Urmărește-ne în Social Media

rock, pop

Incubus - Glitterbomb

Incubus a lansat un video cu versuri pentru noul single ”Glitterbomb”. Piesa a fost mixată și produsă de Skrillex.

Publicat

pe

"Glitterbomb" se va regăsi pe noul album de studio Incubus, ”8”. Această piesă a fost descrisă de Lisa Worden, directorul postului KROQ, prin sintagma un Incubus sexy.

Albumul ”8” va fi lansat pe 21 aprilie, pe acest disc fiind inclus și single-ul precedent, ”Nimble Bastard”. Întregul disc este produs de Skrillex și este primul material de lungă întindere al formației de la LP-ul ”If Not Now, When?” (2011).

Pauza de 6 ani luată de formație se datorează ruperii contractului cu Epic Records. Înțelegerea cu prima lor casă de discuri a fost valabilă 7 ani, până în 2012. În aceste condiții, în momentul în care s-au simțit liberi de orice obligații contractuale, membrii trupei au început să lucreze la proiecte solo, diferite de ceea ce au făcut până acum. Solistul Brandon Boyd a lansat în 2013 albumul ”Sons of the Sea”, ce a făcut trecerea de la rock alternativ la un pop atipic.

Chiar dacă această pauză ”a fost necesară”, proiectul Incubus nu a fost abandonat. În 2014, trupa a semnat un nou contract cu o altă casă de discuri (Island Records), prin intermediul căreia a fost lansat în mai 2015 EP-ul ”Trust Fall (Side A)”.

 

PUBLICITATE
Comentează

Trending