Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Raluka & Ana Baniciu - Connect-R și Alex Velea la "Te cunosc de undeva!"Raluka și Ana Baniciu au marcat o nouă victorie la "Te cunosc de undeva!" Ruslana Krutas la "Românii au talent" 2021Contorsionism de Golden Buzz la "Românii au talent"; Ruslana Krutas a cucerit-o pe Alexandra Dinu Timea Csaszar la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Timea Csaszar le-a dat peste nas colegilor care au râs de vocea ei Natalia Gordienko în videoclipul piesei ”Sugar”"Sugar" e piesa Moldovei la Eurovision 2021. Urmărește videoclipul Nataliei Gordienko Roxen - AmnesiaRoxen - Amnesia (Piesa României la Eurovision 2021) "Românii au talent" sezonul 11La 10 ani, o concurentă revine la "Românii au talent" cu speranța obținerii unui Golden Buzz

Lyric Video: Emilian - Nu mai am somn

Emilian, artistul HaHaHa Production, a lansat "Nu mai am somn", o piesă pentru nopțile albe, în care suntem măcinați de gânduri. Materialul este disponibil în articol.

Coproducție HaHaHa Production și Cat Music, cu muzica compusă de Emilian, Lucian Nagy, Florin Boka, Juno, Șerban Cazan și Cristian Pascu, cu versuri scrise de Emilian împreună cu Juno și Cristian Pascu, "Nu mai am somn" este o piesă "apărută ca un vis într-o noapte albă, între pereții unei case ca o închisoare după plecarea persoanei iubite din care doar muzica a reușit să aducă alinare și eliberare", după cum a declarat Emilian.

Inspirată dintr-o poveste de dragoste de acum câțiva ani, dar extrem de potrivită pentru vremurile de astăzi, "Nu mai am somn" are o misiune frumos desenată de interpretul ei:

"Sper ca cei care nu mai au somn să se regăsească în această piesă, iar muzica și versurile să le fie alinare, fie că insomniile vin din suferințe, temeri sau gânduri apăsătoare", a spus Emilian.

Într-o perioadă de distanțare socială, Emilian este de părere că muzica poate fi o plasă de salvare pentru suflete:

"Sunt oameni care sunt împreună și totuși stau separat, unii sunt prin alte țări sau poate chiar la un oraș distanță, însă muzica reușește indiferent de timpuri să aducă oamenii împreună, să îi ridice și să-i facă mai puternici și mai optimiști", a mai spus artistul.

Emilian este artist HaHaHa Production, a lansat în ultimul an mai multe piese care au avut succes mare în online, pe platformele digitale și la radourile din România. A cântat în deschiderea unora dintre concertele susținute de Smiley în cadrul turneului național "@Smiley_Omul" din 2019. Emilian are 25 de ani, face muzica de la 5 ani și a participat la numeroase concursuri de muzică pentru copii din țară. La 10 ani s-a hotărât să depășească granițele țării și s-a înscris la Moscova într-un concurs unde a obținut marele premiu. Când a împlinit 12 ani, Emilian a avut primul lui concert în Sicilia la un festival de muzică pentru copii. A urmat Liceul de Muzică din Iași unde a studiat chitara clasică și pianul, terminând apoi Conservatorul din București.

Citește mai multe despre Emilian
Publicat de Alina Ghimus, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE