Urmărește-ne în Social Media

rock

Ghost - Faith

Ghost este deja o trupă metal cu CV bogat, între faptul că e preferata lui James Hetfield şi are un premiu Grammy la activ. Până să vină în România luna viitoare în deschiderea Metallica, trupa suedeză a lansat un nou lyric video pentru piesa "Faith". Îl puteţi urmări în articol.

Publicat

pe

"Faith" are un clip ce pare extras dintr-un joc video steampunk, plin de mister şi întunecime. Arată ca un screensaver al unui doctor care creează hibrizi între oameni şi roboţi într-o epocă victoriană futuristă, deci steampunk. Noul single a ajuns direct în top 10 la Active Rock Radio şi este cel mai nou track extras de pe albumul "Prequelle", lansat anul trecut.

LP-ul a primit o nominalizare la Grammy la început de 2019, iar de pe acest disc am mai putut asculta hiturile "Rats" şi "Dance Macabre". Al doilea release a primit chiar un clip cu cameo-uri celebre, inclusiv ale unor wrestleri din WWE, James Hetfield şi actori de la Hollywood. Ghost se alătură celor de la Metallica ca act în deschidere pe durata turneului "WorldWired".

Pe 21 iunie băieţii au făcut o pauză, pentru ca Tobias Forge, creierul Ghost să îşi ridice premiul la ceremonia Kerrang! Music Awards. Acolo "Prequelle" a primit trofeul de "Cel mai bun album din 2018". După ce termină turneul cu Metallica, formaţia suedeză pleacă în propria sa serie de concerte, cu un turneu pe arenele nord americane. Acesta debutează pe 13 septembrie (fix în ziua când scoate Korn albumul cel nou).

În ce priveşte seria de concerte Ghost, aceasta va include un aranjament scenic teatral, cu o catedrală medievală, vitralii şi evident costume de cardinali, papi şi efecte speciale cât cuprinde. Cardinal, Ghouls, Ghoulettes şi alte personaje din universul creat de Tobias se vor desfăşura pe scenele americane. În noiembrie şi decembrie formaţia revine în Europa şi UK pentru o serie de concerte alături de All Them Witches şi Tribulation, cu 18 evenimente pregătite.

"Prequelle" a debutat în iunie 2018, ajungând pe locul 3 în topul Billboard 200. Solistul grupului a confirmat recent că pregăteşte deja un nou album şi va intra în studio la început de 2020 pentru a îl înregistra.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Concerte miercuri, 14 august 2019

Metallica

Loc
Arena Națională

Lansări de carte

Ozzy Osbourne, Megadeth, Sepultura și alte trupe metal vor avea propriile benzi desenate

DC Comics a anunțat o nouă serie intitulată Dark Nights: Death Metal - Band Edition, care va prezenta o trupă diferită de heavy metal pe fiecare dintre cele șapte ediții. Mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Ghost / Ozzy Osbourne / Dream Theater
Ghost / Ozzy Osbourne / Dream Theater │ FOTO: DC Comics

Noua ediție specială de benzi desenate vine ca urmare a lansării internaționale a seriei Dark Nights: Death Metal. Creată de scriitorul Scott Snyder și artistul Greg Capullo, aceasta a fost lansat în SUA în iunie 2020. Dark Knights: Death Metal este continuarea seriei de succes Dark Nights: Metal (2017-2018), care a adus schimbări pe scară largă în universul DC. A introdus fanii în Dark Multiverse și le-a prezentat un nou personaj negativ, Batman Who Laughs.

Acum, povestea capătă o noua dimensiune cu Dark Nights: Death Metal - Band Edition. Ilustrând o parte reprezentativă a muzicii metal din diferite generații, dar și subgenuri, fiecare ediție va prezenta o variantă de copertă care pune în evidență o formație de metal, o introducere a trupei și un interviu exclusiv. Este vorba de Ozzy Osbourne, Megadeth, Ghost, Sepultura, Opeth, Dream Theater și Lacuna Coil.

Program de lansare:

Ediția 1 

 • Trupă: Megadeth
 • Artist: Juanjo Guarnido

Ediția 2

 • Trupă: Ghost
 • Artist: Werther Dell’ Edera

Ediția 3

 • Trupă: Lacuna Coil
 • Artist: Timpano & Antonio Fuso

Ediția 4

 • Trupă: Opeth
 • Artist: Mathieu Lauffray

Ediția 5

 • Trupă: Sepultura
 • Artist: Albuquerque / Pedro Mauro

Ediția 6

 • Trupă: Dream Theater
 • Artist: Santi Casas

Ediția 7

 • Trupă: Ozzy Osbourne
 • Artist: Marco Mastrazzo

Seria Dark Nights: Death Metal - Band Edition va fi lansată în 13 țări începând cu luna martie și va fi distribuită pe tot parcursul anului 2021. Țările în discuție sunt Franța, Italia, Spania, Germania, Brazilia, Mexic, Argentina, Turcia, Rusia, Polonia, Cehia, Coreea și Japonia.

Coperte Dark Nights: Death Metal - Band Edition:

Citește în continuare

Trending