Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Lora și Fuego la FUEGOVELION 2021LORA dansează cu Fuego de Revelion, într-un program oferit de TVR 2 - VIDEO Cornel IlieMarea Unire ZU din 2020 aduce "toți artiștii" pe o scenă, la Antena 1, în cadrul a două spectacole, pe 30 noiembrie și 1 decembrie - VIDEO TEASER Anya Taylor-Joy în trailerul "The Queen's Gambit""The Queen's Gambit" stabilește un record pe Netflix, devenind cea mai vizionată serie Costel la iUmorCostel a vorbit la iUmor despre karma, bormașini și porumbei - VIDEO Concurenții care au trecut de cel de-al 13-lea episod X Factor 2020Audițiile de la X Factor 2020 au ajuns la final; citește rezumatul ultimei runde Eden Loren în audițiile de la X Factor 2020Eden Loren, italianul care a cântat de mai multe ori cu Laura Bretan, i-a cucerit pe jurații de la X Factor 2020

Lyric Video: E.M.I.L. - Eroi

E.M.I.L. a lansat un video cu versuri pentru noul single "Eroi". Piesa va fi inclusă pe viitorul album al formației.

”Mulțumim pentru momentele frumoase din 2016. 2017 înseamnă pentru noi un album nou. Până atunci va lasam cu acest single”, a transmis E.M.I.L. fanilor din online.

În ce privește semnificația versurilor noii piese ”Eroi”, vocalistul trupei subliniază mesajul important pe care a încercat să-l transmită publicului.

”Textul a apărut ca o consecință a unei discuții între mine și un bun prieten. Cumva, am făcut o legătură între felul în care noi, românii, ne găsim modelele. Este evident că nu le căutăm în baza unui fundament meritocratic, cât mai degrabă, suntem o nație de receptori unde popularitatea și puterea de transmitere a unui mesaj are un rol principal în asimilarea lui. Avem nevoie, mai mult ca oricând, să ne uităm la ce înseamnă modelele istorice și să începem să învățăm exercițiul disocierii și al cititului printre rânduri. Poate doar așa vom începe să avem o masă critică de votanți, ce vor putea schimba ceva în viitor”, a explicat Sorin Bădulescu într-un interviu acordat lui Sebastian Radu.

Înfiinţată în 2000, E.M.I.L. este una dintre cele mai longevive şi mai cunoscute trupe de punk-rock din România. Formația a urcat pe scenele celor mai populare festivaluri din ţară: B’ESTFEST (Bucureşti), Stufstock (Vama Veche), Tuborg live (Costineşti), TopT (Buzău) şi altele. În 2007, E.M.I.L. a concertat în deschiderea concertului cunoscutei trupe americane de punk-rock NOFX.

În discografia E.M.I.L. se regăsesc albumele: ”Cocktail Verde” (2003), ”Rom, Fum şi Vanilie” (2005), ”Ştiu, ţi se pare absurd...” (2009), ”IMENS” (2015).

Citește mai multe despre EMIL
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE