Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Victoria - Ugly Cry (Artwork)Eurovision 2021: Reprezentanta Bulgariei dorește ca România să o ajute la selectarea piesei John Mayer în clipul ”Carry Me Away”Documentarul "Framing Britney Spears" l-a întristat pe John Mayer: "Am fost pe punctul de a plânge de cinci ori" Casey Bishop la American Idol,2021Trupa Motley Crue a lăudat o concurentă de 15 ani de la American Idol: "Felicitări, Casey Bishop!" - VIDEO Chefi la CuțiteCel de-al nouălea sezon "Chefi la Cuțite" începe la sfârșitul lunii februarie Sorin Pârcălab la iUmorSorin Pârcălab, la iUmor: "Dacă nu era reală faza, aș fi râs și eu" - VIDEO Juriu iUmor sezonul 10Emisiunea iUmor nu va mai fi difuzată duminica; află când o poți urmări

Lyric Video: Chris Cornell - When Bad Does Good

Înainte de a muri, Chris Cornell a lăsat în arhiva sa câteva melodii finalizate, ce urmau a fi incluse pe viitoarele sale materiale. ”When Bad Does Good” este una dintre aceste piese, lansată acum post-mortem cu prilejul editării unui box set de 4 CD-uri cu muzica solo a lui Chris, precum și cea înregistrată cu Soundgarden, Temple of the Dog și Audioslave.

Portofoliul muzical al lui Chris Cornell va fi lansat sub forma unui box set cu 4 CD-uri, ce va include piese înregistrate ca artist solo, dar și alături de Soundgarden, Temple of the Dog și Audioslave. În această colecție se vor regăsi atât piese lansate, cât și 11 melodii nelansate, prima dezvăluită fiind ”When Bad Does Good”.

Ideea lansării acestei colecții, care oferă o viziune completă asupra geniului artistic al lui Chris Cornell, i-a aparținut soției sale, Vicky. Aceasta a lucrat cu foștii colegi de trupă ai regretatului muzician în alegerea pieselor, piesa ”When Bad Does Good” fiindu-i adusă în atenție de Josh Brolin, un bun prieten al lui Chris.

“De când a murit Chris, am făcut tot ce mi-a stat în putință să împărtășesc fanilor din întreaga lume muzica sa. Am simțit că e nevoie să facem o colecție specială care să îl reprezinte - ca prieten, soț și tată, ca om care și-a asumat riscuri pentru a inova, ca poet și artist. Vocea sa a găsit calea către inimile și sufletele atâtor persoane. Vocea sa îi era viziunea, iar cuvintele pacea. Acest album este pentru fanii lui”, a declarat Vicky Cornell.

Box setul va include și un duet al lui Chris cu Cat Stevens și unul cu fiica sa, Toni. Colecția va fi pusă în vânzare pe 16 noiembrie.

Chris Cornell a murit pe 18 mai 2018, la vârsta de 52 de ani.

Cunoscut în special pentru activitatea în trupa Soundgarden, pe care a fondat-o în 1984, Cornell a activat și în trupele Audioslave și Temple of the Dog, având în paralel și o carieră solo. Ultimul său disc solo, "Higher Truth", a fost lansat în septembrie 2015, și a inclus single-ul ”Nearly Forgot My Broken Heart”.

Citește mai multe despre Chris Cornell
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE