Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Liana Stanciu anunță când vom afla care e piesa României la Eurovision 2021Piesa României la Eurovision 2021 - Când e aleasă și ce jurați fac selecția RBD"Rebelde" va fi difuzat pe Netflix într-o nouă versiune - TEASER Ana-Maria Mărgean la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Ana-Maria Mărgean a fost micuța ventrilocă care a primit Golden Buzz de la Andra Destiny ALA la "Românii au talent" 2021Destiny ALA a emoționat juriul de la "Românii au talent" cu puterea de a simți muzica chiar dacă nu o aud Anya Taylor-Joy în trailerul "The Queen's Gambit"Câștigătorii Globurilor de Aur 2021 - Lista completă Adriana & Romică - Maria Tănase și Fărâmiță Lambru la "Te cunosc de undeva!"Adriana Trandafir și Romică Țociu i-au portretizat pe Maria Tănase și Fărâmiță Lambru și au câștigat cea de-a patra gală "Te cunosc de undeva!"

Lyric Video: Liviu Teodorescu - De Ce Fumezi în Casă?

Liviu Teodorescu a lansat o nouă piesă de pe EP-ul "Lista de păcate": "De ce fumezi în casă?". Este un track leneş şi jucăuş, o baladă de cântat pe acoperişuri încinse de soare. Melodia primeşte un videoclip cu versuri, cu un fundal retro, pe care vă invităm să îl vizionaţi în articol.

Dacă Smiley ne-a pus eterna întrebare "De unde vii la ora asta?", Liviu Teodorescu ne întreabă "De ce fumezi în casă?". Totul este ilustrat în lyric video cu o mână umană de un roşu aprins, cu o pereche de inele care o fac să pară aproape bionică. Fumatul este fructul oprit şi interzis, o metaforă pentru micile tabieturi ale celui drag, care ne enervează, dar le şi adorăm.

Piesa lui Liviu poate fi luată atât la literă, ca o campanie anti fumat, cât şi metaforic, ca încercarea de a alunga amintirea obiceiurilor negative ale celei drage. Single-ul este extras de pe albumul "Lista de păcate", primul material discografic al muzicianului. Acest track anticipează finalul albumului pe care artistul l-a făcut public piesă cu piesă, începând cu luna octombrie a anului 2018.

Pe parcursul a 6 luni am putut asculta creaţii melancolice, romantice, visătoare şi pline de vibraţii senzuale. Totul începea cu lansarea piesei "Rochia ta", iar după Liviu Teodorescu a lansat câte o piesă în fiecare zi de joi a fiecărei luni. EP-ul include 7 piese noi şi un bonus track, piesa care dă şi numele albumului, "Lista de păcate", o colaborare cu Killa Fonic.

Liviu a compus integral cântecele de pe EP în studioul său, LiTE Music, iar acele piese sunt disponibile pe platformele de streaming. În ultimele luni am putut asculta melodii noi precum "Luna Plină", "Sare Coarda" (împreună cu NOSFE), "Patul Tău" sau "A Nimănui" (cu Matteo şi What's Up).

Artistul îşi începea cariera muzicală odată cu apariţia la emisiunea de talente "Vocea României". Ulterior a devenit cunoscut prin hituri ca "Gelos", "Eşti piesă" sau "Obsesie". A colaborat cu vloggeri şi bloggeri pentru realizarea videoclipurilor sale, de la Sânziana Negru la Cristina Ich, Alina Ceuşan şi Laura Giurcanu.

Citește mai multe despre Liviu Teodorescu
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE