BTLIVE - Concert byron
Vocea României 2017, sezon 7Află noutăți despre Vocea României 2017 Prinde ofertele Black Friday 2017Prinde ofertele Black Friday 2017 Echipa Despot cântă ”We Will Rock You” la metrouVIDEO: Echipa Despot la Vocea României 2017 cântă "We Will Rock You" la metrou INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2018
INFO CONCERT:
Katy Perry
Poze de la concertul Feli - lansarea albumului "Eu sunt Feli" INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
Profită de oferta Black Friday: Bilete la ELECTRIC CASTLE cu 369 de lei față de 549, tariful scade la 300 de lei de om pentru grupuri!

Lyric Video: Jason Derulo - If I'm Lucky

Jason Derulo ne începe toamna cu o melodie de despărţire, după cum chiar artistul o descrie. Numele său este "If I'm Lucky" şi pe lângă tema principală tristă apare şi cea a speranţei după eşecul sentimental.

Jason a lansat piesa împreună cu un lyric video, care poate servi foarte uşor şi drept videoclip oficial al acestei melodii. Piesa porneşte cu un tril de Michael Jackson împreuna cu un bas care îl incită pe ascultător. Clipul ni-l prezintă pe artist combinând ţinuta unui Zorro modern, cu o pereche de lentile de contact albastre fioroase, amintind de un film cu vampiri, mai precis "Blade".

Dacă The Weeknd cântă despre vodkă şi substanţe interzise în mod hedonist, Jason Derulo se refugiază în vodkă şi amintiri după despărţire. Pe fundal îşi face apariţia o discretă chitară acustică şi piesa capătă un beat de club pe masură ce evoluează. Vocalizele muzicianului devin tot mai dramatice spre finalul acestei creaţii şi clipul se transformă radical. O serie de domnişoare zombii şi vampir îl devorează pe Jason.

Poate este o comparaţie exagerată, dar acesta ar putea fi "Thriller-ul" generaţiei noastre, la o scară mult mai redusă. Dacă privim cu atenţie coregrafia o să şi găsim elemente din creaţia fantastică a lui Michael Jackson de altfel. Senzaţia pop şi R&B va include "If I'm Lucky" pe viitorul său album, intitulat "777". Va fi un release inedit, cu 3 discuri a câte 7 piese lansate cu pauze între ele.

Jason a colaborat în această vară cu Nicky Minaj la hitul "Swalla" şi ne-a vizitat la malul Mării Negre, în cadrul festivalului Neversea.

Citește mai multe despre Jason Derulo
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE