Urmărește-ne în Social Media

Kadebostany - Two Lovebirds in a Cage feat. Sena Sener

Kadebostany lansează în colaborare cu Sena Şener "Two Lovebirds in a Cage", o piesă elegantă, care reușește să îmbine într-un mod estetic soundul anilor '70 cu producția electronică. Vocea puternică a Senei Şener este ca o scânteie care conferă piesei unicitate.

Publicat

pe

Producătorul și compozitorul Guillaume de Kadebostany și-a conturat viziunea modernă a muzicii pop pentru mai bine de un deceniu, lucru vizibil prin fiecare colaborare inedită. "Two Lovebirds in a Cage" nu este o excepție. Piesa conține spiritul caracteristic melodiilor anilor '70, alături de nostalgie, eleganță, ritmuri vintage de chitară, totul revitalizat și transformat într-un imn pop ultra-modern.

Kadebostany este producător și compozitor. Artistul a reușit să capteze rapid atenția prin stilul său unic de muzică pop, cu identitatea vizuală specială și cu spectacolele live colosale. Printre numeroasele single-uri celebre, care s-au aflat în topurile de peste tot din lume, se numără și "Castle in the Snow", "Mind if I Stay", "Early Morning Dreams", "Save Me". Piesele lui Kadebostany au acumulat peste 1 miliard de streamuri pe YouTube, iar artistul a susținut mai mult de 500 de spectacole live în peste 25 de țări, în ultimii ani. Recent, artistul a colaborat cu Valeria Stoica pentru piesa "Take Me To The Moon".

Sena Şener este o cântăreață și compozitoare din Turcia. Aceasta și-a început cariera muzicală la vârsta de 15 ani, când a început să împărtășească muzica sa în mediul online. Artista se identifică cel mai bine, din punct de vedere muzical, cu albumul "İnsan Gelir İnsan Geçer", unde toate piesele sunt scrise și produse de ea.

PUBLICITATE
Comentează

Muzică nouă

Kadebostany a lansat "Like a Dream", o colaborare cu Baris Demirel și Angie Robba

Kadebostany impresionează cu noua sa piesă antrenantă și optimistă - "Like a Dream" - primul single extras de pe albumul "Play this at my Funerals". Melodia este disponibilă în articol, te invităm să o asculți.

Publicat

pe

Kadebostany - Like a Dream
Kadebostany - Like a Dream │ FOTO: captură YouTube / Kadebostany

Producătorul de future-pop și creatorul multor single-uri de top, artistul uimește cu o abordare inovativă și revigorantă a sunetului său modern pop/electronic. "Like a Dream" te va transporta într-o călătorie în care acordurile de chitară, ritmurile antrenante și sound-ul captivant îți vor oferi o viziune asupra măiestriei și talentului lui Kadebostany. Producția vibrantă se contopește cu talentul vocal al cântărețului turc Baris Demirel și al cântăreței franceze Angie Robba.

Lansarea piesei "Like a Dream" pregătește terenul pentru cel de-al 4-lea album al lui Kadebostany, "Play this at my Funerals", care va fi lansat pe 2 iunie 2023.

Producătorul și compozitorul Guillaume de Kadebostany a devenit popular cu numeroase single-uri de top cum ar fi "Castle in the Snow", "Mind If I Stay", "Early Morning Dreams", "Crazy in Love" (reinterpretare Beyonce) sau "Take Me To The Moon". Kadebostany modelează de o decadă viziunea sa modernă asupra muzicii electronice/pop.

Piesele sale au acumulat peste 1 miliard de stream-uri pe YouTube, au dominat topurile din peste 30 de țări, au susținut peste 700 de concerte în mai mult de 25 de țări în ultimii ani și au fost menționate și apreciate de presa internațională.

AUDIO: Kadebostany - Like a Dream (feat. Baris Demirel & Angie Robba)

Citește în continuare

Trending