Urmărește-ne în Social Media

pop

Lyric Video: Direcţia 5 - Îţi promit...

Direcţia 5 lansează un nou videoclip cu versuri pentru piesa "Îţi promit..." o declaraţie de iubire şi fidelitate supremă. E genul de piesă pe care o auzi în momentele speciale din viaţă, precum cele prezentate în clip. Vă invităm să îl urmăriţi în cadrul articolului.

Publicat

pe

"Îţi promit..." este practic o colecţie de jurăminte de la nuntă puse pe muzică. Vedem de altfel în lyric video o colecţie de momente speciale ale unor cupluri care au decis să îşi unească destinele. Pe malul mării sau într-un parc cu un carusel luminos, cei doi devin unul. Totul începe cu un drum peste podul de la Cernavodă, un drum spre mare care trezeşte tuturor amintiri.

Schimburi de inele şi sărutări de la nuntă, primul dans cu mireasa sau inimi desenate pe plajă îşi fac apariţia în acest material vizual special. Dacă prima jumătate a piesei este balada pură, romantică şi sentimentală, în a doua parte resimţim influenţe de jazz şi rock. Putem auzi un solo de chitară cu distors şi multă pasiune, dar şi un saxofon, care îl completează perfect.

Piesa vine în completarea release-ului "Paradis" de săptămâna trecută, în care vedeam peisaje idilice şi tineri care alergau fericiţi prin livezi. Muzica noului single este semnată de Marian Ionescu, iar versurile sunt compuse de către Dinu Olăraşu. Marian Ionescu, liderul trupei descrie acest release:

Această piesă reprezintă declaraţia supremă de dragoste dintre două suflete care îşi promit că iubirea lor va dura pentru totdeauna, că vor merge mâna în mâna pe drumul vieţii şi că timpul nu le va schimba sentimentele. «Îţi promit» este cea de-a doua piesă care va fi inclusă, alături de «Paradis», pe următorul nostru album.

Single-urile noi preced lansarea albumului "În Culori", care va debuta la finalul acestui an. Are o serie de concerte dedicate în toată ţara, care îi vor duce pe muzicieni la Iaşi, Cisnădie, Braşov sau Târgu Mureş. Direcţia 5 sărbătorea 25 de ani de carieră în 2016, lansând albumul "Love, Peace & Harmony". În noiembrie 2017 lansa LP-ul "Happy Days", care a inclus hiturile "Să-i iert păcate" (colaborare cu Adi Sînă), "Pulbere de Stele" sau "Tu m-ai cucerit".

Alina Crişan, fosta membră ASIA a început colaborarea cu grupul din 2015 şi o putem auzi pe ultimele 2 single-uri. A devenit o prezenţă constantă la concertele şi evenimentele trupei.

PUBLICITATE
Comentează

AGENDA DE CONCERTE

<< oct. 2021 >>
lmmjvsd
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Trending