Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Marea Unire Zu 2020VIDEO: Urmărește Marea Unire ZU 2020 (evenimentul integral) Concurenții lui Florin Ristei în bootcamp-ul X Factor 2020X Factor 2020: Care sunt grupurile din echipa lui Ristei care au trecut de bootcamp și se luptă pentru marele trofeu Juriul X Factor 2020Al treilea episod de bootcamp de la X Factor 2020 a continuat cu echipa lui Florin Ristei - VIDEO The Motans cântând piesa "Fata din vis"The Motans a întâlnit-o pe "Fata din vis" a trupei Compact - VIDEO (Marea Unire Zu 2020) Antrenori Vocea: ReuniuneaEdiția specială "Vocea României" le-a adus românilor un show cu muzică, dans și invitați speciali - VIDEO Smiley și Adrian Despot la Vocea: ReuniuneaSmiley și Adrian Despot au făcut să se audă "basul și cu toba mare" la ediția specială Vocea României

Lyric Video: Jessie J - Ain't Been Done

Jessie J continuă promovarea albumului “Sweet Talker” prin lansarea unui lyric video pentru piesa ”Ain't Been Done”.

Jessie J și-a propus ca prin noul album “Sweet Talker” să depășească granițele Marii Britanii și să devină un artist pop de calibrul divelor Katy Perry și Rihanna. Primul single ce a spart gheața, indicând strategia artistei britanice, a fost ”Bang, bang”, neașteptata colaborare cu Ariana Grande și Nicki Minaj. Formula a funcționat, piesa devenind Number One în UK și Australia și urcând până pe poziția a 3-a în US Billboard Hot 100.

Pe aceeași abordare a mers și cel de-al doilea single, “Burnin’ Up” feat. 2 Chainz: ritm energic, senzualitate și o coregrafie executată cu o determinare similară lui Beyonce. Pentru videoclip, artista britanică a colaborat cu Hannah Lux Davis, cea care a regizat și clipul anterior, ”Bang, bang”. A urmat apoi ”Masterpiece”, o piesă care vorbea despre dorința artistei de a excela și despre procesul de maturizare și evoluție prin care trece.

Noul single ”Ain't Been Done” pare să continue mesajul transmis prin ”Masterpiece”. Jessie J promite în versuri un nou Number One, avertizând că acesta este doar începutul supremației sale în topuri.

Sweet Talker“, cel de-al 3-lea album Jessie J, a fost lansat pe piață pe 13 octombrie 2014, sub egida Lava Records și Republic Records.

Tracklist „Sweet Talker” – Jessie J:

 1. „Ain’t Been Done”
 2. „Burnin’ Up” (featuring 2 Chainz)
 3. „Sweet Talker”
 4. „Bang Bang” (with Ariana Grande and Nicki Minaj)
 5. „Fire”
 6. „Personal”
 7. „Masterpiece”
 8. „Seal Me with a Kiss” (featuring De La Soul)
 9. „Said Too Much”
 10. „Loud” (featuring Lindsey Stirling)
 11. „Keep Us Together”
 12. „Get Away”

Sweet Talker — Deluxe edition (bonus tracks)

 1. „Your Loss I’m Found”
 2. „Strip”
 3. „You Don’t Really Know Me”

Citește mai multe despre Jessie J
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE