Urmărește-ne în Social Media

pop

George Ezra - Gold Rush Kid

George Ezra este, vara aceasta, maestrul bunei dispoziții. Artistul britanic pare să vadă constant jumătatea plină a paharului și ne transmite și nouă acestă atitudine optimistă. Noul său single se numește ”Gold Rush Kid” și este acompaniat de un videoclip cu versuri.

Publicat

pe

Piesa "Gold Rush Kid" denumește noul album al artistului, lansat pe 10 iunie 2022. Discul a debutat pe prima poziție în topul albumelor din UK, fiind cel de-al treilea material al artistului care reușește această performanță.

Cu un album proaspăt lansat, George Ezra va pleca anul acesta și în turneu, având date anunțate pentru iulie, septembrie și octombrie.

Tracklist George Ezra - "Gold Rush Kid":

 1. "Anyone for You (Tiger Lily)"
 2. "Green Green Grass"
 3. "Gold Rush Kid"
 4. "Manila"
 5. "Fell in Love at the End of the World"
 6. "Don't Give Up"
 7. "Dance All Over Me"
 8. "I Went Hunting"
 9. "In the Morning"
 10. "Sweetest Human Being Alive"
 11. "Love Somebody Else"
 12. "The Sun Went Down"

George Ezra a debutat în 2014, cu discul "Wanted on Voyage". Albumul a debutat pe poziția a treia în topul albumelor din UK, 4 luni mai târziu urcând până în fruntea clasamentului. LP-ul a inclus hitul "Budapest", single certificat cu platină în SUA, UK, Elveția, Suedia, Australia, Belgia, Canada, Germania, Italia, Norvegia și Noua Zeelandă. (RECOMANDARE: Află povestea lui George Ezra din articolul nostru de la JOINewArtist)

Trending