Urmărește-ne în Social Media

pop

Lyric Video: Direcţia 5 - Îţi promit...

Direcţia 5 lansează un nou videoclip cu versuri pentru piesa "Îţi promit..." o declaraţie de iubire şi fidelitate supremă. E genul de piesă pe care o auzi în momentele speciale din viaţă, precum cele prezentate în clip. Vă invităm să îl urmăriţi în cadrul articolului.

Publicat

pe

"Îţi promit..." este practic o colecţie de jurăminte de la nuntă puse pe muzică. Vedem de altfel în lyric video o colecţie de momente speciale ale unor cupluri care au decis să îşi unească destinele. Pe malul mării sau într-un parc cu un carusel luminos, cei doi devin unul. Totul începe cu un drum peste podul de la Cernavodă, un drum spre mare care trezeşte tuturor amintiri.

Schimburi de inele şi sărutări de la nuntă, primul dans cu mireasa sau inimi desenate pe plajă îşi fac apariţia în acest material vizual special. Dacă prima jumătate a piesei este balada pură, romantică şi sentimentală, în a doua parte resimţim influenţe de jazz şi rock. Putem auzi un solo de chitară cu distors şi multă pasiune, dar şi un saxofon, care îl completează perfect.

Piesa vine în completarea release-ului "Paradis" de săptămâna trecută, în care vedeam peisaje idilice şi tineri care alergau fericiţi prin livezi. Muzica noului single este semnată de Marian Ionescu, iar versurile sunt compuse de către Dinu Olăraşu. Marian Ionescu, liderul trupei descrie acest release:

Această piesă reprezintă declaraţia supremă de dragoste dintre două suflete care îşi promit că iubirea lor va dura pentru totdeauna, că vor merge mâna în mâna pe drumul vieţii şi că timpul nu le va schimba sentimentele. «Îţi promit» este cea de-a doua piesă care va fi inclusă, alături de «Paradis», pe următorul nostru album.

Single-urile noi preced lansarea albumului "În Culori", care va debuta la finalul acestui an. Are o serie de concerte dedicate în toată ţara, care îi vor duce pe muzicieni la Iaşi, Cisnădie, Braşov sau Târgu Mureş. Direcţia 5 sărbătorea 25 de ani de carieră în 2016, lansând albumul "Love, Peace & Harmony". În noiembrie 2017 lansa LP-ul "Happy Days", care a inclus hiturile "Să-i iert păcate" (colaborare cu Adi Sînă), "Pulbere de Stele" sau "Tu m-ai cucerit".

Alina Crişan, fosta membră ASIA a început colaborarea cu grupul din 2015 şi o putem auzi pe ultimele 2 single-uri. A devenit o prezenţă constantă la concertele şi evenimentele trupei.

Muzică nouă

Ascultă noua piesă Direcția 5, "Un adăpost" - AUDIO

Direcția 5 pregătește lansarea unui nou album, până atunci dezvăluind publicului o baladă pop-rock intitulată "Un adăpost". Melodia este acompaniată de un video cu versuri.

Publicat

pe

Direcția 5, concert special 17 noeimbrie
Direcția 5, concert special 17 noeimbrie │ FOTO: Captură YouTube

Piesa "Un adăpost" este compusă de Marian Ionescu, versurile fiind semnate de Dinu Olărașu. Melodia va fi inclusă pe viitorul album Direcția 5, "Minimal", pe care trupa îl va lansa pe 21 mai. Piese noi de pe acest album vor fi prezentate publicului în cadrul unui concert la Sala Palatului, ce va cuprinde în setlist și hiturile formației.

"Ne propunem să aducem cântecele noastre din perioada 1991 - 2022 și câteva cântece de pe noul nostru album "Minimal", pe care îl lansăm pe 21 mai 2022 la Sala Palatului. Va fi o premieră pentru publicul din București. Așteptăm cu mare emoție reîntâlnirea cu voi și ne bucurăm că putem fi aici", a transmis formația.

Lyric Video: Direcția 5 - "Un adăpost"

Cu mii de concerte la activ, Direcţia 5 este o prezenţă consecventă şi foarte iubită pe scenele din România. Trupa a lansat primul album din carieră în 1991, iar, de atunci, în fiecare an a lansat câte un material discografic ce îi poartă amprenta. Background-ul muzical colosal face ca trupa să fie recunoscută și apreciată chiar și peste hotare, lansând peste 20 de albume și peste 400 de piese, printre care și colaborări cu nume de referință din muzica românească – Lidia Buble, Delia, Andra, Nicoleta Nucă, Loredana Groza și Paula Seling.

În luna aprilie a anului trecut, trupa a lansat "Am să te am", un single romantic, plin de sensibilitate, iar în septembrie a lansat "E un ecou", o piesă emoționantă, despre agitația și constrângerile vieții cotidiene, însoțită de un videoclip filmat pe străzile din București.

Direcția 5 a spus şi continuă să spună, nenumărate poveşti de viaţă şi iubire, prin versurile sale și prin interpretările live de excepție. În luna noiembrie, trupa a susținut un concert la Teatrul de pe Lipscani, în Sala Rapsodia, iar întregul show a fost transmis online. Îl puteți urmări aici.

Citește în continuare

Trending