Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Victoria - Ugly Cry (Artwork)Eurovision 2021: Reprezentanta Bulgariei dorește ca România să o ajute la selectarea piesei John Mayer în clipul ”Carry Me Away”Documentarul "Framing Britney Spears" l-a întristat pe John Mayer: "Am fost pe punctul de a plânge de cinci ori" Casey Bishop la American Idol,2021Trupa Motley Crue a lăudat o concurentă de 15 ani de la American Idol: "Felicitări, Casey Bishop!" - VIDEO Chefi la CuțiteCel de-al nouălea sezon "Chefi la Cuțite" începe la sfârșitul lunii februarie Sorin Pârcălab la iUmorSorin Pârcălab, la iUmor: "Dacă nu era reală faza, aș fi râs și eu" - VIDEO Juriu iUmor sezonul 10Emisiunea iUmor nu va mai fi difuzată duminica; află când o poți urmări

Lyric Video: CandyShop – HappyLand

CandyShop, un nou proiect muzical românesc, a lansat single-ul de debut - ”HappyLand”. Așa cum o indică și titlul, mesajul piesei este unul optimist, grupul propunându-și să-i facă pe oameni să zâmbească.

Candy Shop reinventeaza electro pop-ul prin compoziții proaspete, care țintesc la cea mai buna calitate a sunetului analog. Vocea jazzy-copilăroasă îi parține Anei Maria Rosu. În vârstă de 21 de ani, Ana își explorează acum identitatea de artist, și-o expune fără rețineri și, mai ales, cu optimism și entuziasm.

“Românii zâmbesc prea puțin, râd rar. Sunt mereu serioși, preocupați. În mașină, ascultând versurile de la radio, ai crede că toată lumea trăiește o iubire dramatică sau suferă după una. Iar noua ne place să găsim motive să râdem, să trăim cu optimism și să visam cu ochii deschiși. Avem convingerea că și celorlalți le place, dar, pentru că nu vorbesc despre asta, încep să uite.…Și atunci le reamintim că de fapt ai nevoie de puține lucruri, ai dreptul să speri, ai dreptul să fii plictisit și obosit când nu trăiești cu adevărat ce-ți dorești și, mai ales, ai dreptul să fii fericit”, declară membrii proiectului.

Când intri în magazinul de dulciuri, dispoziția ți se schimbă. Culorile, aromele, gusturile promise sunt atât de diferite și de tentante, încât e imposibil să nu găsești ceva special și pentru tine.

“De aici numele proiectului: Candy Shop. Pentru că muzica noastră este una optimistă, ușor de reținut și fredonat, dar te face să îți dorești să asculți din nou și mai mult… Este un stil de graniță, dinamic și fresh, flexând de la hip-hop la trap, care, dacă trebuie să fie încadrat într-un gen, s-ar înscrie sub umbrela bubble-base”, adaugă CandyShop.

În spatele proiectului stă un duo de muzicieni cu background diferit, care se completează reciproc, atribuindu-și roluri cu rigoare matematică, alături de o voce nouă, dar puternică.

Citește mai multe despre CandyShop
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE