Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Daria Batschi-Beleca la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Daria Batschi-Beleca și interpretarea angelică la harpă l-au făcut pe Andi Moisescu să apese Golden Buzz Akara Dianne la "Românii au talent" 2021"A fost pasiune de la început și până la sfârșit", i-a spus Andi Moisescu unei acrobate la "Românii au talent" Laura Melu la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Laura Melu a îmbinat muzica folclorică cu rockul și a impresionat audiența Lady Gaga, Bradley Cooper - I'll Never Love Again (A Star Is Born)Persoana care îi plimba câinii lui Lady Gaga a fost împușcată, doi buldogi francezi ai artistei au dispărut "Românii au talent" sezonul 11Un nou Golden Buzz la "Românii au talent!", în ediția cu artistul stradal care testează limitele imposibilului: "Sunt nebun, recunosc" Victoria - Ugly Cry (Artwork)Eurovision 2021: Reprezentanta Bulgariei dorește ca România să o ajute la selectarea piesei

Lyric Video: Green Day - Troubled Times

Green Day tocmai a lansat un videoclip nou pentru piesa "Troubled Times", în care lansează un atac direct la Donald Trump. Ei au profitat de sărbătoarea Martin Luther King Day pentru a include simboluri pacifiste în clip şi a trimite un mesaj către noul preşedinte SUA.

"Troubled Times" este o piesă de pe albumul "Revolution Radio", lansat în octombrie 2016 şi care a debutat pe locul întâi în US Billboard 200. Green Day a înregistrat până acum 175.000 de copii vândute pentru acest album, bine primit de public şi critici. "Troubled Times" este penultima piesa de pe album şi primeşte un videoclip simbolic, plin de imagini-alb negru, în special de la proteste şi având imaginea lui Martin Luther King în prim plan.

Billie Joe Armstrong şi colegii săi de trupă nu se feresc să ne prezinte şi un Donald Trump ce scoate flăcări pe gură şi ochi, în vreme ce figuri feministe care au protestat pentru dreptul la vot sunt aruncate la coşul de gunoi. Solistul a declarat la debutul clipului că e momentul să sărbătorim dragostea şi compasiunea mai mult decât oricând.

Videoclipul este o creaţie a lui Manu Viquiera şi David Rodriguez Simon şi se încheie cu o perspectivă sumbră, cu nori-ciupercă lăsaţi în urmă de bombe nucleare. În acest moment Green Day se află într-un turneu global pentru a promova cel mai nou album. Au inclus în setlist şi melodii cover, inclusiv una după "Careless Whisper" a lui George Michael, drept tribut după moartea artistului.

Anul trecut Green Day a primit premiul Global Icon la MTV EMA 2016.

Citește mai multe despre Green Day
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE