Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Victoria - Ugly Cry (Artwork)Eurovision 2021: Reprezentanta Bulgariei dorește ca România să o ajute la selectarea piesei John Mayer în clipul ”Carry Me Away”Documentarul "Framing Britney Spears" l-a întristat pe John Mayer: "Am fost pe punctul de a plânge de cinci ori" Casey Bishop la American Idol,2021Trupa Motley Crue a lăudat o concurentă de 15 ani de la American Idol: "Felicitări, Casey Bishop!" - VIDEO Chefi la CuțiteCel de-al nouălea sezon "Chefi la Cuțite" începe la sfârșitul lunii februarie Sorin Pârcălab la iUmorSorin Pârcălab, la iUmor: "Dacă nu era reală faza, aș fi râs și eu" - VIDEO Juriu iUmor sezonul 10Emisiunea iUmor nu va mai fi difuzată duminica; află când o poți urmări

Lyric Video: Jack White - Corporation

Jack White continuă să experimenteze în stilu-i caracteristic, în sound-ul noului single ”Corporation” introducând elemente regăsite și în muzica celor de la The Rolling Stones. Piesa este prezentată publicului împreună cu un video cu versuri, ce accentuează mesajul anti-corporatist.

Jack White folosește sarcasmul pentru a ne vorbi despre modul coercitiv și manipulator de funcționare al corporațiilor într-o piesă cu accente ”Stones”. Pe un fundal de tobe ce ne amintește puțin de ”Sympathy for the Devil”, White comprimă în câteva replici de efect grandomania șefilor de corporații, precum și implicările politice inerente: ”Yes, I'm thinking about buying all the empty cots / And making one giant army / Who's with me? / I'm gonna buy up all the empty lots and make one giant farm / Who's with me? (Woo!)/ Yeah, I'm thinking about starting a corporation / Who's with me?”.  

Corporation” se regăsește pe cel de-al 3-lea album de studio al lui Jack White, ”Boarding House Reach”. Legat de crearea acestui disc, muzicianul a mărturisit că a încercat o abordare diferită, comparativ cu celelalte două materiale solo.

”Am vrut să fiu într-o încăpere plină de oameni cu care nu am mai cântat înainte și față de care sunt complet diferit, din punct de vedere muzical. Am vrut să intru în profunzime cu folosirea artiștilor EDM și a trupelor experimentale.”

Discul a fost bine primit, debutând pe prima poziție în topul american Billboard 200, primind totodată și cronici pozitive din partea criticilor.

Plasat pe locul 17 în topul Celor mai buni chitariști ai tuturor timpurilor de către revista Rolling Stone, Jack White este un nume de referință al muzicii rock, alternative și blues. Albumul de debut “Blunderbuss” a ajuns în fruntea topului Billboard cu peste 138.000 de copii vândute doar în prima săptămână de la lansare. Pentru acest disc, muzicianul a primit şi o nominalizare la categoria “Albumul Anului” în cadrul premiilor Grammy din 2013.

Jack White a concertat pentru prima oară în România în noiembrie 2014. Evenimentul s-a desfășurat în Pavilionul Central de la Romexpo, București.

Citește mai multe despre Jack White
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE