Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Victoria - Ugly Cry (Artwork)Eurovision 2021: Reprezentanta Bulgariei dorește ca România să o ajute la selectarea piesei John Mayer în clipul ”Carry Me Away”Documentarul "Framing Britney Spears" l-a întristat pe John Mayer: "Am fost pe punctul de a plânge de cinci ori" Casey Bishop la American Idol,2021Trupa Motley Crue a lăudat o concurentă de 15 ani de la American Idol: "Felicitări, Casey Bishop!" - VIDEO Chefi la CuțiteCel de-al nouălea sezon "Chefi la Cuțite" începe la sfârșitul lunii februarie Sorin Pârcălab la iUmorSorin Pârcălab, la iUmor: "Dacă nu era reală faza, aș fi râs și eu" - VIDEO Juriu iUmor sezonul 10Emisiunea iUmor nu va mai fi difuzată duminica; află când o poți urmări

Lyric Video: Kesha - Here Comes The Change (soundtrack "On The Basis of Sex")

Inspirată de povestea reală a judecătoarei Curții Supreme americane Ruth Bader Ginsburg, Kesha a compus piesa ”Here Comes The Change”. Single-ul se regăsește pe coloana sonoră a filmului biografic ”On The Basis of Sex”.

"Am vrut să explorez moștenirea activiștilor politici din țara noastră care au luptat de-a lungul anilor pentru egalitate și o schimbare în bine", a scris Kesha într-un articol pentru Refinery29, explicând astfel versurile piesei ”Here Comes The Change”. "Mesajul este că tradiția lungă și mândră a activismului social american este încă vie și puternică. Este transmisă generației următoare. Va continua să evolueze de la un succes la altul, și este la fel de importantă ca oricând. "

Kesha a fost aleasă de regizorul filmului biografic “On the Basis of Sex”, Mimi Leder, care și-a dorit să asocieze o voce puternică poveștii judecătoarei Ruth Bader Ginsburg.

”Am o mare admirație pentru activitatea artistică și angajamentul față de activism a lui Kesha. Am vrut ca ea să scrie această piesă pentru că vocea ei plinp de pasiune și talentul ei uriaș amplifică imperativele justiției sociale pentru care Ruth Bader Ginsburg continuă să lupte în fiecare zi. A fost important pentru amândouă ca acest cântec să nu fie doar un imn pentru reușitele lui Ruth Bader Ginsburg, ci și un strigăt pentru cât de multe schimbăre urmează să se întâmple", a declarat Mimi Leder

Pelicula “On the Basis of Sex” va avea premiera în cinematografele din SUA anul acesta, pe 25 decembrie. În rolul principal al judecătoarei  Ruth Bader Ginsburg este distribuită actrița britanică Felicity Jones.

Citește mai multe despre Kesha
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE