Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Costel la iUmorCostel a vorbit la iUmor despre karma, bormașini și porumbei - VIDEO Concurenții care au trecut de cel de-al 13-lea episod X Factor 2020Audițiile de la X Factor 2020 au ajuns la final; citește rezumatul ultimei runde Eden Loren în audițiile de la X Factor 2020Eden Loren, italianul care a cântat de mai multe ori cu Laura Bretan, i-a cucerit pe jurații de la X Factor 2020 Romică Țociu și Adriana Trandafir la "Te cunosc de undeva"Adriana Trandafir și Romică Țociu au câștigat cu "Diamonds are forever" la Te cunosc de undeva Inna și Antonia în Dance Queen's HouseInna anunță un nou album, ce ar putea include o colaborare cu Antonia - VIDEO Concurenții care au trecut de cel de-al 12-lea episod X Factor 2020X Factor 2020: Noi concurenți au urcat pe scenă în cea de-a 12-a rundă de audiții

Lyric Video: CandyShop – HappyLand

CandyShop, un nou proiect muzical românesc, a lansat single-ul de debut - ”HappyLand”. Așa cum o indică și titlul, mesajul piesei este unul optimist, grupul propunându-și să-i facă pe oameni să zâmbească.

Candy Shop reinventeaza electro pop-ul prin compoziții proaspete, care țintesc la cea mai buna calitate a sunetului analog. Vocea jazzy-copilăroasă îi parține Anei Maria Rosu. În vârstă de 21 de ani, Ana își explorează acum identitatea de artist, și-o expune fără rețineri și, mai ales, cu optimism și entuziasm.

“Românii zâmbesc prea puțin, râd rar. Sunt mereu serioși, preocupați. În mașină, ascultând versurile de la radio, ai crede că toată lumea trăiește o iubire dramatică sau suferă după una. Iar noua ne place să găsim motive să râdem, să trăim cu optimism și să visam cu ochii deschiși. Avem convingerea că și celorlalți le place, dar, pentru că nu vorbesc despre asta, încep să uite.…Și atunci le reamintim că de fapt ai nevoie de puține lucruri, ai dreptul să speri, ai dreptul să fii plictisit și obosit când nu trăiești cu adevărat ce-ți dorești și, mai ales, ai dreptul să fii fericit”, declară membrii proiectului.

Când intri în magazinul de dulciuri, dispoziția ți se schimbă. Culorile, aromele, gusturile promise sunt atât de diferite și de tentante, încât e imposibil să nu găsești ceva special și pentru tine.

“De aici numele proiectului: Candy Shop. Pentru că muzica noastră este una optimistă, ușor de reținut și fredonat, dar te face să îți dorești să asculți din nou și mai mult… Este un stil de graniță, dinamic și fresh, flexând de la hip-hop la trap, care, dacă trebuie să fie încadrat într-un gen, s-ar înscrie sub umbrela bubble-base”, adaugă CandyShop.

În spatele proiectului stă un duo de muzicieni cu background diferit, care se completează reciproc, atribuindu-și roluri cu rigoare matematică, alături de o voce nouă, dar puternică.

Citește mai multe despre CandyShop
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE