Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Roxen - AmnesiaRoxen - Amnesia (Piesa României la Eurovision 2021) "Românii au talent" sezonul 11La 10 ani, o concurentă revine la "Românii au talent" cu speranța obținerii unui Golden Buzz Azul GuaitaCe actori joacă în "Rebelde", versiunea din 2022, de pe Netflix RBD"Rebelde" va fi difuzat pe Netflix într-o nouă versiune - TEASER Ana-Maria Mărgean la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Ana-Maria Mărgean a fost micuța ventrilocă care a primit Golden Buzz de la Andra Destiny ALA la "Românii au talent" 2021Destiny ALA a emoționat juriul de la "Românii au talent" cu puterea de a simți muzica chiar dacă nu o aud

Lyric Video: Five Finger Death Punch - Trouble

Five Finger Death Punch ne prezintă noul single, "Trouble" sub forma unui lyric video plin de embleme tipic americane animate în 3D. Melodia pare genul care se ascultă la maxim într-o camionetă în preerie, în drum spre un restaurant cu fripturi de bizon. Mai american de atât nu se poate.

"Trouble" precede un viitor album "best of" al trupei, care va include cele mai mari hituri. În ultima vreme Five Finger Death Punch s-a confruntat cu un proces cu casa de discuri Prospect Park. Problemele legale au fost rezolvate totuşi, iar muzicienii au reînceput să creeze. Noua piesă sună a imn cu care să începi un concert, pentru a anima publicul şi a induce starea de headbanging şi fredonare.

Auzim riffuri numai bune de dat din cap şi deşi melodia nu debordează de tehnicitate, este mai melodică decât alte creaţii thrash sau alternative metal. Five Finger Death Punch au cochetat şi cu groove metal-ul de-a lungul timpului. Avem şi un solo spre final, care ne întoarce în anii 90, prin combinaţia de acorduri alternate şi note înalte. Duce puţin cu gândul şi la experimentele celor de la Avenged Sevenfold.

"Trouble" este una dintre cele două melodii noi care ajung pe colecţia greatest hits "A Decade of Destruction". Compilaţia ce include melodii şi artwork soseşte pe 1 decembrie, iar precomenzile au debutat deja. Au trecut 2 ani de la ultimul LP de studio, "Got Your Six" şi deja FFDP au promis că lucrează la un disc complet nou, ce va fi lansat în 2018.

Finalul de an 2017 ne va aduce o serie de concerte în Europa ale trupei. Muzicienii vor fi co-headlineri cu cei de la In Flames pe parcursul câtorva opriri pe Bătrânul Continent în noiembrie şi decembrie. Turneul se încheie pe Wembley Arena la Londra.

Citește mai multe despre Five Finger Death Punch
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE