Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Juriul ”Te Cunosc de undeva”, sezonul 16"Te Cunosc de Undeva!" revine pe 6 februarie, "sezonul 16 se anunţă unul de senzaţie", potrivit Andreei Bălan Roxen și DJ Maxx la filmările videoclipului "Parte din tine"Roxen și DJ Project lansează videoclipul "Parte din tine", în care artista joacă rolul muzei Noel Gallagher's High Flying Birds It's a Beautiful WorldUn nou album Oasis e în lucru. Noel Gallagher îl înregistrează fără Liam Juriu "Românii au talent" 2021"Românii au talent" promite un show la dublu; emisiunea revine cu 2 ediții pe săptămână Britney Spears în trailer-ul noului documentar realizat de The New York TimesBritney Spears și controlul exercitat de tatăl artistei asupra vieții sale au devenit subiectul unui documentar - TRAILER Katy Perry la concertul de celebrare a inaugurării lui Joe BidenKaty Perry, Bruce Springsteen, Bon Jovi și Foo Fighters au cântat la evenimentul de inaugurare a mandatului lui Joe Biden - VIDEO

Lyric Video: Killswitch Engage - I Am Broken Too

Killswitch Engage se alătură seriei de artişti care lansează piese ce au rolul de a conştientiza răspândirea depresiei şi a problemelor mentale. Noul track se numeşte "I Am Broken Too" şi primeşte un videoclip cu versuri, pe care îl puteţi viziona în articol.

Killswitch Engage postase un teaser înainte de lansarea piesei, prezentând tabulatura de chitară fanilor. Noul single este extras de pe viitorul album al trupei, "Atonement", care va debuta pe 16 august prin Metal Blade. De pe acelaşi disc am mai putut asculta track-ul "Unleashed", lansat luna trecută. "I Am Broken Too" reuşeşte să combine o voce sensibilă a solistului, cu un instrumental dur şi un mesaj important.

În bătălia cu depresia şi suicidul nu există "voi" şi "noi", ci doar un mare "noi", cam acesta ar fi mesajul. Solistul principal al trupei, Jesse Leach a declarat într-o postare pe Instagram că piesa aceasta este cea mai importantă de până acum. Iată declaraţia artistului:

Această piesă este de fapt scrisă despre altcineva, ceea ce a fost o metodă unică de a te confrunta cu acest fenomen. Este un mod de a vedea cum cineva procesează durerea şi apoi să mă pun în locul său. Vorbesc cu cineva, este o conversaţie care se petrece aici.

Ai nevoie de acele momente negre şi de tragedie pentru a inspira piese ancorate atât de adânc. Cred că oricine poate relaţiona cu aşa ceva. Dacă eşti fericit, dacă scriu o piesă despre fericire, nu te va afecta în acelaşi mod. Cred că trebuie să treci prin durere pentru a scrie muzică inspiraţională.

Grupul metalcore din Massachusetts va dona o parte din veniturile generate de noul single către organizaţia non profit Hope for the Day, care se axează pe prevenţia suicidului. Şi Disturbed a început să includă în concertele sale un moment dedicat awareness-ului legat de depresie şi adicţie, dar şi legat de suicid, cu un tribut pentru artiştii pe care i-am pierdut din cauza acestui flagel.

Pe viitorul album Killswitch vom avea două apariţii surpriză: cea a lui Howard Jones, fostul solist şi lider al trupei, dar şi Chuck Billy de la Testament.

Citește mai multe despre Killswitch Engage
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE