Urmărește-ne în Social Media

pop, rock

Imagine Dragons - Bones (Lyric Video)

Imagine Dragons a lansat piesa "Bones". O examinare spirituală a vieții și a morții, cântecul explodează cu un refren molipsitor care celebrează scânteia intangibilă care ne aprinde ființele. Melodia este însoțită de un lyric video disponibil în articol.

Publicat

pe

Piesa "Bones" a fost produsă de duo-ul suedez Mattman & Robin (Nick Jonas, Celeste), care a lucrat și la melodia "Enemy", dar și la două piese de pe noul album Imagine Dragons, "Mercury - Act 1". Single-ul "Bones" a fost mixat de Șerban Ghenea, de 14 ori câștigător al Premiilor Grammy.

"<<Bones>> este o reflecție a obsesiei mele constante pentru finalitatea și fragilitatea vieții. Sunt mereu în căutarea unor dovezi care să mă convingă că urmează mai multe - că viața este cu adevărat eternă într-un anumit sens. Nu am găsit asta până acum, dar încerc măcar să visez la cum ar simți moartea cuceritoare într-un cântec", a spus Dan Reynolds, solistul Imagine Dragons.

Anterioara piesă a trupei - "Enemy" - a acumulat peste 1,24 miliarde de stream-uri globale pentru cele două versiuni (inclusiv o colaborare cu rapperul J.I.D, nominalizat la GRAMMY, din East Atlanta). Piesa continuă să se claseze în Top 5 pe Global Spotify și Amazon Music. În SUA, "Enemy" urcă rapid în Top 40 radio după ce a revendicat locul 1 la formatul alternativ în ultimele cinci săptămâni. Cântecul este în prezent pe locul 11 atât la Top 40, cât și la Hot AC radio.

Imagine Dragons a făcut echipă cu producătorul Rick Rubin pentru "Mercury - Act 1", material care a debutat în top 10 al Billboard 200 și pe locul 2 în topurile Billboard's Top Alternative Albums și Top Rock Albums. "Mercury - Act 1" marchează primul proiect al trupei de la albumul "Origins" din 2018 și include single-urile "Wrecked", "Cutthroat" și "Follow You".

Trending