Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 The Motans cântând piesa "Fata din vis"The Motans a întâlnit-o pe "Fata din vis" a trupei Compact - VIDEO (Marea Unire Zu 2020) Antrenori Vocea: ReuniuneaEdiția specială "Vocea României" le-a adus românilor un show cu muzică, dans și invitați speciali - VIDEO Smiley și Adrian Despot la Vocea: ReuniuneaSmiley și Adrian Despot au făcut să se audă "basul și cu toba mare" la ediția specială Vocea României Irina Rimes și Tudor Chirilă la Vocea: ReuniuneaÎn cadrul "Vocea: Reuniunea", Irina Rimes și Tudor Chirilă și-au declarat iubirea - VIDEO Alexandra Stan, Cornel Ilie, Liviu Teodorescu - Oameni (Live la Marea Unire ZU 2020)Marea Unire Zu 2020 i-a adus împreună pe Alexandra Stan, Cornel Ilie și Liviu Teodorescu - VIDEO Alina Eremia la Marea Unire Zu 2020Alina Eremia a apăsat pedala rock la Marea Unire Zu 2020 cântând "Sunetul mai tare / DJ Vasile / Banii vorbesc" - VIDEO

Lyric Video: Jean Gavril și Feli - Ultimul val

Jean Gavril lansează alături de Feli ”Ultimul val”, o piesă dramatică despre plecare și gol rămas în urma pierderii cuiva drag.

Inspirat de moartea tatălui unuia dintre cei mai buni prieteni ai săi, comandant de vas de profesie, Jean Gavril și-a pus emoțiile și trăirile față de această plecare într-o piesă încărcată de dramatism atât ca linie melodică, cât și ca versuri.

"La 2-3 zile după eveniment, eram în studio și înceram să scot toate sentimentele care mă încercaseră în zilele acelea. A ieșit acest refren care vorbește despre despărțire, distanță și lipsă", povestește Jean Gavril, compozitor, textier și interpret al acestei piese.

După ce a realizat împreună cu Feli un cover de succes după piesa lui Dan Spătaru "Iti pare rău", Jean Gavril a promis publicului ca va reveni cu o piesa proprie împreună cu ea, de a cărei voce și profunzime este fascinat.

"Din prima clipa am știut că această piesă este perfectă pentru un duet cu Feli. Vocea ei este superbă în general, dar pe piesa asta aduce o supradoză de emoție", susține Jean Gavril.

"...am "fugit" la Smiley și Jean și i-am rugat să mă lase și pe mine pe această piesă, pe care eu o consider o capodoperă"

La rândul ei, și Feli îl admiră pe Jean Gavril.

"Eu sunt unul din cei mai mari fani Jean Gavril din momentul în care am făcut cunoștință în studiourile HaHaHa Production. Când Jean mi-a arătat demo-ul piesei "Ultimul Val" efectiv nu am putut-o asculta, pentru că treceam prin schimbări mari pe plan personal și fiind o piesă cu un mesaj atât de intens, mă atingea prea tare. Aproape un an mai târziu, după ce multe s-au așezat, într-o seară la studio, Jean lucra la finalizarea piesei. Atunci am "fugit" la Smiley și Jean și i-am rugat să mă lase și pe mine pe această piesă, pe care eu o consider o capodoperă. Mă bucur mult și sunt foarte fericită că Jean a acceptat să împartă așa poveste cu mine muzical!", mărturisește Feli.

"Ultimul val" are muzica și versurile scrise de Jean Gavrila, Felicia Donose si Andrei Tiberiu Maria și producția muzicală realizată de Șerban Cazan și Lucian Nagy.

Citește mai multe despre FeliJean Gavril
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE