Urmărește-ne în Social Media

rock

Imagine Dragons - Wrecked

Imagine Dragons, trupa premiată cu multiple discuri de platină şi trofee Grammy, dezvăluie noul lor single, "Wrecked". Formația anunță și lansarea viitorului album de studio, "Mercury-Act".

Publicat

pe

Single-ul "Wrecked" a fost scris de vocalistul Dan Reynolds, Wayne Sermon, Ben McKee și Daniel Platzman și a fost produs de Imagine Dragons. Reynolds a început să scrie melodia la scurt timp după ce și-a pierdut cumnata, Alisha Durtschi Reynolds, în fața cancerului.

Dan Reynolds: "Acest cântec este dorința mea pentru o eternitate cu cei pe care îi iubesc"

"Era cea mai strălucitoare lumină. Un far de bucurie și putere pentru toți cei pe care i-a cunoscut. Trecerea ei bruscă m-a zguduit în moduri pe care încă nu sunt în stare să le exprim. Am fost cu ea și cu fratele meu când a trecut și a fost prima dată în viața mea când asistam la moarte în acest fel. Mi-a sigilat în minte fragilitatea vieții și finalitatea tuturor. L-am urmărit pe fratele meu înfruntând ceva ce nimeni nu ar trebui să facă. Dar am văzut și credința lui aducându-i speranță într-un viitor alături de ea. Nu pot decât să sper la fel ", spune Reynolds. "Această melodie a fost modul meu de a face față tuturor, întrucât muzica a fost întotdeauna refugiul meu. Nemaifiind un bărbat cu credință fierbinte, pot doar să sper că ea o aude undeva, într-un loc unde este vindecată și nu mai are dureri. Acest cântec este dorința mea pentru o eternitate cu cei pe care îi iubesc."

Intimitatea emoțională a piesei "Wrecked" oferă o privire asupra a ceea ce fanii se pot aștepta de la "Mercury-Act 1", primul material discografic al trupei de cand a lansat albumul "Origins", în 2018. Pentru acest material, trupa a făcut echipă cu producătorul Rick Rubin, rezultatul fiind un album sincer care abandonează versurile încărcate metaforic și, în schimb, îmbrățișează extremitățile emoționale, fără a reține nimic. Titlul se inspiră din cuvântul "mercurial".

"Mercury-Act 1" va fi lansat pe 3 septembrie și include piesele "Follow You" și "Cutthroat".

Trending