Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 RBD"Rebelde" va fi difuzat pe Netflix într-o nouă versiune - TEASER Liana Stanciu anunțâ când vom afla care e piesa României la Eurovision 2021Piesa României la Eurovision 2021 - Când e aleasă și ce jurați fac selecția Ana-Maria Mărgean la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Ana-Maria Mărgean a fost micuța ventrilocă care a primit Golden Buzz de la Andra Destiny ALA la "Românii au talent" 2021Destiny ALA a emoționat juriul de la "Românii au talent" cu puterea de a simți muzica chiar dacă nu o aud Anya Taylor-Joy în trailerul "The Queen's Gambit"Câștigătorii Globurilor de Aur 2021 - Lista completă Adriana & Romică - Maria Tănase și Fărâmiță Lambru la "Te cunosc de undeva!"Adriana Trandafir și Romică Țociu i-au portretizat pe Maria Tănase și Fărâmiță Lambru și au câștigat cea de-a patra gală "Te cunosc de undeva!"

Lyric Video: Ghost - Faith

Ghost este deja o trupă metal cu CV bogat, între faptul că e preferata lui James Hetfield şi are un premiu Grammy la activ. Până să vină în România luna viitoare în deschiderea Metallica, trupa suedeză a lansat un nou lyric video pentru piesa "Faith". Îl puteţi urmări în articol.

"Faith" are un clip ce pare extras dintr-un joc video steampunk, plin de mister şi întunecime. Arată ca un screensaver al unui doctor care creează hibrizi între oameni şi roboţi într-o epocă victoriană futuristă, deci steampunk. Noul single a ajuns direct în top 10 la Active Rock Radio şi este cel mai nou track extras de pe albumul "Prequelle", lansat anul trecut.

LP-ul a primit o nominalizare la Grammy la început de 2019, iar de pe acest disc am mai putut asculta hiturile "Rats" şi "Dance Macabre". Al doilea release a primit chiar un clip cu cameo-uri celebre, inclusiv ale unor wrestleri din WWE, James Hetfield şi actori de la Hollywood. Ghost se alătură celor de la Metallica ca act în deschidere pe durata turneului "WorldWired".

Pe 21 iunie băieţii au făcut o pauză, pentru ca Tobias Forge, creierul Ghost să îşi ridice premiul la ceremonia Kerrang! Music Awards. Acolo "Prequelle" a primit trofeul de "Cel mai bun album din 2018". După ce termină turneul cu Metallica, formaţia suedeză pleacă în propria sa serie de concerte, cu un turneu pe arenele nord americane. Acesta debutează pe 13 septembrie (fix în ziua când scoate Korn albumul cel nou).

În ce priveşte seria de concerte Ghost, aceasta va include un aranjament scenic teatral, cu o catedrală medievală, vitralii şi evident costume de cardinali, papi şi efecte speciale cât cuprinde. Cardinal, Ghouls, Ghoulettes şi alte personaje din universul creat de Tobias se vor desfăşura pe scenele americane. În noiembrie şi decembrie formaţia revine în Europa şi UK pentru o serie de concerte alături de All Them Witches şi Tribulation, cu 18 evenimente pregătite.

"Prequelle" a debutat în iunie 2018, ajungând pe locul 3 în topul Billboard 200. Solistul grupului a confirmat recent că pregăteşte deja un nou album şi va intra în studio la început de 2020 pentru a îl înregistra.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Ghost
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE