Urmărește-ne în Social Media

pop, r&b, rap

Jessie J - Ain't Been Done

Jessie J continuă promovarea albumului “Sweet Talker” prin lansarea unui lyric video pentru piesa ”Ain't Been Done”.

Publicat

pe

Jessie J și-a propus ca prin noul album “Sweet Talker” să depășească granițele Marii Britanii și să devină un artist pop de calibrul divelor Katy Perry și Rihanna. Primul single ce a spart gheața, indicând strategia artistei britanice, a fost ”Bang, bang”, neașteptata colaborare cu Ariana Grande și Nicki Minaj. Formula a funcționat, piesa devenind Number One în UK și Australia și urcând până pe poziția a 3-a în US Billboard Hot 100.

Pe aceeași abordare a mers și cel de-al doilea single, “Burnin’ Up” feat. 2 Chainz: ritm energic, senzualitate și o coregrafie executată cu o determinare similară lui Beyonce. Pentru videoclip, artista britanică a colaborat cu Hannah Lux Davis, cea care a regizat și clipul anterior, ”Bang, bang”. A urmat apoi ”Masterpiece”, o piesă care vorbea despre dorința artistei de a excela și despre procesul de maturizare și evoluție prin care trece.

Noul single ”Ain't Been Done” pare să continue mesajul transmis prin ”Masterpiece”. Jessie J promite în versuri un nou Number One, avertizând că acesta este doar începutul supremației sale în topuri.

Sweet Talker“, cel de-al 3-lea album Jessie J, a fost lansat pe piață pe 13 octombrie 2014, sub egida Lava Records și Republic Records.

Tracklist „Sweet Talker” – Jessie J:

 1. „Ain’t Been Done”
 2. „Burnin’ Up” (featuring 2 Chainz)
 3. „Sweet Talker”
 4. „Bang Bang” (with Ariana Grande and Nicki Minaj)
 5. „Fire”
 6. „Personal”
 7. „Masterpiece”
 8. „Seal Me with a Kiss” (featuring De La Soul)
 9. „Said Too Much”
 10. „Loud” (featuring Lindsey Stirling)
 11. „Keep Us Together”
 12. „Get Away”

Sweet Talker — Deluxe edition (bonus tracks)

 1. „Your Loss I’m Found”
 2. „Strip”
 3. „You Don’t Really Know Me”
PUBLICITATE
Comentează

Lifestyle

Jessie J a ajuns la spital după ce și-a pierdut temporar auzul

Jessie J a fost nevoită să petreacă Ajunul Crăciunului în spital după ce starea sa de sănătate s-a deteriorat. Cântăreața în vârstă de 32 de ani se află acum sub tratament și se simte mai bine. Găsești detalii în articol.

Publicat

pe

Concert Jessie J la Electric Castle pe 22 iulie 2018 │ FOTO: Alex Vlad Covaci / InfoMusic.ro

Jessie J, pe numele său real Jessica Cornish, a ajuns la spital după ce nu mai putea să audă cu urechea dreaptă și își tot pierdea echilibrul. Cântăreața a fost diagnosticata cu boala Ménière. Aceasta este o afecțiune a urechii interne care produce vertij, hipoacuzie neurosenzorială fluctuantă și tinitus (țiuitul urechii).

Jessie J a fost cea care a dezvăluit acest diagnostic. Artista le-a povestit fanilor experiența, prin intermediul paginii sale de Instagram:

"Când m-am trezit am simțit că nu mai aud deloc cu urechea și că nu pot merge în linie dreaptă. Mi s-a spus că am boala Ménière. Știu că o mulțime de oameni suferă de asta și multe persoane m-au contactat și mi-au dat sfaturi. Ar fi putut fi mult mai rău, așa că asta este. Sunt foarte recunoscătoare pentru starea mea de sănătate. Doar că m-a luat prin surprindere. Însă mă bucur că am mers din timp la spital și au descoperit care este problema. Am primit tratamentul potrivit, așa că mă simt mult mai bine astăzi.

În ceea ce privește cariera muzicală, ultimele materiale discografice al cântăreței britanice au fost lansate în 2018. Unul dintre ele este un album cu melodii de Crăciun, intitulat "This Christmas Day". Al doilea album este "R.O.S.E", compus din patru acte, titlul discului fiind un acronim pentru patru cuvinte cheie: "Realizations", "Obsessions", "Sex" şi "Empowerment".

Citește în continuare

AGENDA DE CONCERTE

<< mai 2021 >>
lmmjvsd
26 27 28 29 30 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6

Trending

CLOSE
CLOSE