Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 "Grijile s-au dus", ne spun Holograf și K-Gula - VIDEO TEASER Concurenții care au trecut de cel de-al treilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor România 2020: Află ce voci au cucerit jurații în cea de-a treia ediție a emisiunii Naomi Hedman la X Factor România 2020 - captură ecranNaomi Hedman a fost "pantera" care i-a blocat cu frumusețea sa pe jurații X Factor 2020 Paul McCartneyFiul lui John Lennon l-a intervievat pe Paul McCartney pentru prima oară Magia Untold și Neversea ajunge la Timișoara, va fi creat un nou festival Smiley joacă rolul principal în filmul "Odată pentru totdeauna"

Lyric Video: Justin Bieber - Yummy

Justin Bieber a lansat mult aşteptatul single "Yummy", care a primit numeroase teasere pe final de an 2019. Artistul ne propune un lyric video care vă va face cu siguranţă poftă de îngheţată. Ascultaţi piesa nouă şi descoperiţi-i versurile în articol.

"Yummy" este primul single de pe viitorul album al artistului, care nu a mai lansat un material discografic nou de 5 ani. După ce a debutat acest track va urma şi un videoclip oficial pentru "Yummy", lansat pe 4 ianuarie 2019. Dacă ne luăm după teaserele de până acum, îl vom vedea pe Justin Bieber într-un road movie care îl duce în deşert. Noua piesă este mai mult R&B decât pop, suavă şi senzuală, catchy şi uşor de fredonat.

La mai bine de 4 ani de la albumul "Purpose" Bieber rămâne la fel de suav, chiar şi din postura de om căsătorit şi băiat cuminte. Versurile senzuale sunt un tribut pentru soţia sa, Hailey Baldwin, cu care s-a căsătorit în noiembrie 2018. Pe lângă noul single şi noul album, Justin pregăteşte şi un documentar în 10 episoade, intitulat "Justin Bieber: Seasons". Este produs de către YouTube şi va fi disponibil în exclusivitate prin YouTube Originals de pe 27 ianuarie.

Va fi o cronică a ultimilor ani din viaţa sa, inclusiv perioadele de îndoială, depresie şi tentaţii de tot felul. Cea mai grea perioadă din viaţa tânărului canadian a fost în 2017, când a fost nevoit să îşi anuleze 14 concerte din cauza extenuării psihice şi fizice. Ultimele sale piese lansate au fost colaborări, "I Don't Care" cu Ed Sheeran şi "10.000 Hours" cu Dan + Shay. Acest din urmă track părea să îl pună pe artist pe o traiectorie country, cu care au flirtat şi alte nume în ultima vreme, de la Miley Cyrus la Lil Nas.

Viitorul album va fi croit asemenea documentarului mai sus menţionat. Va fi despre depresie, perioade grele, dar şi regăsire, iubire şi redescoperirea divinităţii. Justin se pregăteşte de un turneu extins, care va acoperi 45 de oraşe. Începe pe 14 mai în CenturyLink Field din Seattle şi se încheie pe 26 septembrie pe stadionul MetLife din East Rutherford, New Jersey. Ultimele sale concerte din turneul Purpose i-au adus starului pop încasării medii de 2.25 milioane per reprezentaţie.

La doar 25 de ani Biebs a trecut prin multe şi pare gata să scrie un nou capitol din cariera şi viaţa sa.

Citește mai multe despre Justin Bieber
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE