Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Summer Well 2018: Picnic indie cu topping electro și hip-hop autentic pe scena Red Bull INFO CONCERT:
AWAKE Festival 2018
INFO CONCERT:
BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL 2018
INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
Nightwish - 20 de ani
INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2018

Lyric Video: Jason Derulo - If I'm Lucky

Jason Derulo ne începe toamna cu o melodie de despărţire, după cum chiar artistul o descrie. Numele său este "If I'm Lucky" şi pe lângă tema principală tristă apare şi cea a speranţei după eşecul sentimental.

Jason a lansat piesa împreună cu un lyric video, care poate servi foarte uşor şi drept videoclip oficial al acestei melodii. Piesa porneşte cu un tril de Michael Jackson împreuna cu un bas care îl incită pe ascultător. Clipul ni-l prezintă pe artist combinând ţinuta unui Zorro modern, cu o pereche de lentile de contact albastre fioroase, amintind de un film cu vampiri, mai precis "Blade".

Dacă The Weeknd cântă despre vodkă şi substanţe interzise în mod hedonist, Jason Derulo se refugiază în vodkă şi amintiri după despărţire. Pe fundal îşi face apariţia o discretă chitară acustică şi piesa capătă un beat de club pe masură ce evoluează. Vocalizele muzicianului devin tot mai dramatice spre finalul acestei creaţii şi clipul se transformă radical. O serie de domnişoare zombii şi vampir îl devorează pe Jason.

Poate este o comparaţie exagerată, dar acesta ar putea fi "Thriller-ul" generaţiei noastre, la o scară mult mai redusă. Dacă privim cu atenţie coregrafia o să şi găsim elemente din creaţia fantastică a lui Michael Jackson de altfel. Senzaţia pop şi R&B va include "If I'm Lucky" pe viitorul său album, intitulat "777". Va fi un release inedit, cu 3 discuri a câte 7 piese lansate cu pauze între ele.

Jason a colaborat în această vară cu Nicky Minaj la hitul "Swalla" şi ne-a vizitat la malul Mării Negre, în cadrul festivalului Neversea.

Citește mai multe despre Jason Derulo
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE