Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Raluka & Ana Baniciu - Connect-R și Alex Velea la "Te cunosc de undeva!"Raluka și Ana Baniciu au marcat o nouă victorie la "Te cunosc de undeva!" Ruslana Krutas la "Românii au talent" 2021Contorsionism de Golden Buzz la "Românii au talent"; Ruslana Krutas a cucerit-o pe Alexandra Dinu Timea Csaszar la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Timea Csaszar le-a dat peste nas colegilor care au râs de vocea ei Natalia Gordienko în videoclipul piesei ”Sugar”"Sugar" e piesa Moldovei la Eurovision 2021. Urmărește videoclipul Nataliei Gordienko Roxen - AmnesiaRoxen - Amnesia (Piesa României la Eurovision 2021) "Românii au talent" sezonul 11La 10 ani, o concurentă revine la "Românii au talent" cu speranța obținerii unui Golden Buzz

Lyric Video: Imagine Dragons - Bad Liar

La finalul anului 2018 Imagine Dragons lansa piesa "Bad Liar", iar de atunci single-ul a ajuns un hit cu 28 de milioane de vizualizări. Îl auzim des la radio şi a avut câteva recorduri de streaming. Popularitatea sa primeşte un boost odată cu lansarea unui nou videoclip cu versuri, pe care vă invităm să îl vizionaţi în cadrul articolului.

"Bad Liar" este un single extras de pe albumul "Origins", lansat anul trecut. Piesa este despre minciunile care strică relaţiile şi nesinceritatea care sapă în orice iubire. Inspiraţia este chiar relaţia dintre solistul Dan Reynolds şi fosta sa soţie, Aja Volkman. Cei doi au scris împreună această piesă, chiar înainte de a se despărţi.

Tematica videoclipului cu versuri este una nautică, cu o sumedenie de corăbii, bestii ale mării şi câte o ancoră aruncată în mijlocul unei furtuni. Punctul forte al lui "Bad Liar" este porţiunea sa delicată şi vulnerabilă dinspre final, când solistul îşi cântă din vârful buzelor versurile. Acel moment este ilustrat cu un protagonist feminin al clipului care pluteşte în mijlocul oceanului.

Imagine Dragons lansa albumul "Origins" în noiembrie 2018, acesta fiind unul dintre cele mai apreciate materiale discografice ale sale. Rockerii alternativi din Las Vegas au avut o perioadă ocupată, după ce au lansat şi albumul "Evolve" în 2017. Acel LP a ajuns pe prima poziţie în topul US Top Rock Albums (Billboard), urcând şi pe locul 2 în topul general Billboard 200.

Marile sale hituri au fost "Thunder" şi "Believer", utilizate pe numeroase trailere de filme şi chiar clipuri promoţionale pentru console de jocuri video. Americanii vor petrece o bună parte din anul 2019 în turneu. Şi-au anunţat deja prezenţa la Rock în Rio 2019, spre finalul acestui an. Anul trecut băieţii au lansat şi piesa "Zero", care a ajuns pe coloana sonoră a filmului "Ralph Breaks the Internet".

Această animaţie tocmai intră în cinematografele de la noi şi reuneşte actori precum Sarah Silverman şi John C. Reilly în distribuţia vocală. Următorul mare concert Imagine Dragons este reprezentaţia din pauza ESPN College Football Football, acolo unde muzicienii vor urca pe scenă împreună cu Lil Wayne. Concertul este programat pentru 7 ianuarie.

Grupul a fost ales pe fondul faptului că a ocupat poziţii fruntaşe în clasamentele de streaming în 2018. Piesa sa "Natural" a fost imnul ESPN College Footbal în ultima vreme.

Citește mai multe despre Imagine Dragons
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE