Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Roxen - AmnesiaRoxen - Amnesia (Piesa României la Eurovision 2021) "Românii au talent" sezonul 11La 10 ani, o concurentă revine la "Românii au talent" cu speranța obținerii unui Golden Buzz Azul GuaitaCe actori joacă în "Rebelde", versiunea din 2022, de pe Netflix RBD"Rebelde" va fi difuzat pe Netflix într-o nouă versiune - TEASER Ana-Maria Mărgean la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Ana-Maria Mărgean a fost micuța ventrilocă care a primit Golden Buzz de la Andra Destiny ALA la "Românii au talent" 2021Destiny ALA a emoționat juriul de la "Românii au talent" cu puterea de a simți muzica chiar dacă nu o aud

Lyric Video: Iggy Azalea ft. Quavo - Savior

Iggy Azalea a revenit după o perioadă tulbure în viaţa şi cariera sa cu piesa "Savior", colaborare cu Quavo. Acest artist s-a făcut cunoscut în cadrul trupei Migos. Piesa cea nouă a primit un lyric video, pe care îl puteţi viziona mai jos.

Iggy pregăteşte şi un videoclip oficial pentru "Savior". Single-ul este produs de către Manhunt Glow şi Cirkut şi începe cu un sample familiar pentru toţi pasionaţii de muzică a anilor 80. E vorba despre "All Around The World" şi refrenul făcut celebru de Lisa Stansfield: "Been around the world and I, I, I / I can't find my baby". A fost preluat şi pe piese ale lui P. Diddy, Notorious B.I.G. sau Mase.

Acesta este primul release al lui Iggy Azalea de la EP-ul din noiembrie, partajat publicului sub forma a 4 melodii gratuite oferite prin Wetransfer. Încă de atunci colaborase cu Quavo de la Migos şi acum repetă isprava. "Savior" a fost scrisă într-o perioadă grea, în care rapperiţa australiană se despărţise de iubitul său şi avea probleme cu cariera. Acest single se va regăsi pe un album viitor, cunoscut drept "Surviving the Summer".

Artista a declarat că îi este greu să cânte sau asculte melodia, pentru că o duce înapoi la acea perioadă. Această creaţie artistică a fost deja preluată de o companie care a folosit-o într-o reclamă de la Super Bowl ediţia 2018. LP-ul cel nou se numea iniţial "Digital Distortion" şi era pregătit pentru lansare în 2016, dar Iggy Azalea a avut probleme cu casa de discuri şi colaboratorii săi.

În 2017 a făcut pace cu muziciana Azealia Banks, cu care a avut un conflict îndelungat, iar acum cântă cu ea pe noul disc. Tot anul trecut am putut asculta hitul lui Iggy "Switch", sosit la pachet cu câteva remixuri, dar am şi vizionat hipnoticul clip "Mo Bounce".

Citește mai multe despre Iggy AzaleaQuavo
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE