Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Marea Unire Zu 2020VIDEO: Urmărește Marea Unire ZU 2020 (evenimentul integral) Concurenții lui Florin Ristei în bootcamp-ul X Factor 2020X Factor 2020: Care sunt grupurile din echipa lui Ristei care au trecut de bootcamp și se luptă pentru marele trofeu Juriul X Factor 2020Al treilea episod de bootcamp de la X Factor 2020 a continuat cu echipa lui Florin Ristei - VIDEO The Motans cântând piesa "Fata din vis"The Motans a întâlnit-o pe "Fata din vis" a trupei Compact - VIDEO (Marea Unire Zu 2020) Antrenori Vocea: ReuniuneaEdiția specială "Vocea României" le-a adus românilor un show cu muzică, dans și invitați speciali - VIDEO Smiley și Adrian Despot la Vocea: ReuniuneaSmiley și Adrian Despot au făcut să se audă "basul și cu toba mare" la ediția specială Vocea României

Lyric Video: For The Wicked - Sick

Formația clujeană de metal For The Wicked a lansat primul single de pe noul EP-ul “II”. Melodia se numește ”Sick” și este acompaniată de un video cu versuri.

FOR THE WICKED, una dintre cele mai recente apariții pe scena metal din România, începe promovarea EP-ului “II” cu piesa “S.I.C.K”, ce îl are la clape ca invitat pe Mihai Tivadar (Dirty Shirt).

EP-ul conține 6 piese și va fi lansat online pe 15 octombrie. Materialul a fost înregistrat de Bornuz Vlad, mixat de Tue Madsen și masterizat de Joel Wanasek (cei responsabili pentru calitatea sunetului unor trupe precum Suicide Silence, August Burns Red sau Machine Head). La fel ca pe primul EP, de grafica și artwork este responsabil tot Fetykó Gábor Áron, graphic designer si illustrator la Resize-Media (Luna Amara, Diamonds are Forever, Breathelast, Emil, etc…).

Tracklist “II” - For The Wicked: 

  1. Timeless
  2. Farewell
  3. Illusion
  4. Get Your Strength Back
  5. Stay Close To Me
  6. Sick
For The Wicked

For The Wicked

FOR THE WICKED este o trupă clujeană formată din tineri muzicieni. O parte din ei au deja o experiență muzicală importantă (Dirty Shirt, Guerrillas, 13Rituals, Divided By Perception, Blood Print, Skullp etc…) care își spune cuvântul. De curând, trupa are un nou membru, un al treilea chitarist, schimbarea stârnind controverse. Băieții au declarat însă că a treia chitară va oferi ''un sunet mult mai masiv și un show care merită văzut'', lucru care s-a confirmat până în prezent.

Citește mai multe despre For The Wicked
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE