Urmărește-ne în Social Media

rock

Chris Cornell - When Bad Does Good

Înainte de a muri, Chris Cornell a lăsat în arhiva sa câteva melodii finalizate, ce urmau a fi incluse pe viitoarele sale materiale. ”When Bad Does Good” este una dintre aceste piese, lansată acum post-mortem cu prilejul editării unui box set de 4 CD-uri cu muzica solo a lui Chris, precum și cea înregistrată cu Soundgarden, Temple of the Dog și Audioslave.

Publicat

pe

Portofoliul muzical al lui Chris Cornell va fi lansat sub forma unui box set cu 4 CD-uri, ce va include piese înregistrate ca artist solo, dar și alături de Soundgarden, Temple of the Dog și Audioslave. În această colecție se vor regăsi atât piese lansate, cât și 11 melodii nelansate, prima dezvăluită fiind ”When Bad Does Good”.

Ideea lansării acestei colecții, care oferă o viziune completă asupra geniului artistic al lui Chris Cornell, i-a aparținut soției sale, Vicky. Aceasta a lucrat cu foștii colegi de trupă ai regretatului muzician în alegerea pieselor, piesa ”When Bad Does Good” fiindu-i adusă în atenție de Josh Brolin, un bun prieten al lui Chris.

“De când a murit Chris, am făcut tot ce mi-a stat în putință să împărtășesc fanilor din întreaga lume muzica sa. Am simțit că e nevoie să facem o colecție specială care să îl reprezinte - ca prieten, soț și tată, ca om care și-a asumat riscuri pentru a inova, ca poet și artist. Vocea sa a găsit calea către inimile și sufletele atâtor persoane. Vocea sa îi era viziunea, iar cuvintele pacea. Acest album este pentru fanii lui”, a declarat Vicky Cornell.

Box setul va include și un duet al lui Chris cu Cat Stevens și unul cu fiica sa, Toni. Colecția va fi pusă în vânzare pe 16 noiembrie.

Chris Cornell a murit pe 18 mai 2018, la vârsta de 52 de ani.

Cunoscut în special pentru activitatea în trupa Soundgarden, pe care a fondat-o în 1984, Cornell a activat și în trupele Audioslave și Temple of the Dog, având în paralel și o carieră solo. Ultimul său disc solo, "Higher Truth", a fost lansat în septembrie 2015, și a inclus single-ul ”Nearly Forgot My Broken Heart”.

PUBLICITATE
Comentează

Albume noi

Albumul postum al lui Chris Cornell, "No One Sings Like You Anymore", va avea o continuare

Într-un nou interviu, Vicky Cornell, soția regretatului muzician, a dezvăluit că încă mai are multă muzică pusă deoparte și intenționează să lanseze un al doilea volum pentru albumul "No One Sings Like You Anymore". Detalii și audio în articol.

Publicat

pe

Chris Cornell – The Promise (Theatrical Version)
Chris Cornell – The Promise (Theatrical Version)

În luna decembrie a anului trecut, familia lui Chris Cornell a lansat un album postum al artistului, axat pe coveruri ale pieselor unor nume mari. E vorba despre John Lennon, Prince, Janis Joplin şi mulţi alţii. "No One Sings Like You Anymore" este o colecție ce onorează artiștii și cântecele care l-au inspirat pe Chris Cornell. Materialul a fost înregistrat în 2016 și este ultimul album de studio complet finalizat al artistului. Dacă piesele pot fi deja ascultate pe serviciile de streaming, o variantă fizică a albumului urmează să fie lansată pe 19 martie 2021.

Acum, soția lui Chris Cornell le-a dat o veste bună fanilor. Invitată în cadrul emisiunii The Rizzuto Show, Vicky a dezvăluit că va continua să onoreze memoria artistului cu o nouă lansare. Este vorba de cel de-al doilea volum al materialului "No One Sings Like You Anymore".

"Există un al doilea volum. Ce a făcut ca primul volum să fie atât de special este faptul că el l-a masterizat și l-a împărțit. Totul este Chris de la început până la sfârșit. Și celălalt, volumul doi, a fost masterizat, dar nu și împărțit.

Suntem binecuvântați pentru că a fost un scriitor atât de prolific și ne-a lăsat multă muzică. Nu într-o formă complet finisată, dar avem cu ce să lucrăm, iar ștampila Cornell este peste tot, ceea ce este cu adevărat special. Deci, există multă muzică", a declarat Vicky Cornell.

În altă ordine de idei, Toni Cornell, fiica muzicianului, a marcat împlinirea a 30 de ani de la apariția piesei "Hunger Strike" cu un mesaj dedicat tatălui său. Mai mult, tânăra a și interpretat un fragment din această piesă din repertoriul  Temple of Dog, trupă fondată de Chris Cornell.

VIDEO: Vicky Cornell în emisiunea The Rizzuto Show

Citește în continuare

AGENDA DE CONCERTE

<< iul. 2021 >>
lmmjvsd
28 29 30 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1

Trending