Urmărește-ne în Social Media

pop

Lyric Video: Fireboy DML & Ed Sheeran - Peru

Ed Sheeran a colaborat cu artistul nigerian Fireboy DML pentru noul single ”Peru”. Melodia a fost lansată inițial în versiune solo, cântată doar de Fireboy DML, artistul declarându-se acum încântat de ocazia de a colabora cu Ed.

Publicat

pe

"A fost un vis împlinit să aflu că Ed Sheeran este un fan al sound-ului meu și că a dorit să înregistreze cu mine o piesă care a fost inspirată de călătoriile mele în jurul lumii. Momentul este extraordinar atât pentru mine, cât și pentru beat-urile afro. Sper ca aceasta să fie prima din multe colaborări cu Ed și cu alți artiști din întreaga lume", a declarat Fireboy DML.

Artistul nigerian, pe numele real Adedamola Adefolahan, a lansat în 2020 cel de-al doilea album, "Apollo". Single-ul "Peru"a fost lansat și într-o variantă solo, în luna iulie a lui 2021, colaborarea cu Ed concretizându-se la finalul anului trecut, în decembrie fiind lansat și un videoclip oficial.

În octombrie 2021, Ed Sheeran a lansat albumul "=". Discul conține 14 piese, inclusiv single-ul dance "Bad Habits". Produs de Ed, FRED și Johnny McDaid de la Snow Patrol, discul a fost înregistrat în Suffolk, Londra, Suedia și LA.

"Am trecut prin iubire, pierdere, o nouă viață, durere și toate emoțiile existente între acestea pe perioada înregistrării acestui album și simt că e un material al maturizării. N-am mai fost niciodată atât de mândru de ceva la care am lucrat, sau mai entuziasmat/emoționat ca voi să-l auziți", declara Ed la momentul lansării albumului "=".

PUBLICITATE
Comentează

Trending