Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Shakira și Gerard PiqueShakira și Gerard Pique ne scot la restaurant în Barcelona dacă donăm pentru o cauză nobilă Irina Rimes la The Artist Awards 2020Irina Rimes întâmpină 2021 cu albumul "Acasă", fanii dedicați ascultă prima piesă înainte de lansare Delia în reclama la centrul de testare COVID OK MedicalReclama cu Delia la teste Covid a fost interzisă la TV Eurovision 2021În 2021, Eurovision va fi de neclintit. Finala și semifinalele au datele stabilite Marco Hietala: "Părăsesc trupa Nightwish și mă retrag din viața publică" Ștefan Bănică și fiul său Radu Ștefan Bănică în concertul de Crăciun din 15 decembrie 2019Fiul lui Ștefan Bănică "se va transforma" la "Te Cunosc de Undeva!", sezonul 16. Ce alte vedete participă

Lyric Video: Justin Bieber - Yummy

Justin Bieber a lansat mult aşteptatul single "Yummy", care a primit numeroase teasere pe final de an 2019. Artistul ne propune un lyric video care vă va face cu siguranţă poftă de îngheţată. Ascultaţi piesa nouă şi descoperiţi-i versurile în articol.

"Yummy" este primul single de pe viitorul album al artistului, care nu a mai lansat un material discografic nou de 5 ani. După ce a debutat acest track va urma şi un videoclip oficial pentru "Yummy", lansat pe 4 ianuarie 2019. Dacă ne luăm după teaserele de până acum, îl vom vedea pe Justin Bieber într-un road movie care îl duce în deşert. Noua piesă este mai mult R&B decât pop, suavă şi senzuală, catchy şi uşor de fredonat.

La mai bine de 4 ani de la albumul "Purpose" Bieber rămâne la fel de suav, chiar şi din postura de om căsătorit şi băiat cuminte. Versurile senzuale sunt un tribut pentru soţia sa, Hailey Baldwin, cu care s-a căsătorit în noiembrie 2018. Pe lângă noul single şi noul album, Justin pregăteşte şi un documentar în 10 episoade, intitulat "Justin Bieber: Seasons". Este produs de către YouTube şi va fi disponibil în exclusivitate prin YouTube Originals de pe 27 ianuarie.

Va fi o cronică a ultimilor ani din viaţa sa, inclusiv perioadele de îndoială, depresie şi tentaţii de tot felul. Cea mai grea perioadă din viaţa tânărului canadian a fost în 2017, când a fost nevoit să îşi anuleze 14 concerte din cauza extenuării psihice şi fizice. Ultimele sale piese lansate au fost colaborări, "I Don't Care" cu Ed Sheeran şi "10.000 Hours" cu Dan + Shay. Acest din urmă track părea să îl pună pe artist pe o traiectorie country, cu care au flirtat şi alte nume în ultima vreme, de la Miley Cyrus la Lil Nas.

Viitorul album va fi croit asemenea documentarului mai sus menţionat. Va fi despre depresie, perioade grele, dar şi regăsire, iubire şi redescoperirea divinităţii. Justin se pregăteşte de un turneu extins, care va acoperi 45 de oraşe. Începe pe 14 mai în CenturyLink Field din Seattle şi se încheie pe 26 septembrie pe stadionul MetLife din East Rutherford, New Jersey. Ultimele sale concerte din turneul Purpose i-au adus starului pop încasării medii de 2.25 milioane per reprezentaţie.

La doar 25 de ani Biebs a trecut prin multe şi pare gata să scrie un nou capitol din cariera şi viaţa sa.

Citește mai multe despre Justin Bieber
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE