Urmărește-ne în Social Media

rock

Ghost - Faith

Ghost este deja o trupă metal cu CV bogat, între faptul că e preferata lui James Hetfield şi are un premiu Grammy la activ. Până să vină în România luna viitoare în deschiderea Metallica, trupa suedeză a lansat un nou lyric video pentru piesa "Faith". Îl puteţi urmări în articol.

Publicat

pe

"Faith" are un clip ce pare extras dintr-un joc video steampunk, plin de mister şi întunecime. Arată ca un screensaver al unui doctor care creează hibrizi între oameni şi roboţi într-o epocă victoriană futuristă, deci steampunk. Noul single a ajuns direct în top 10 la Active Rock Radio şi este cel mai nou track extras de pe albumul "Prequelle", lansat anul trecut.

LP-ul a primit o nominalizare la Grammy la început de 2019, iar de pe acest disc am mai putut asculta hiturile "Rats" şi "Dance Macabre". Al doilea release a primit chiar un clip cu cameo-uri celebre, inclusiv ale unor wrestleri din WWE, James Hetfield şi actori de la Hollywood. Ghost se alătură celor de la Metallica ca act în deschidere pe durata turneului "WorldWired".

Pe 21 iunie băieţii au făcut o pauză, pentru ca Tobias Forge, creierul Ghost să îşi ridice premiul la ceremonia Kerrang! Music Awards. Acolo "Prequelle" a primit trofeul de "Cel mai bun album din 2018". După ce termină turneul cu Metallica, formaţia suedeză pleacă în propria sa serie de concerte, cu un turneu pe arenele nord americane. Acesta debutează pe 13 septembrie (fix în ziua când scoate Korn albumul cel nou).

În ce priveşte seria de concerte Ghost, aceasta va include un aranjament scenic teatral, cu o catedrală medievală, vitralii şi evident costume de cardinali, papi şi efecte speciale cât cuprinde. Cardinal, Ghouls, Ghoulettes şi alte personaje din universul creat de Tobias se vor desfăşura pe scenele americane. În noiembrie şi decembrie formaţia revine în Europa şi UK pentru o serie de concerte alături de All Them Witches şi Tribulation, cu 18 evenimente pregătite.

"Prequelle" a debutat în iunie 2018, ajungând pe locul 3 în topul Billboard 200. Solistul grupului a confirmat recent că pregăteşte deja un nou album şi va intra în studio la început de 2020 pentru a îl înregistra.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Concerte miercuri, 14 august 2019

Metallica

Loc
Arena Națională

Trending