Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
Roxen (2019)Roxen va reprezenta România la Eurovision 2020 - Află-i povestea! INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Neversea 2020

Lyric Video: Helloween- Pumpkins United

Cu 2 săptămâni înainte de Halloween trupa Helloween pregăteşte dovlecii odată cu apariţia piesei "Pumpkins United". Melodia a primit un lyric video tematic, pe care îl puteţi admira mai jos.

Power metaliştii germani au reunit formula clasică Helloween şi au extins-o, ajungând la 7 membri în ultimul an. "Pumpkins United" debutează în ajunul primelor date din turneul cu acelaşi nume, care va aduce trupa şi la Bucureşti în decembrie. Piesa cea nouă include vocea trademark a lui Michael Kiske şi un instrumental cu BPM ridicat, care mă duce cu gândul la Dragonforce poate.

De datoriile vocale s-a achitat şi actualul solist Andi Deris, iar din trupa extinsă mai fac parte chitaristul Sascha Gerstner şi Kai Hansen (fost chitarist). Ideea turneului "Pumpkins United" provine de la Kai Hansen, care a dorit să reunească membri de marcă Helloween, atât cei actuali, cât şi cei din trecut. A fost nevoie de sincronizarea programelor artiştilor.

Momentul cheie în apropierea muzicienilor a fost turneul "Hellish Rock", cu Gamma Ray şi Kai Hansen drept co-headlineri. Single-ul nou nu precupeţeşte deloc solo-urile complexe şi lungi, spre încântarea fanilor metalului anilor 80 şi 90, când se făcea abuz de solo-uri. Melodia debutează oficial pe vinil pe 8 decembrie, iar versiunea digitală este disponibilă acum gratuit.

Foştii membri Helloween, Kai Hansen şi Michael Kiske au fost cooptaţi încă din toamna trecută, pentru turneul "Pumpkins United". Acesta debutează pe 19 octombrie la Monterrey, în Mexic şi se încheie în 2018. Piesa cea nouă este prima cu Hansen din 1988 încoace şi prima cu Kiske de la "chameleon" din 1993. Trupa ne-a vizitat în 2015 şi revine la noi pe 15 decembrie 2017, la Romexpo.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Helloween
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE