Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Costel la iUmorCostel a vorbit la iUmor despre karma, bormașini și porumbei - VIDEO Concurenții care au trecut de cel de-al 13-lea episod X Factor 2020Audițiile de la X Factor 2020 au ajuns la final; citește rezumatul ultimei runde Eden Loren în audițiile de la X Factor 2020Eden Loren, italianul care a cântat de mai multe ori cu Laura Bretan, i-a cucerit pe jurații de la X Factor 2020 Romică Țociu și Adriana Trandafir la "Te cunosc de undeva"Adriana Trandafir și Romică Țociu au câștigat cu "Diamonds are forever" la Te cunosc de undeva Inna și Antonia în Dance Queen's HouseInna anunță un nou album, ce ar putea include o colaborare cu Antonia - VIDEO Concurenții care au trecut de cel de-al 12-lea episod X Factor 2020X Factor 2020: Noi concurenți au urcat pe scenă în cea de-a 12-a rundă de audiții

Lyric Video: Jack White - Corporation

Jack White continuă să experimenteze în stilu-i caracteristic, în sound-ul noului single ”Corporation” introducând elemente regăsite și în muzica celor de la The Rolling Stones. Piesa este prezentată publicului împreună cu un video cu versuri, ce accentuează mesajul anti-corporatist.

Jack White folosește sarcasmul pentru a ne vorbi despre modul coercitiv și manipulator de funcționare al corporațiilor într-o piesă cu accente ”Stones”. Pe un fundal de tobe ce ne amintește puțin de ”Sympathy for the Devil”, White comprimă în câteva replici de efect grandomania șefilor de corporații, precum și implicările politice inerente: ”Yes, I'm thinking about buying all the empty cots / And making one giant army / Who's with me? / I'm gonna buy up all the empty lots and make one giant farm / Who's with me? (Woo!)/ Yeah, I'm thinking about starting a corporation / Who's with me?”.  

Corporation” se regăsește pe cel de-al 3-lea album de studio al lui Jack White, ”Boarding House Reach”. Legat de crearea acestui disc, muzicianul a mărturisit că a încercat o abordare diferită, comparativ cu celelalte două materiale solo.

”Am vrut să fiu într-o încăpere plină de oameni cu care nu am mai cântat înainte și față de care sunt complet diferit, din punct de vedere muzical. Am vrut să intru în profunzime cu folosirea artiștilor EDM și a trupelor experimentale.”

Discul a fost bine primit, debutând pe prima poziție în topul american Billboard 200, primind totodată și cronici pozitive din partea criticilor.

Plasat pe locul 17 în topul Celor mai buni chitariști ai tuturor timpurilor de către revista Rolling Stone, Jack White este un nume de referință al muzicii rock, alternative și blues. Albumul de debut “Blunderbuss” a ajuns în fruntea topului Billboard cu peste 138.000 de copii vândute doar în prima săptămână de la lansare. Pentru acest disc, muzicianul a primit şi o nominalizare la categoria “Albumul Anului” în cadrul premiilor Grammy din 2013.

Jack White a concertat pentru prima oară în România în noiembrie 2014. Evenimentul s-a desfășurat în Pavilionul Central de la Romexpo, București.

Citește mai multe despre Jack White
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE