Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 RBD"Rebelde" va fi difuzat pe Netflix într-o nouă versiune - TEASER Liana Stanciu anunțâ când vom afla care e piesa României la Eurovision 2021Piesa României la Eurovision 2021 - Când e aleasă și ce jurați fac selecția Ana-Maria Mărgean la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Ana-Maria Mărgean a fost micuța ventrilocă care a primit Golden Buzz de la Andra Destiny ALA la "Românii au talent" 2021Destiny ALA a emoționat juriul de la "Românii au talent" cu puterea de a simți muzica chiar dacă nu o aud Anya Taylor-Joy în trailerul "The Queen's Gambit"Câștigătorii Globurilor de Aur 2021 - Lista completă Adriana & Romică - Maria Tănase și Fărâmiță Lambru la "Te cunosc de undeva!"Adriana Trandafir și Romică Țociu i-au portretizat pe Maria Tănase și Fărâmiță Lambru și au câștigat cea de-a patra gală "Te cunosc de undeva!"

Lyric Video: Keith Richards - Big Town Playboy

Keith Richards, legendarul chitarist The Rolling Stones a lansat un videoclip cu versuri pentru piesa "Big Town Playboy". Acest track este extras de pe ediţia aniversară de 30 de ani a albumului solo de debut al artistului. Vă invităm să ascultaţi piesa în articol.

Odată cu lansarea acestui single a apărut şi un videoclip cu versuri, plin de elemente psihedelice. Vedem simboluri ale unor vremuri rock'n'roll, de la siluete feminine formate din titluri de ziar dansând lasciv, până la fotografii cu Keith Richards evoluând pe parcusul anilor. Claviaturi infinite de pian şi capete de mort se desfăşoară hipnotic pe ecran.

"Big Town Playboy" este de un blues greu, părând scoasă direct din barurile din New Orleans. Are acel aer de noapte lungă de petrecere, cu aburi de alcool, domnişoare cărora le place pericolul şi cele mai ciudate personaje care frecventează barurile la 4 noaptea. Percuţia esta una repetitivă, dar vedeta este pianul de jazz şi blues, care te transpune în altă era, mai improvizaţională.

Piesa apare pe ediţia aniversară a albumului "Talk is Cheap", LP-ul de debut al lui Keith Richards. Discul va fi re-editat şi relansat sub formă de deluxe box set, CD, LP şi în format digital pe 29 martie via BMG. Pe această melodie mai apar Mick Taylor şi Johnnie Johnson. Cu o săptămână înainte de lansarea de pe 29 martie, fanii lui Keith vor putea vedea 5 box set-uri speciale la hoteluri din toată lumea.

Se vor găsi pe 22 martie la Karma Sanctum Soho în Londra, la 25hours Bikini Hotel din Berlin şi Andaz West Hollywood din Los Angeles. Box set-urile includ o cutie de lemn care este produsă manual de Fender şi învechită folosind aceleaşi materiale ca şi chitara vintage Telecaster a lui Richards. A fost nevoie de 4 luni şi 20 de prototipuri pentru a pune la punct prima cutie.

Între timp Keith Richards, Mick Jagger and co lucrează la un nou album The Rolling Stones. Ar fi primul material discografic original de la "A Bigger Bang" din 2005 încoace. Trupa a cântat la Bucureşti în 2007, în faţa a peste 60.000 de fani.

Citește mai multe despre Keith RichardsThe Rolling Stones
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE