Urmărește-ne în Social Media

pop

Jason Mraz - Love Is Still the Answer

Legendarii The Beatles ne spuneau că ”All You Need Is Love”, iar mesajul a rămas neschimbat și 51 de ani mai târziu. ”Love Is Still the Answer”, e de părere Jason Mraz, iar argumentele se găsesc în versurile noului său single.

Publicat

pe

Chiar dacă a întâmpinat dificultăți în a înregistra noul album ”Know.”, mărturisind într-un interviu pentru Entertainment Tonight că nu mai știa ”de ce anume are nevoie lumea” în acești ani de profundă diviziune, Jason Mraz a găsit într-un final răspunsul. ”Love Is Still the Answer”, ne spune artistul, așa cum bine observau și legendarii The Beatles în urmă cu mai bine de 5 decenii.

Indiferent ce ne dorim să obținem sau unde vrem să ajungem, iubirea rămâne întotdeauna cheia rezolvării oricărei dificultăți întâmpinate. Pare un mesaj simplist, poate chiar clișeic, dar este universal valabil, crede Jason Mraz, care nu se ferește în a-și exprima aceste gânduri într-un mod neîmpodobit prin metafore, dar care să-l reprezinte artistic.

Love Is Still the Answer” este lansată în aceeași zi cu punerea în vânzare a noului album ”Know.”. Discul conține 10 piese, inclusiv melodia lansată în aprilie, ”Have It All”.

Muzica lui Jason Mraz a reușit să aducă împreună oamenii din toate colțurile lumii. Mraz a început să cânte în cafenelele din San Diego și a devenit cunoscut pentru mesajele pozitive și încărcate de emoție, pentru cântările live pline de viață, dar și pentru eforturile sale constante de a transforma lumea din jur într-un loc mai bun. De-a lungul timpului, hiturile sale au invadat radio-urile comerciale și au obținut numeroase distincții și trofee importante în spații culturale și geografice diverse. Artistul american a primit 6 nominalizări și 2 premii Grammy, a câștigat premiile Teen Choice și People’s Choice și a susținut concerte sold-out în amfiteatrele și arenele din toate colțurile lumii.

Anul trecut, Jason Mraz a susținut primul concert în România. Evenimentul a avut loc pe 11 martie, la Sala Radio, și s-a desfășurat cu casa închisă.

PUBLICITATE
Comentează

Trending