Urmărește-ne în Social Media

latino, pop

Lyric Video: Enrique Iglesias - Espacio en Tu Corazón

După o serie de piese dansante, Enrique Iglesias revine cu o melodie sensibilă de dragoste. "Espacio en Tu Corazón" descrie o relație clătinată de încercări, dar care rezistă în ciuda tuturor problemelor.

Publicat

pe

"Espacio en Tu Corazón" este o nouă piesă de rămas-bun din partea lui Enrique, melodia urmând să fie inclusă pe viitorul material al artistului, plănuit a fi ultimul, potivit unei declarații făcute într-un live chat cu Ricky Martin.. Considerând, însă, că titlul LP-ului este "FINAL" (VOL.1), artistul pare să fi hotărât să împartă acest ultim album în două părți. Nu se știe dacă VOL. 2 a fost deja înregistrat, sau urmează să fie, însă prima parte a fost deja lansată pe 17 septembrie.

Tracklist "FINAL" (VOL.1) - Enrique Iglesias:

 1. Chasing The Sun
 2. Te Fuiste
 3. Pendejo
 4. Unwell
 5. All About You
 6. Me Pase (featuring Farruko)
 7. Subeme La Radio (featuring Descemer Bueno and Zion & Lennox)
 8. Duele El Corazon (featuring Wisin)
 9. El Baño (featuring Bad Bunny)
 10. Move To Miami (featuring Pitbull)
 11. El Perdón (with Nicky Jam)

Enrique Iglesias este supranumit "Regele muzicii latino-pop". În cei peste 25 de ani de carieră, acesta a vândut 170 de milioane de albume și single-uri, numărându-se printre cei mai bine vânduți artiști spanioli din toate timpurile. Enrique are în palmares și 150 de single-uri plasate pe prima poziție în topurile Billboard, precum și 6 premii Grammy, 10 World Music Awards și 6 trofee din partea MTV.

Trending