Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Masked Singer Romania 2021, sezonul 2Masked Singer România revine în 2021 la PRO TV cu cel de-al doilea sezon Nicu Covaci lansează o carte cu cele mai cunoscute partituri ale trupei Phoenix Valentin Alexiu la "Românii au talent" 2021Valentin Alexiu i-a adus un omagiu lui Freddie Mercury pe scena de la "Românii au talent" Nathanja Volthuis la "Românii au talent" 2021Nathanja Volthuis ne-a transportat în "Cosmos" la "Românii au talent" - VIDEO Inna de vorbă cu Andi MoisescuInna: "Am cunoscut mai întâi cântece bisericești" - VIDEO Cristina Vasiu - Florin Salam la "Te cunosc de undeva!"Cristina Vasiu a marcat prima sa victorie la "Te cunosc de undeva!", transformându-se într-un manelist - VIDEO

Lyric Video: Katatonia - Old Heart Falls

Trupa suedeză de metal Katatonia a lansat un lyric video pentru noul single „Old Hearts Fall”. Melodia este extrasă de pe albumul „The Fall Of Hearts” care va fi lansat în luna mai.

Noul single al trupei suedeze de dark progressive rock/metal Katatonia, „Old Heart Falls” a fost extras de pe albumul „The Fall Of Hearts” care va fi lansat pe 20 mai. Albumul a fost înregistrat în studioul din Stockholm, Gröndahl & Tri-lamb și a fost produs de Anders Nyström și Jonas Renkse. Mixajul și masterizarea a fost realizat de producătorul Jens Bogren (Opeth, Ihsahn, Devin Townsend) împreună cu toboșarul și producătorul Karl Daniel Lidén (Switchblade, The Ocean, Greenleaf). Coperta albumului a fost creată de designerul Travis Smith, care a mai colaborat cu Katatonia și pentru alte lucrări.

„Acest album este probabil tot ceea ce nu am visat vreodată să lansăm. Este o călătorie tristă dar aventuroasă printre elementele noastre, pe care nu am ezitat-o. Am mers înainte și înapoi prin spirala nocturnă a moștenirii noastre muzicale.”, declară Katatonia.

katatonia-cover-the-fall-of-hearts

„The Fall Of Hearts” este prima înregistrare cu noul toboșar Daniel „Mojjo” Moilanen și cu cel mai nou chitarist, Roger Öjersson care a venit la momentul perfect pentru niște solouri demențiale. Katatonia va continua să extindă granițele lor muzicale mai departe de rădăcinile lor de pe scena de metal în timp ce vor atrage noi fani din spectrul muzical, la fel cum au făcut trupele Opeth și Anathema. Trupa și-a câștigat locul pentru una dintre cele mai respectate și îndrăgite trupe din lumea de heavy metal. Katatonia revine în România într-un concert care va avea loc în cadrul Festivalului ARTmania de la Sibiu în iulie 2016. 

Lista cântecelor care vor apărea pe noul album Katatonia, „The Fall Of Hearts”:

 1. Takeover
 2. Serein
 3. Old Heart Falls
 4. Decima
 5. Sanction
 6. Residual
 7. Serac
 8. Last Song Before The Fade
 9. Shifts
 10. The Night Subscriber
 11. Pale Flag
 12. Passer

Piese Bonus:

 1. Vakaren (CD/DVD & Deluxe Edition)
 2. Sistere (LP & Deluxe Edition)
 3. Wide Awake In Quietus (Digital & Deluxe Edition)

 

Citește mai multe despre Katatonia
Publicat de Iolanda Grecu, Redactor, pe .
CLOSE
CLOSE