Urmărește-ne în Social Media

Kadebostany - Two Lovebirds in a Cage feat. Sena Sener

Kadebostany lansează în colaborare cu Sena Şener "Two Lovebirds in a Cage", o piesă elegantă, care reușește să îmbine într-un mod estetic soundul anilor '70 cu producția electronică. Vocea puternică a Senei Şener este ca o scânteie care conferă piesei unicitate.

Publicat

pe

Producătorul și compozitorul Guillaume de Kadebostany și-a conturat viziunea modernă a muzicii pop pentru mai bine de un deceniu, lucru vizibil prin fiecare colaborare inedită. "Two Lovebirds in a Cage" nu este o excepție. Piesa conține spiritul caracteristic melodiilor anilor '70, alături de nostalgie, eleganță, ritmuri vintage de chitară, totul revitalizat și transformat într-un imn pop ultra-modern.

Kadebostany este producător și compozitor. Artistul a reușit să capteze rapid atenția prin stilul său unic de muzică pop, cu identitatea vizuală specială și cu spectacolele live colosale. Printre numeroasele single-uri celebre, care s-au aflat în topurile de peste tot din lume, se numără și "Castle in the Snow", "Mind if I Stay", "Early Morning Dreams", "Save Me". Piesele lui Kadebostany au acumulat peste 1 miliard de streamuri pe YouTube, iar artistul a susținut mai mult de 500 de spectacole live în peste 25 de țări, în ultimii ani. Recent, artistul a colaborat cu Valeria Stoica pentru piesa "Take Me To The Moon".

Sena Şener este o cântăreață și compozitoare din Turcia. Aceasta și-a început cariera muzicală la vârsta de 15 ani, când a început să împărtășească muzica sa în mediul online. Artista se identifică cel mai bine, din punct de vedere muzical, cu albumul "İnsan Gelir İnsan Geçer", unde toate piesele sunt scrise și produse de ea.

Trending