Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Laura Bretan intervievată de InfoMusic pe 3 decembrie 2019Cu gândul la 2020, Laura Bretan vorbește despre majorat, viitorul album și un turneu extins INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Neversea 2020

Lyric Video: INNA - Hands Up

INNA continuă lansările de pe cel mai nou disc, cu piesa "Hands Up". Melodia de pe LP-ul "Nirvana" primeşte un lyric video deşertic pe care îl puteţi viziona mai jos.

Putem privi această creaţie vizuală lejer ca un videoclip clasic. În "Hands Up" o vedem pe INNA printre dune de nisip, plimbându-se la pas pe urme de cămile şi băieţi puşi pe distracţie. Versurile sunt unele jucăuşe, de party cu mult "boom boom", iar în fundal auzim voci distorsionate cu vocoder şi un bas profund. E genul de piesă care se aude ideal la Ibiza sau la concertele de iarnă în ţările unde e mereu cald.

Piesa "Hands Up" este extrasă de pe noul album "Nirvana", care include multiple hituri recente ale artistei, dar şi câteva piese noi. Discul se va găsi în format fizic de pe 11 decembrie, exclusiv în magazinele LIDL din România. De producţie s-au ocupat Marco & Seba, David Ciente, Thomas Troelsen, Alex Cotoi şi Vlad Lucan. Seria de release-uri a început cu piesa "Nirvana", cu un videoclip hipnotic, urmată de "Don't Mind".

Chiar azi am văzut un lyric video pentru incandescenta melodie "Tropical", pentru ca INNA să încheie ziua cu "Hands Up". În 2017 artista a lansat două single-uri, "Gimme Gimme" şi "Ruleta" feat Erik, sărind de 105 milioane de vizualizări şi respectiv 120 de milioane de vizualizări. După 9 ani de carieră şi 800 de concerte în toată lumea, INNA a bifat colaborări cu Pitbull, Daddy Yankee şi J Balvin.

Se implică activ şi în compoziţia pieselor şi se află pe locul 72 în lume în topul celor mai vizionaţi artişti pe YouTube. Tânăra este şi antrenor la Vocea României Junior de la PROTV, împreună cu Andra şi Marius Moga.

Citește mai multe despre Inna
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe și actualizat pe la .
CLOSE
CLOSE