Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Concurentele lui Ștefan Bănică în bootcamp-ul X Factor 2020X Factor 2020: Concurentele care l-au convins pe Ștefan Bănică că merită să treacă de bootcamp Juriul X Factor 2020Echipa lui Ștefan Bănică a urcat pe scena celui de-al doilea episod de bootcamp FuegoPe 1 Decembrie, Fuego încălzește inimile românilor: concertul său aniversar de la Sala Palatului se difuzează la TV Cornel Ilie și Lidia Buble la Radio ZuCine cântă la Marea Unire Zu 2020 - Lista completă a artiștilor Cornel IlieMarea Unire ZU din 2020 aduce "toți artiștii" pe o scenă, la Antena 1, în cadrul a două spectacole, pe 30 noiembrie și 1 decembrie - VIDEO TEASER Echipa Loredana în bootcamp-ul X Factor 2020S-a dat startul eliminărilor de la X Factor 2020; citește rezumatul primului episod de bootcamp

Lyric Video: Green Day - Troubled Times

Green Day tocmai a lansat un videoclip nou pentru piesa "Troubled Times", în care lansează un atac direct la Donald Trump. Ei au profitat de sărbătoarea Martin Luther King Day pentru a include simboluri pacifiste în clip şi a trimite un mesaj către noul preşedinte SUA.

"Troubled Times" este o piesă de pe albumul "Revolution Radio", lansat în octombrie 2016 şi care a debutat pe locul întâi în US Billboard 200. Green Day a înregistrat până acum 175.000 de copii vândute pentru acest album, bine primit de public şi critici. "Troubled Times" este penultima piesa de pe album şi primeşte un videoclip simbolic, plin de imagini-alb negru, în special de la proteste şi având imaginea lui Martin Luther King în prim plan.

Billie Joe Armstrong şi colegii săi de trupă nu se feresc să ne prezinte şi un Donald Trump ce scoate flăcări pe gură şi ochi, în vreme ce figuri feministe care au protestat pentru dreptul la vot sunt aruncate la coşul de gunoi. Solistul a declarat la debutul clipului că e momentul să sărbătorim dragostea şi compasiunea mai mult decât oricând.

Videoclipul este o creaţie a lui Manu Viquiera şi David Rodriguez Simon şi se încheie cu o perspectivă sumbră, cu nori-ciupercă lăsaţi în urmă de bombe nucleare. În acest moment Green Day se află într-un turneu global pentru a promova cel mai nou album. Au inclus în setlist şi melodii cover, inclusiv una după "Careless Whisper" a lui George Michael, drept tribut după moartea artistului.

Anul trecut Green Day a primit premiul Global Icon la MTV EMA 2016.

Citește mai multe despre Green Day
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE