Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 AMI - Nicole Scherzinger la "Te cunosc de undeva"AMI a marcat o nouă victorie la "Te cunosc de undeva" cu piesa lui Nicole Scherzinger Concurentele lui Ștefan Bănică în bootcamp-ul X Factor 2020X Factor 2020: Concurentele care l-au convins pe Ștefan Bănică că merită să treacă de bootcamp Juriul X Factor 2020Echipa lui Ștefan Bănică a urcat pe scena celui de-al doilea episod de bootcamp FuegoPe 1 Decembrie, Fuego încălzește inimile românilor: concertul său aniversar de la Sala Palatului se difuzează la TV Cornel Ilie și Lidia Buble la Radio ZuCine cântă la Marea Unire Zu 2020 - Lista completă a artiștilor Cornel IlieMarea Unire ZU din 2020 aduce "toți artiștii" pe o scenă, la Antena 1, în cadrul a două spectacole, pe 30 noiembrie și 1 decembrie - VIDEO TEASER

Lyric Video: Imagine Dragons - Bad Liar

La finalul anului 2018 Imagine Dragons lansa piesa "Bad Liar", iar de atunci single-ul a ajuns un hit cu 28 de milioane de vizualizări. Îl auzim des la radio şi a avut câteva recorduri de streaming. Popularitatea sa primeşte un boost odată cu lansarea unui nou videoclip cu versuri, pe care vă invităm să îl vizionaţi în cadrul articolului.

"Bad Liar" este un single extras de pe albumul "Origins", lansat anul trecut. Piesa este despre minciunile care strică relaţiile şi nesinceritatea care sapă în orice iubire. Inspiraţia este chiar relaţia dintre solistul Dan Reynolds şi fosta sa soţie, Aja Volkman. Cei doi au scris împreună această piesă, chiar înainte de a se despărţi.

Tematica videoclipului cu versuri este una nautică, cu o sumedenie de corăbii, bestii ale mării şi câte o ancoră aruncată în mijlocul unei furtuni. Punctul forte al lui "Bad Liar" este porţiunea sa delicată şi vulnerabilă dinspre final, când solistul îşi cântă din vârful buzelor versurile. Acel moment este ilustrat cu un protagonist feminin al clipului care pluteşte în mijlocul oceanului.

Imagine Dragons lansa albumul "Origins" în noiembrie 2018, acesta fiind unul dintre cele mai apreciate materiale discografice ale sale. Rockerii alternativi din Las Vegas au avut o perioadă ocupată, după ce au lansat şi albumul "Evolve" în 2017. Acel LP a ajuns pe prima poziţie în topul US Top Rock Albums (Billboard), urcând şi pe locul 2 în topul general Billboard 200.

Marile sale hituri au fost "Thunder" şi "Believer", utilizate pe numeroase trailere de filme şi chiar clipuri promoţionale pentru console de jocuri video. Americanii vor petrece o bună parte din anul 2019 în turneu. Şi-au anunţat deja prezenţa la Rock în Rio 2019, spre finalul acestui an. Anul trecut băieţii au lansat şi piesa "Zero", care a ajuns pe coloana sonoră a filmului "Ralph Breaks the Internet".

Această animaţie tocmai intră în cinematografele de la noi şi reuneşte actori precum Sarah Silverman şi John C. Reilly în distribuţia vocală. Următorul mare concert Imagine Dragons este reprezentaţia din pauza ESPN College Football Football, acolo unde muzicienii vor urca pe scenă împreună cu Lil Wayne. Concertul este programat pentru 7 ianuarie.

Grupul a fost ales pe fondul faptului că a ocupat poziţii fruntaşe în clasamentele de streaming în 2018. Piesa sa "Natural" a fost imnul ESPN College Footbal în ultima vreme.

Citește mai multe despre Imagine Dragons
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE