Festivalul TimeShift - bilete
Bucureștiul va fi capitala europeană a muzicii dance - Cumpără bilete la Festivalul TimeShift
Guess Who: "Nu pot să mă cenzurez" - VIDEO INTERVIU PlaceboINFO CONCERT:
Placebo
INFO CONCERT:
Sting
INFO CONCERT:
Evanescence
INFO CONCERT:
Rock The City 2017
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2017
INFO CONCERT:
The Red Army Choir

Lyric Video: For The Wicked - Sick

Formația clujeană de metal For The Wicked a lansat primul single de pe noul EP-ul “II”. Melodia se numește ”Sick” și este acompaniată de un video cu versuri.

FOR THE WICKED, una dintre cele mai recente apariții pe scena metal din România, începe promovarea EP-ului “II” cu piesa “S.I.C.K”, ce îl are la clape ca invitat pe Mihai Tivadar (Dirty Shirt).

EP-ul conține 6 piese și va fi lansat online pe 15 octombrie. Materialul a fost înregistrat de Bornuz Vlad, mixat de Tue Madsen și masterizat de Joel Wanasek (cei responsabili pentru calitatea sunetului unor trupe precum Suicide Silence, August Burns Red sau Machine Head). La fel ca pe primul EP, de grafica și artwork este responsabil tot Fetykó Gábor Áron, graphic designer si illustrator la Resize-Media (Luna Amara, Diamonds are Forever, Breathelast, Emil, etc…).

Tracklist “II” - For The Wicked: 

  1. Timeless
  2. Farewell
  3. Illusion
  4. Get Your Strength Back
  5. Stay Close To Me
  6. Sick
For The Wicked

For The Wicked

FOR THE WICKED este o trupă clujeană formată din tineri muzicieni. O parte din ei au deja o experiență muzicală importantă (Dirty Shirt, Guerrillas, 13Rituals, Divided By Perception, Blood Print, Skullp etc…) care își spune cuvântul. De curând, trupa are un nou membru, un al treilea chitarist, schimbarea stârnind controverse. Băieții au declarat însă că a treia chitară va oferi ''un sunet mult mai masiv și un show care merită văzut'', lucru care s-a confirmat până în prezent.

Citește mai multe despre For The Wicked
Publicat de Raluca Tanasă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE