Urmărește-ne în Social Media

pop

Liviu Teodorescu - De Ce Fumezi în Casă?

Liviu Teodorescu a lansat o nouă piesă de pe EP-ul "Lista de păcate": "De ce fumezi în casă?". Este un track leneş şi jucăuş, o baladă de cântat pe acoperişuri încinse de soare. Melodia primeşte un videoclip cu versuri, cu un fundal retro, pe care vă invităm să îl vizionaţi în articol.

Publicat

pe

Dacă Smiley ne-a pus eterna întrebare "De unde vii la ora asta?", Liviu Teodorescu ne întreabă "De ce fumezi în casă?". Totul este ilustrat în lyric video cu o mână umană de un roşu aprins, cu o pereche de inele care o fac să pară aproape bionică. Fumatul este fructul oprit şi interzis, o metaforă pentru micile tabieturi ale celui drag, care ne enervează, dar le şi adorăm.

Piesa lui Liviu poate fi luată atât la literă, ca o campanie anti fumat, cât şi metaforic, ca încercarea de a alunga amintirea obiceiurilor negative ale celei drage. Single-ul este extras de pe albumul "Lista de păcate", primul material discografic al muzicianului. Acest track anticipează finalul albumului pe care artistul l-a făcut public piesă cu piesă, începând cu luna octombrie a anului 2018.

Pe parcursul a 6 luni am putut asculta creaţii melancolice, romantice, visătoare şi pline de vibraţii senzuale. Totul începea cu lansarea piesei "Rochia ta", iar după Liviu Teodorescu a lansat câte o piesă în fiecare zi de joi a fiecărei luni. EP-ul include 7 piese noi şi un bonus track, piesa care dă şi numele albumului, "Lista de păcate", o colaborare cu Killa Fonic.

Liviu a compus integral cântecele de pe EP în studioul său, LiTE Music, iar acele piese sunt disponibile pe platformele de streaming. În ultimele luni am putut asculta melodii noi precum "Luna Plină", "Sare Coarda" (împreună cu NOSFE), "Patul Tău" sau "A Nimănui" (cu Matteo şi What's Up).

Artistul îşi începea cariera muzicală odată cu apariţia la emisiunea de talente "Vocea României". Ulterior a devenit cunoscut prin hituri ca "Gelos", "Eşti piesă" sau "Obsesie". A colaborat cu vloggeri şi bloggeri pentru realizarea videoclipurilor sale, de la Sânziana Negru la Cristina Ich, Alina Ceuşan şi Laura Giurcanu.

PUBLICITATE
Comentează

Lifestyle

Liviu Teodorescu s-a căsătorit: "De acum încolo nu mai e nimic "al meu", ci va fi "al nostru"" - POZE

Liviu Teodorescu s-a căsătorit cu iubita lui din liceu, Iulia-Demetra Iacob. Spre încântarea fanilor, fotografii de la cununia civilă au fost publicate online chiar de către artist.

Publicat

pe

Media Music Awards 2017 │ FOTO: Stefan Sandu / InfoMusic.ro

Perioada în care fotografii tabloidelor vânau vedete pare să apună. Artiștii sunt tot mai dornici să împărtășească publicului momente frumoase din viața lor privată, având la dispoziție și o varietate de platforme pentru a face asta. Până la urmă, e mai bine să oferi, decât să ți se ia, decizia de a publica tu fotografii pe care dorești să le vadă fanii fiind întotdeauna cea mai bună, comparativ cu situația în care ești pozat de paparazzi în ipostaze mai puțin plăcute, în care ai prefera să ți se respecte dreptul la intimitate.

Mesajul lui Liviu Teodorescu pentru proaspăta lui soție: "Cum am mai zis, Te Iubesc. Din liceu, pentru totdeauna"

Liviu Teodorescu, la fel ca și Smiley, a hotărât să anunțe chiar el un important eveniment din viața sa privată. Artistul s-a căsătorit și a împărtășit vestea cu toți fanii lui.

Liviu a publicat atât pe Facebook, cât și pe Instagram, o serie de fotografii de la cununia civilă, alături de un mesaj adresat soției sale, Iulia-Demetra Iacob, ce i-a fost iubită vreme de 10 ani.

"Gata, de acum încolo nu mai e nimic "al meu", ci va fi "al nostru". Dar măcar te-am trecut pe numele meu. Cum am mai zis, Te Iubesc. Din liceu, pentru totdeauna ❤️ Iulia-Demetra Iacob"

POZE cu Liviu Teodorescu și Iulia la cununia civilă

Nu este pentru prima oară când Liviu publică fotografii cu iubita lui, la fel cum și Iulia, la rândul ei, a postat de-a lungul timpului diferite poze de cuplu din vacanțe.

Artist și compozitor, Liviu Teodorescu s-a lansat în industria muzicală odată cu apariția în cadrul emisiunii "Vocea României". De atunci a lansat numeroase hituri și are propriul studio de producție muzicală, LiTE Music. "Fanele", "Ești Piesă", "Obsesie", "Lista de Păcate" sau "Ascultă" sunt doar câteva dintre melodiile care au strâns milioane de vizualizări pe YouTube.

Cele mai recente single-uri ale artistului sunt "Fluturii" feat Jo, "Muzele", cu Manuel Riva, și "Modestia" cu Amuly.

Citește în continuare

AGENDA DE CONCERTE

<< sept. 2021 >>
lmmjvsd
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1 2 3

Trending