Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 The Motans cântând piesa "Fata din vis"The Motans a întâlnit-o pe "Fata din vis" a trupei Compact - VIDEO (Marea Unire Zu 2020) Antrenori Vocea: ReuniuneaEdiția specială "Vocea României" le-a adus românilor un show cu muzică, dans și invitați speciali - VIDEO Smiley și Adrian Despot la Vocea: ReuniuneaSmiley și Adrian Despot au făcut să se audă "basul și cu toba mare" la ediția specială Vocea României Irina Rimes și Tudor Chirilă la Vocea: ReuniuneaÎn cadrul "Vocea: Reuniunea", Irina Rimes și Tudor Chirilă și-au declarat iubirea - VIDEO Alexandra Stan, Cornel Ilie, Liviu Teodorescu - Oameni (Live la Marea Unire ZU 2020)Marea Unire Zu 2020 i-a adus împreună pe Alexandra Stan, Cornel Ilie și Liviu Teodorescu - VIDEO Alina Eremia la Marea Unire Zu 2020Alina Eremia a apăsat pedala rock la Marea Unire Zu 2020 cântând "Sunetul mai tare / DJ Vasile / Banii vorbesc" - VIDEO

Lyric Video: George Ezra - Shotgun

George Ezra ne propune un lyric video ca o sesiune interactivă de karaoke pentru piesa "Shotgun". Un clip jucăuş care ne poartă în toată lumea cu George ca o prezenţă amuzantă ce ne ghidează printre repere globale. Vă invităm să urmăriţi amuzantul clip în cadrul articolului.

Britanicul de 24 de ani ne propune cu această ocazie un nou single de pe albumul nou "Staying At Tamara's". Este al doilea LP din cariera tânărului, după "Wanted on Voyage". "Shotgun" ne poartă printre cireşii din Japonia, pe scenă împreună cu George şi printre magnoliile din Europa. Muzicianul apare cu un microfon în mână, cu o paletă de ping-pong sau o îngheţată.

Îl vedem cu ochelari de soare, pălărie de explorator sau nemişcat în vreme ce i se face un portret în Central Park. Încă încerc să îmi dau seama dacă blondinul chiar s-a filmat la toate acele repere sau e doar magia clasică de green screen. Cu o alură de erou de Star Wars şi o siguranţă de sine ieşită din comun, George Ezra propune o voce mult mai matură decât ai ghici de la un june de doar 24 de ani.

"Shotgun" este despre celălalt sens al cuvântului, adică nu arma de vânătoare ci acel moment când te afli pe scaunul din dreapta al unei maşini. Eşti copilot al aventurii şi poţi călători oriunde, de la zone de scuba diving până la vârfuri de munţi, aşa cum arată şi versurile ilustrate ca la karaoke pe ecran. Un bas jucăuş face acest track ceva mai dansabil, mai degrabă decât contemplativ.

George îşi promovează cel mai nou LP prin intermediul unui turneu britanic, care va include şi un concert la celebrul stadion Wembley pe 15 noiembrie. Muzicianul debuta în 2014, prin intermediul discului "Wanted on Voyage", care a debutat pe locul 3 în topul albumelor din Marea Britanie, urcând ulterior pe locul întâi. Cel mai mare hit de pe acel LP a fost piesa "Budapest", care a fost certificată cu discul de platină în SUA, Marea Britanie, Suedia, Germania, Italia şi alte câteva ţări.

George Ezra Barnett a lansat albumul "Staying at Tamara's" pe 23 martie 2018, acesta ajungând pe locul întâi în topurile din UK şi din alte 8 ţări. Folk rockerul citează ca influenţe nume precum Bob Dylan sau Woody Guthrie

Zane Lowe, unul dintre cei mai celebri DJ din lume l-a numit "unul dintre cei mai puternici vocalişti noi din lume".

Citește mai multe despre George Ezra
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE