Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Marea Unire Zu 2020VIDEO: Urmărește Marea Unire ZU 2020 (evenimentul integral) Concurenții lui Florin Ristei în bootcamp-ul X Factor 2020X Factor 2020: Care sunt grupurile din echipa lui Ristei care au trecut de bootcamp și se luptă pentru marele trofeu Juriul X Factor 2020Al treilea episod de bootcamp de la X Factor 2020 a continuat cu echipa lui Florin Ristei - VIDEO The Motans cântând piesa "Fata din vis"The Motans a întâlnit-o pe "Fata din vis" a trupei Compact - VIDEO (Marea Unire Zu 2020) Antrenori Vocea: ReuniuneaEdiția specială "Vocea României" le-a adus românilor un show cu muzică, dans și invitați speciali - VIDEO Smiley și Adrian Despot la Vocea: ReuniuneaSmiley și Adrian Despot au făcut să se audă "basul și cu toba mare" la ediția specială Vocea României

Lyric Video: Iggy Azalea ft. Quavo - Savior

Iggy Azalea a revenit după o perioadă tulbure în viaţa şi cariera sa cu piesa "Savior", colaborare cu Quavo. Acest artist s-a făcut cunoscut în cadrul trupei Migos. Piesa cea nouă a primit un lyric video, pe care îl puteţi viziona mai jos.

Iggy pregăteşte şi un videoclip oficial pentru "Savior". Single-ul este produs de către Manhunt Glow şi Cirkut şi începe cu un sample familiar pentru toţi pasionaţii de muzică a anilor 80. E vorba despre "All Around The World" şi refrenul făcut celebru de Lisa Stansfield: "Been around the world and I, I, I / I can't find my baby". A fost preluat şi pe piese ale lui P. Diddy, Notorious B.I.G. sau Mase.

Acesta este primul release al lui Iggy Azalea de la EP-ul din noiembrie, partajat publicului sub forma a 4 melodii gratuite oferite prin Wetransfer. Încă de atunci colaborase cu Quavo de la Migos şi acum repetă isprava. "Savior" a fost scrisă într-o perioadă grea, în care rapperiţa australiană se despărţise de iubitul său şi avea probleme cu cariera. Acest single se va regăsi pe un album viitor, cunoscut drept "Surviving the Summer".

Artista a declarat că îi este greu să cânte sau asculte melodia, pentru că o duce înapoi la acea perioadă. Această creaţie artistică a fost deja preluată de o companie care a folosit-o într-o reclamă de la Super Bowl ediţia 2018. LP-ul cel nou se numea iniţial "Digital Distortion" şi era pregătit pentru lansare în 2016, dar Iggy Azalea a avut probleme cu casa de discuri şi colaboratorii săi.

În 2017 a făcut pace cu muziciana Azealia Banks, cu care a avut un conflict îndelungat, iar acum cântă cu ea pe noul disc. Tot anul trecut am putut asculta hitul lui Iggy "Switch", sosit la pachet cu câteva remixuri, dar am şi vizionat hipnoticul clip "Mo Bounce".

Citește mai multe despre Iggy AzaleaQuavo
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE