Urmărește-ne în Social Media

pop

Horia Brenciu - De ziua ta

Este mereu apropiat de publicul său și găsește întotdeauna o cale prin care să interacționeaze cu el, iar melodia „De ziua ta” este un cadou pe care Horia Brenciu îl face fiecărui ascultător al său. În română și engleză, artistul urează sărbătoriților fiecărei zile „La mulți ani”.

Publicat

pe

„De multă vreme, fanii îmi cer să fiu lângă ei, cu un mesaj, cu un autograf, la diverse sărbători ale anului. Ei bine, la toate acestea, de acum, din septembrie, se va mai adăuga ziua lor de naștere. Vreau să cânt tuturor LA MULȚI ANI sau mai modern, HAPPY BIRTHDAY, să fiu lângă ei când suflă în lumânări și când deschid șampania, indiferent unde se va întâmpla asta, într-o grădină sau lângă o piscina”, spune cu bucurie Horia Brenciu.

Întrebat dacă a avut pe cineva în minte atunci când a compus această piesă, Horia mărturisește că prima persoană la care s-a gândit a fost fiica sa, Maria:

„Trebuie să mărturisesc faptul că pe 20 septembrie, fata mea mijlocie, Maria, a împlinit 18 ani și voiam ca ea să fie prima căreia îi dedic această piesă”.

Deși inițial începută ca o piesă de dragoste, mesajul ei a fost deturnat către una de petrecere, iar încet, încet, fiecare om din echipa HB Media și-a pus amprenta asupra ei.

„Am creat această piesă alături de echipa mea de la HB Media Production: Ivan Caragia, Andreea Miclici, Marius Văduva și întreaga HB Orchestra. La început am simțit-o a fi o piesă de dragoste și după ce am făcut o primă linie melodică sensibilă, am început să caut rime la „șoapte”, povestește artistul. „Apoi, în studio a intrat prietenul meu Ivan Caragia, alături de care am realizat mai multe piese pe albumul „40+” și el a scos la iveală groove-ul piesei! Numai bun de dans, nu-i asa?  Inevitabil, aveam nevoie de alte cuvinte, iar aici a intervenit Andreea Miclici (autoarea celebrelor versuri de la „Septembrie, luni”). Ea a venit cu ideea de petrecere și a dat și titlul piesei: DE ZIUA TA. N-au fost să fie versuri de dragoste și suspine, ci unele de distracție, combinate cu urări de LA MULȚI ANI!”, mărturisește Horia despre felul în care a luat naștere această piesă exuberantă, plină de mesaje pozitive.

Horia Brenciu dedică această melodie tuturor celor care vor să se simtă iubiți și răsfățați de ziua lor. Piesa va face parte din următorul album al lui Horia Brenciu care se va lansa în 2018, la 10 ani de la apariția primului său album, „35”.

Emisiuni radio-tv

Lady Panda a fost personajul dezvăluit într-o nouă ediție Masked Singer 2021

Cea mai recentă ediție a emisiunii de la PRO TV a adus în fața telespectatorilor o nouă demascare și a prezentat cei cinci semifinaliști. Lady Panda a pierdut duelul cu Muma Pădurii și a fost nevoită să își dezvăluie adevărata identitate. Află ce vedetă s-a ascuns în spatele măștii.

Publicat

pe

Lady Panda la Masked Singer 2021
Lady Panda la Masked Singer 2021 │ FOTO: PRO TV

Masked Singer România a adus o nouă serie de investigații excelent conduse de INNA și Alex Bogdan. Cei doi detectivi au ghicit adevărata identitate a personajului Lady Panda, cel care a părăsit competiția. În urma acestei eliminări, au rămas în concurs cinci măști - semifinalistele Masked Singer 2021. Este vorba despre Muma Pădurii, Fluturele, Păunul, Albina și Șaorma.

Lady Panda a fost Alina Eremia

Unul dintre cele mai îndrăgite personaje de la Masked Singer, Lady Panda i-a încântat pe jurați în ultima sa apariție cu piesa "Beggin". Ursulica a cântat, a dansat, ba chiar s-a pupat cu Pavel Bartoș, creând un moment plin de amuzament și energie.

"Vă pup! Abia așteptam să pot să vorbesc. Ce voiam să vă zic este că, de multe ori, ați fost foarte pe lângă. Ați fost absolut senzaționali și dulci. Sunteți detectivii mei preferați!"

Alina a menționat că s-ar fi așteptat ca Horia să o ghicească. Concurenta a tot oferit indicii despre momentul în care a urcat prima dată pe scenă, acesta fiind la vârsta de cinci ani, în emisiunea lui Brenciu, "Tip Top Mini Top".

Ce indicii a oferit Lady Panda:

"Sunt o Ursulică foarte ordonată și-mi place curățenia. Nu-mi place deloc să-mi murdăresc lăbuțele. Sunt o persoană calmă, iar ordinea m-ajută să-mi găsesc echilibrul interior. Pe exterior e mai greu. Sunt foarte conectată cu natura. Ador să fac plimbări lungi prin parc și să admir splendoarea generală. Am și tabieturi bine conturate. Dimineața îmi aloc o jumătate de oră să-mi beau cafeaua, fără de care simt că nu pot funcționa. Când sunt nervoasă, îmi iau mătura și încep să mătur ca o frenetică până mă liniștesc. Vă dați seama în ce casă curată stau? În rest, stau bine cu nervii. De-aia m-am apucat de cântat".

Investigația detectivilor:

Așa cum s-a menționat anterior, INNA și Alex Bogdan au fost cei care au nominalizat-o pe Alina Eremia. Mihaela Rădulescu a fost de părere că sub mască s-ar afla Elena Gheorghe, iar Horia Brenciu s-a gândit la Feli Donose.

Citește în continuare

Emisiuni radio-tv

Demascare la pachet la Masked Singer 2021: află cine au fost Gemenii Dragoni

După 10 ediții, Gemenii Dragoni au ieșit din Ou. Cele două personaje și-au dat măștile jos, detectivii fiind șocați de adevărata lor identitate. Află despre cine e vorba.

Publicat

pe

Gemenii Dragoni la Masked Singer 2021
Gemenii Dragoni la Masked Singer 2021 │ FOTO: Masked Singer România www.facebook.com

A zecea rundă de investigații a continuat joi, 18 noiembrie, la Masked Singer România. Au rămas în competiție cei mai buni dintre cei buni, iar detectivii Mihaela Rădulescu, Alex Bogdan, INNA și Horia Brenciu au încercat să pună cap la cap indicii pentru a descoperi ce vedete se ascund în măști. Așa cum ne-a obișnuit formatul emisiunii, masca cu cele mai puține voturi a fost eliminată. A fost vorba despre Gemenii Dragoni!

Gemenii Dragoni au fost Ecaterina Ladin și Mihai Rait

Singura mască dublă de la Masked Singer 2021 i-a ascuns pe actorii Ecaterina Ladin și Mihai Rait, cunoscuți din serialul Las Fierbinți. Cei doi îi interpretează pe Dalida și Dorel. Pe scena de la Masked Singer, aceștia au adus puțină energie latino cu piesa "Pa ti" (Maluma și Jennifer Lopez).

Ce indicii au oferit Gemenii Dragoni?

"De când suntem la Masked Singer, i-am obișnuit cu un program regulat, așa că zi de zi ieșim din ou la aceeași oră. Ne plac zâmbetele și să râdem cu poftă sub măștile astea. Cred că este cel mai frumos lucru care ni se putea întâmpla. Venim dintr-o lume în care buna dispoziție este meniul principal. Iar oricine vine la noi, este primit cu fețe fericite".

Momentul detectivilor:

Horia Brenciu a fost cel care a ghicit ambele vedete de sub mască. În primul rând, a ținut să precizeze că Oul în care se aflau Dragonii se referă la serialul Las Fierbinți. În al doilea rând, detectivul a menționat-o inițial doar pe Ecaterina Ladin, actrița alături de care Horia a jucat în musicalul "Mamma Mia". Apoi, Brenciu s-a gândit că celălalt dragon ar putea fi Adrian Văncică - Celentano. În cele din urmă, detectivul s-a răzgândit și l-a ales pe Mihai Rait, care s-a dovedit a fi lozul câștigător.

"În primul rând, trebuie să vă spun că Oul există. A existat tot timpul sub nasul nostru. Oul aduce zâmbete și m-am gândit: ce Ou, din cadrul acestor frumoase emisiuni de la PRO TV ne aduce zâmbete? Și este un singur Ou, un Ou senzațional, un Ou pentru care în fiecare săptămână primesc aplauze din partea telespectatorilor. Oul se numește Las Fierbinți!", a declarat Horia Brenciu.

Printre alte nume la care s-au gândit ceilalți detectivi s-au numărat Andreea Esca, Amalia Enache, Florin Busuioc, Cristina și Roberto Bâtlan.

Citește în continuare

Emisiuni radio-tv

Pinguinul a renunțat la mască într-o nouă ediție Masked Singer 2021

Opt măști s-au duelat din nou în show-ul de la PRO TV. Ca de obicei, Masked Singer a mai pierdut un concurent, de aceasta dată fiind vorba despre Pinguin. Află cine s-a aflat în spatele măștii.

Publicat

pe

Pinguinul și Pavel Bartoș
Pinguinul și Pavel Bartoș │ FOTO: PRO TV

Fluturele, Muma Pădurii, Lady Panda, Oul Dragonilor, Pinguinul, Șaorma, Albina și noul personaj, Păunul, au urcat pe scena Masked Singer și au tras cu dinții de cel mai mare secret al emisiunii: identitatea lor. Însă, așa cum ne-a obișnuit formatul emisiunii, unul dintre aceste personaje a fost eliminat.

Pinguinul a obținut cele mai puține voturi. Sub mască s-a aflat Viorica de la Clejani!

"Chiar sunt bucuroasă că am participat la această emisiune pentru că am văzut că pot mai mult decât ceea ce fac eu de obicei și sunt foarte bucuroasă! [...] Eu nu am știut că pot să fac lucrul ăsta. M-am descoperit și m-a făcut să fiu mai încrezătoare în mine", a declarat Viorica.

Viorica de la Clejani a ales să aducă emoție pe scena emisiunii cu piesa "Perfect" (Ed Sheeran). Horia, INNA, Alex Bogdan și Mihaela Rădulescu au apreciat momentul, însă când au trebuit să ghicească cine se află sub mască, jurații au întâmpinat dificultăți.

"Tu ești eclipsa noastră de soare. E greu ca lumea să nu se îndrăgostească de tine și e o plăcere foarte mare din partea mea să caut să-ți aflu numele pentru că ai cea mai bine ascunsă voce din toate măștile din sezonul doi. Ești un mister total!", a declarat Horia Brenciu.

Cei patru detectivi s-au gândit la celebrități care mai de care mai interesante. INNA a nominalizat-o pe Ozana Barabancea, în ce Mihaela s-a dus cu gândul la Maria Dragomiroiu. Alex Bogdan a observat o busolă pe costumul Pinguinului și a presupus că personajul ar putea fi Neti Sandu, căutându-și ascendentul.

Citește în continuare

AGENDA DE CONCERTE

<< nov. 2021 >>
lmmjvsd
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Trending