Urmărește-ne în Social Media

pop

JO - Nu Mă Mai (lyric video)

JO a lansat "Nu Mă Mai", o continuare a piesei "Nu mă ia", lansată alături de JUNO în urmă cu un an. Noua melodie a artistei este acompaniată de un lyric video disponibil în articol.

Publicat

pe

JO - Nu Mă Mai (lyric video)
JO - Nu Mă Mai (lyric video) │ FOTO: captură YouTube

Compus de Dorian Micu alături de Lucian Nagy, Florin Boka și produs de Lucian Nagy alături de Florin Boka și Liviu Netu, "Nu Mă Mai" este un single pentru toți cei care au crezut "orbește" în persoana de lângă, dar încrederea lor a fost trădată.

"Piesa <<Nu Mă Mai>> este una dintre piesele care se vor regăsi pe primul meu album <<Floarea-Soarelui>>, pe care îl voi lansa în anul 2023. Așa cum bine credeți, piesa este o continuare a piesei <<Mă mai ia>> în colaborare cu Juno. Sunt fericită că am lucrat cu toți oamenii minunați din echipa HaHaHa și am reușit să obținem acest rezultat", a declarat JO.

JO a cucerit publicul și topurile de specialitate cu piese precum "Lacrimile", "Noapte polară", "126" și "Adio", single lansat de ziua sa de naștere. În noiembrie 2021, JO a lansat "Iubirea mea", apoi au urmat "Mă mai ia" (alături de JUNO), "Vocea ta", "Dorul" și "Ploaie de vară". Vara aceasta, JO a lansat alături de RUBY "Soare", un imn al bucuriei de a trăi fiecare moment așa cum ne dorim.

Trending