Urmărește-ne în Social Media

electronica

Ilkay Sencan & Olivia Addams - OMG

Ilkay Sencan, DJ-ul și producătorul din Istanbul, a colaborat cu Olivia Addams pentru piesa "OMG". Featuring-ul plin de energie este disponibil în articol, te invităm să-l asculți.

Publicat

pe

"OMG" este cel mai recent single al al lui Ilkay Sencan, pe care îl lansează alături de Olivia Addams, recunoscută atât din poziția de artist, pentru hituri ca "Dumb", "Stranger" sau "Fool Me Once", cât și din cea de compozitor. Pentru "OMG", vocea unică a Oliviei Addams întâlnește beat-urile și synth-urile lui Ilkay Sencan, creând o vibrație magică, aproape hipnotică, care te face să vrei să te pierzi pe ringul de dans.

"<<OMG>> este ca începutul unui festival, când ești plin de energie și poți simți entuziasmul pentru distracție, dans și toate amintirile pe care le vei crea într-o singură noapte. Mă bucur că am putut colabora cu Ilkay, beat-ul e minunat și rezultatul este gourmet pentru urechile mele. Sper să fie și pentru voi", a declarat Olivia Addams.

Ilkay Sencan a adăugat:

"Sunt foarte încântat de această colaborare. Prima dată când am auzit demo-ul cu vocea Oliviei am fost uimit de modul în care vocea ei a emanat acel sentiment perfect de melancolie. Am fost foarte impresionat de ce a ieșit, ceea ce m-a ghidat în conturarea producției. Mulțumesc, Olivia! Sper ca oamenii să se bucure de această piesă la fel de mult ca mine".

Cu fiecare nouă lansare, DJ-ul și producătorul din Istanbul se dovedește a fi unul dintre cei mai talentați exportatori de muzică din Turcia, stabilind tendințe în genul său muzical. Aproape patru milioane de ascultători doar pe Spotify, mai mult de jumătate de miliard de stream-uri în întreaga lume pentru "Don't Say Goodbye", colaborarea sa cu Tove Lo și Alok, sau cântece precum "Rockstar" cu Dynoro sau "Not So Bad" cu Yves V, precum și sprijinul unor superstaruri EDM precum Dimitri Vegas sau Oliver Heldens vorbesc de la sine pentru Ilkay Sencan.

Concerte & turnee

The Motans, VUNK, Minelli concertează la West Side Christmas Market

West Side Christmas Market, Târgul de Crăciun organizat de UNTOLD UNIVERSE în Parcul Drumul Taberei, promite o nouă săptămână de atracții și concerte ale unor îndrăgiți artiști români. Te invităm să descoperi programul.

Publicat

pe

The Motans / Cornel Ilie (VUNK)
The Motans / Cornel Ilie (VUNK) │ FOTO: InfoMusic

La West Side Christmas Market, distracția începe de luni, 18 decembrie, cu DJ Jiji și continuă până sâmbătă, 23 decembrie, cu Moonlight Breakfast, The Motans, VUNK, Costina Lica și Minelli. Concertele se vor desfășura, în fiecare zi, începând cu ora 19:30. Intrarea este gratuită.

Program West Side Christmas Market, săptămâna 18 - 24 decembrie

 • DJ Jiji - luni, 18 decembrie
 • Moonlight Breakfast - marți, 19 decembrie
 • The Motans - miercuri, 20 decembrie
 • VUNK - joi, 21 decembrie
 • Costina Lica / Corul Universității București - vineri, 22 decembrie
 • Minelli - sâmbătă, 23 decembrie
 • Romanița - duminică, 24 decembrie

Programul zilelor de Crăciun de la West Side Christmas Market

Târgul de Crăciun și toate atracțiile vor fi deschise și pe perioada Crăciunului. La scena West Side Christmas Market veți putea petrece Ajunul Crăciunului cu Romanița Duminică, de la ora 18:00. În prima zi de Crăciun, de la orele 19:30, Irina Sârbu va susține un concert special de Crăciun. Pe 26 decembrie, Olivia Addams urcă pe scena West Side Christmas Market de la ora 19:30. Miercuri, sărbătorile se vor încheia alături de Eva Timush care va cânta tot de la ora 19:30.

West Side Christmas Market va funcționa, pe perioada sărbătorilor, conform programului:

 • Duminică, 24 decembrie - 11:00-20:00
 • Luni, 25 decembrie - 13:00 - 22:30
 • Marți, 26 decembrie - 13:00 - 22:30
 • Miercuri, 27 decembrie 13:00 - 22:30
Citește în continuare

Trending