți în ce zice. La repetiții ea nu s-a mișcat absolut deloc".

Ana Maria NU a trecut în etapa următoare a emisiunii.

Delia Andrei

Delia a urcat pe scena X Factor puțin răcită, însă lucrul acesta nu a împiedicat-o să aibă un moment memorabil. Concurenta a ales să interpreteze piesa lui Miley Cyrus, "Angels Like You". Prestația Deliei l-a convins pe Florin să o așeze pe scaun în locul Sofiei.

Decizia juratului i-a luat prin surprindere pe colegii săi, dar și pe concurenți.

Bryana Holingher

Bryana a încins spiritele în prima rundă de Bootcamp. Concurenta de doar 14 ani i-a impresionat pe jurați cu piesa "Stand Up", astfel că un loc pe scaun era obligatoriu.

"Nebunie a fost, ești perfectă! Tehnic vorbind, vocea ta este impecabilă. Incredibil! Să-i dăm trei scaune", a declarat Delia.

Florin Ristei a trebuit să ia în final o decizie care a nemulțumit concurentele care ocupau deja un scaun, dar regulile jocului nu pot fi încălcate. Astfel, Bryana i-a luat locul Yarinei.

Raluca Oaida

Raluca Oaida a interpretat melodia "Rise Up", a artistei Andra Day. Concurenta a avut câteva probleme tehnice, însă a reușit să ducă piesa la final. Jurații au apreciat interpretarea, dar nu au trecut cu vederea micile probleme pe care le-a întâmpinat Raluca.

"Ai reușit să ne încarci cu emoție. Ai fost pe stare. Îmi place culoarea vocii tale", a declarat Loredana.

Raluca a primit un loc pe scaun, în locul Deliei.

Ainhoa Sanchez Millan

Ainhoa a cucerit pe toată lumea cu vocea, carisma și atitudinea. Concurenta originară din Spania a interpretat piesa "Don’t You Worry ’Bout a Thing". A reușit să aibă un moment spectaculos, să strălucească pe scenă și să primească un loc pe scaun în locul Ralucăi.

"Mi-a plăcut performanța! E piesă grea, am slăbiciune pentru vocile bune, am slăbiciune pentru piesele bune. M-ai cucerit, ai un scaun!", a spus Florin.

Daria Peltea

Daria a încheiat prima seară de Bootcamp cu un moment plin de energie. Concurenta s-a aruncat la o piesă extrem de dificilă - "Emotions" (Mariah Carey). Atitudinea pozitivă, dansul, și tehnica vocală i-au impresionat pe cei patru jurați.

"Bravo, fată!. Aici avem voce, avem carismă, avem zâmbet", a spus Ștefan Bănică.

Florin a apreciat "pachetul" complet al Dariei și i-a oferit un loc pe scaun. Concurenta a înlocuit-o pe Ainhoa.

Citește în continuare

AGENDA DE CONCERTE

<< nov. 2021 >>
lmmjvsd
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Trending