Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Roxen - AmnesiaRoxen - Amnesia (Piesa României la Eurovision 2021) "Românii au talent" sezonul 11La 10 ani, o concurentă revine la "Românii au talent" cu speranța obținerii unui Golden Buzz Azul GuaitaCe actori joacă în "Rebelde", versiunea din 2022, de pe Netflix Liana Stanciu anunță când vom afla care e piesa României la Eurovision 2021Piesa României la Eurovision 2021 - Când e aleasă și ce jurați fac selecția RBD"Rebelde" va fi difuzat pe Netflix într-o nouă versiune - TEASER Ana-Maria Mărgean la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Ana-Maria Mărgean a fost micuța ventrilocă care a primit Golden Buzz de la Andra

Lyric Video: Liam Payne - All I Want (For Christmas)

Liam Payne intră în atmosfera sărbătorilor de iarnă cu o piesă de dragoste, ce ar putea părea la prima vedere un cover după cunoscutul hit al divei pop Mariah Carey. Noul single al fostului membru One Direction se numește "All I Want (For Christmas)" și este acompaniat de un video cu versuri.

Deși se numește "All I Want (For Christmas)", noul single al lui Liam Payne nu este o reinterpretare a piesei lansate de Mariah Carey în 1994, ci o melodie originală. Compoziția este semnată de James Newman, Samuel Preston și Philip Cook și se regăsește pe albumul de debut solo al lui Liam, "LP1". Pentru promovarea sa, artistul a lansat un videoclip cu personaje rupte din lumea anime-urilor.

Primul disc solo al lui Liam Payne va fi lansat pe 6 decembrie și va include nu mai puțin de 17 piese. Printre acestea se vor regăsi și single-urile "Get Low" feat Zedd, "Bedroom Floor", "For You" feat. Rita Ora, "Familiar" feat. J Balvin și "Polaroid" feat. Jonas Blue.

Liam Payne a făcut parte din populara trupă de băieți One Direction. În 2016, Liam a semnat un contract cu Republic Records, lansând un an mai târziu single-ul "Strip That Down", de pe viitorul album de debut solo. Piesa a urcat până pe poziția a 3-a în topul single-urilor din UK și până pe poziția a 10-a în clasamentul US Billboard Hot 100.

Citește mai multe despre Liam Payne
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE