Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 AMI - Nicole Scherzinger la "Te cunosc de undeva"AMI a marcat o nouă victorie la "Te cunosc de undeva" cu piesa lui Nicole Scherzinger Concurentele lui Ștefan Bănică în bootcamp-ul X Factor 2020X Factor 2020: Concurentele care l-au convins pe Ștefan Bănică că merită să treacă de bootcamp Juriul X Factor 2020Echipa lui Ștefan Bănică a urcat pe scena celui de-al doilea episod de bootcamp FuegoPe 1 Decembrie, Fuego încălzește inimile românilor: concertul său aniversar de la Sala Palatului se difuzează la TV Cornel Ilie și Lidia Buble la Radio ZuCine cântă la Marea Unire Zu 2020 - Lista completă a artiștilor Cornel IlieMarea Unire ZU din 2020 aduce "toți artiștii" pe o scenă, la Antena 1, în cadrul a două spectacole, pe 30 noiembrie și 1 decembrie - VIDEO TEASER

Lyric Video: Green Day - Too Dumb to Die

Green Day au revenit cu un videoclip satiric la adresa naivilor şi celor care mănâncă fake news pe pâine. Clipul este un lyric video pentru piesa "Too Dumb to Die". Creaţia vizuală îi aparţine lui Joseba Elorza aka MiraRuido.

Videoclipul "Too Dumb to Die" pare desprins din afişele politice ale vânătorii de comunişti din Războiul Rece. Piesa începe cu un riff sentimental, care se târăşte spre urechile noastre şi apoi e urmat de pop-punk-ul clasic. Billie Joe Armstong cântă despre cât de rebel era în liceu şi cum ura toate trendurile. Căutarea de cauze pierdute a devenit o obsesie pentru muzician, care a inclus în versuri şi povestea tatălui său.

Aflăm că acesta era "mereu în grevă" şi mereu protesta contra sistemului. Toate aceste amintiri şi angoase tinereşti sunt animate pe baza unor personaje care trec prin cuţite, bombe şi tot soiul de capcane, cumva scăpând mereu. Spre finalul clipului apar şi cei 3 muzicieni din Green Day, reprezentaţi la nivel minimalist şi caricatural.

Piesa "Too Dumb to Die" este extrasă de pe albumul "Revolution Radio", lansat de trupă anul trecut. LP-ul cu numărul 12 al americanilor împlineşte un an luna viitoare şi a primit un clip oficial pentru single-ul titular în vară. Green Day a lansat în primăvară un documentar despre punk narat de către Iggy Pop. Artiştii au donat recent 100.000 de dolari pentru fondul de ajutor în urma uraganului Harvey, care a lovit în plin Houston.

Au apărut între timp imagini şi indicii că formaţia ar fi intrat în studio, lucrând la melodii noi. Producătorul australian Charlie Young, care a lucrat cu Macklemore şi Lil Jon a postat fotografii cu Billie Joe Armstrong la înregistrări.

Citește mai multe despre Green Day
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE