Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Costel la iUmorCostel a vorbit la iUmor despre karma, bormașini și porumbei - VIDEO Concurenții care au trecut de cel de-al 13-lea episod X Factor 2020Audițiile de la X Factor 2020 au ajuns la final; citește rezumatul ultimei runde Eden Loren în audițiile de la X Factor 2020Eden Loren, italianul care a cântat de mai multe ori cu Laura Bretan, i-a cucerit pe jurații de la X Factor 2020 Romică Țociu și Adriana Trandafir la "Te cunosc de undeva"Adriana Trandafir și Romică Țociu au câștigat cu "Diamonds are forever" la Te cunosc de undeva Inna și Antonia în Dance Queen's HouseInna anunță un nou album, ce ar putea include o colaborare cu Antonia - VIDEO Concurenții care au trecut de cel de-al 12-lea episod X Factor 2020X Factor 2020: Noi concurenți au urcat pe scenă în cea de-a 12-a rundă de audiții

Lyric Video: Five Finger Death Punch - Trouble

Five Finger Death Punch ne prezintă noul single, "Trouble" sub forma unui lyric video plin de embleme tipic americane animate în 3D. Melodia pare genul care se ascultă la maxim într-o camionetă în preerie, în drum spre un restaurant cu fripturi de bizon. Mai american de atât nu se poate.

"Trouble" precede un viitor album "best of" al trupei, care va include cele mai mari hituri. În ultima vreme Five Finger Death Punch s-a confruntat cu un proces cu casa de discuri Prospect Park. Problemele legale au fost rezolvate totuşi, iar muzicienii au reînceput să creeze. Noua piesă sună a imn cu care să începi un concert, pentru a anima publicul şi a induce starea de headbanging şi fredonare.

Auzim riffuri numai bune de dat din cap şi deşi melodia nu debordează de tehnicitate, este mai melodică decât alte creaţii thrash sau alternative metal. Five Finger Death Punch au cochetat şi cu groove metal-ul de-a lungul timpului. Avem şi un solo spre final, care ne întoarce în anii 90, prin combinaţia de acorduri alternate şi note înalte. Duce puţin cu gândul şi la experimentele celor de la Avenged Sevenfold.

"Trouble" este una dintre cele două melodii noi care ajung pe colecţia greatest hits "A Decade of Destruction". Compilaţia ce include melodii şi artwork soseşte pe 1 decembrie, iar precomenzile au debutat deja. Au trecut 2 ani de la ultimul LP de studio, "Got Your Six" şi deja FFDP au promis că lucrează la un disc complet nou, ce va fi lansat în 2018.

Finalul de an 2017 ne va aduce o serie de concerte în Europa ale trupei. Muzicienii vor fi co-headlineri cu cei de la In Flames pe parcursul câtorva opriri pe Bătrânul Continent în noiembrie şi decembrie. Turneul se încheie pe Wembley Arena la Londra.

Citește mai multe despre Five Finger Death Punch
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE