Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Costel la iUmorCostel a vorbit la iUmor despre karma, bormașini și porumbei - VIDEO Concurenții care au trecut de cel de-al 13-lea episod X Factor 2020Audițiile de la X Factor 2020 au ajuns la final; citește rezumatul ultimei runde Eden Loren în audițiile de la X Factor 2020Eden Loren, italianul care a cântat de mai multe ori cu Laura Bretan, i-a cucerit pe jurații de la X Factor 2020 Romică Țociu și Adriana Trandafir la "Te cunosc de undeva"Adriana Trandafir și Romică Țociu au câștigat cu "Diamonds are forever" la Te cunosc de undeva Inna și Antonia în Dance Queen's HouseInna anunță un nou album, ce ar putea include o colaborare cu Antonia - VIDEO Concurenții care au trecut de cel de-al 12-lea episod X Factor 2020X Factor 2020: Noi concurenți au urcat pe scenă în cea de-a 12-a rundă de audiții

Lyric Video: Kesha - Here Comes The Change (soundtrack "On The Basis of Sex")

Inspirată de povestea reală a judecătoarei Curții Supreme americane Ruth Bader Ginsburg, Kesha a compus piesa ”Here Comes The Change”. Single-ul se regăsește pe coloana sonoră a filmului biografic ”On The Basis of Sex”.

"Am vrut să explorez moștenirea activiștilor politici din țara noastră care au luptat de-a lungul anilor pentru egalitate și o schimbare în bine", a scris Kesha într-un articol pentru Refinery29, explicând astfel versurile piesei ”Here Comes The Change”. "Mesajul este că tradiția lungă și mândră a activismului social american este încă vie și puternică. Este transmisă generației următoare. Va continua să evolueze de la un succes la altul, și este la fel de importantă ca oricând. "

Kesha a fost aleasă de regizorul filmului biografic “On the Basis of Sex”, Mimi Leder, care și-a dorit să asocieze o voce puternică poveștii judecătoarei Ruth Bader Ginsburg.

”Am o mare admirație pentru activitatea artistică și angajamentul față de activism a lui Kesha. Am vrut ca ea să scrie această piesă pentru că vocea ei plinp de pasiune și talentul ei uriaș amplifică imperativele justiției sociale pentru care Ruth Bader Ginsburg continuă să lupte în fiecare zi. A fost important pentru amândouă ca acest cântec să nu fie doar un imn pentru reușitele lui Ruth Bader Ginsburg, ci și un strigăt pentru cât de multe schimbăre urmează să se întâmple", a declarat Mimi Leder

Pelicula “On the Basis of Sex” va avea premiera în cinematografele din SUA anul acesta, pe 25 decembrie. În rolul principal al judecătoarei  Ruth Bader Ginsburg este distribuită actrița britanică Felicity Jones.

Citește mai multe despre Kesha
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE