Urmărește-ne în Social Media

blues

Keith Richards - Big Town Playboy

Keith Richards, legendarul chitarist The Rolling Stones a lansat un videoclip cu versuri pentru piesa "Big Town Playboy". Acest track este extras de pe ediţia aniversară de 30 de ani a albumului solo de debut al artistului. Vă invităm să ascultaţi piesa în articol.

Publicat

pe

Odată cu lansarea acestui single a apărut şi un videoclip cu versuri, plin de elemente psihedelice. Vedem simboluri ale unor vremuri rock'n'roll, de la siluete feminine formate din titluri de ziar dansând lasciv, până la fotografii cu Keith Richards evoluând pe parcusul anilor. Claviaturi infinite de pian şi capete de mort se desfăşoară hipnotic pe ecran.

"Big Town Playboy" este de un blues greu, părând scoasă direct din barurile din New Orleans. Are acel aer de noapte lungă de petrecere, cu aburi de alcool, domnişoare cărora le place pericolul şi cele mai ciudate personaje care frecventează barurile la 4 noaptea. Percuţia esta una repetitivă, dar vedeta este pianul de jazz şi blues, care te transpune în altă era, mai improvizaţională.

Piesa apare pe ediţia aniversară a albumului "Talk is Cheap", LP-ul de debut al lui Keith Richards. Discul va fi re-editat şi relansat sub formă de deluxe box set, CD, LP şi în format digital pe 29 martie via BMG. Pe această melodie mai apar Mick Taylor şi Johnnie Johnson. Cu o săptămână înainte de lansarea de pe 29 martie, fanii lui Keith vor putea vedea 5 box set-uri speciale la hoteluri din toată lumea.

Se vor găsi pe 22 martie la Karma Sanctum Soho în Londra, la 25hours Bikini Hotel din Berlin şi Andaz West Hollywood din Los Angeles. Box set-urile includ o cutie de lemn care este produsă manual de Fender şi învechită folosind aceleaşi materiale ca şi chitara vintage Telecaster a lui Richards. A fost nevoie de 4 luni şi 20 de prototipuri pentru a pune la punct prima cutie.

Între timp Keith Richards, Mick Jagger and co lucrează la un nou album The Rolling Stones. Ar fi primul material discografic original de la "A Bigger Bang" din 2005 încoace. Trupa a cântat la Bucureşti în 2007, în faţa a peste 60.000 de fani.

Lifestyle

The Rolling Stones vor lansa propriul brand de ciocolată

The Rolling Stones vor să-și îndulcească la propriu fanii. Membrii trupei încep anul în forță cu o lansare surprinzătoare. Găsești mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

The Rolling Stones (Live)
The Rolling Stones (Live)

Majoritatea trupelor au un magazin online de unde fanii pot achiziționa diverse lucruri originale. Pe lângă viniluri și cd-uri cu muzica formației respective, următoarele cele mai comune obiecte sunt articole vestimentare, accesorii sau postere. Este știut faptul că rockerii de la The Rolling Stones s-au avântat de mai mult timp la un merch mai special, cum ar fi măști de protecție, shakere pentru cocktailuri, șosete sau pături. Acum, muzicienilor le-a venit o nouă idee - un brand propriu de ciocolată.

Cine nu iubește ciocolata, mai ales dacă are legătură cu una dintre cele mai cunoscute trupe din istorie? Dulciurile în discuție vin în două arome diferite. Pe de o parte o avem pe Brown Sugar, o tabletă de ciocolată cu lapte, ce va fi lansată oficial pe 29 ianuarie. Pe de altă parte, cei nerăbdători pot comanda deja Cherry Red, ciocolata neagră cu cireșe. Ambele variante sunt disponibile pe site-ul oficial al trupei la prețul de 5.95 de lire.

În ceea ce privește cariera muzicală, The Rolling Stones au lansat o serie de piese anul trecut. Este vorba de "Living In A Ghost Town", prima piesă originală din ultimii 8 ani. Au urmat "Criss Cross", dar și o piesă înregistrată cu Jimmy Page, intitulată "Scarlet".

Citește în continuare

AGENDA DE CONCERTE

<< mai 2021 >>
lmmjvsd
26 27 28 29 30 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6

Trending

CLOSE
CLOSE