Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 RBD"Rebelde" va fi difuzat pe Netflix într-o nouă versiune - TEASER Liana Stanciu anunțâ când vom afla care e piesa României la Eurovision 2021Piesa României la Eurovision 2021 - Când e aleasă și ce jurați fac selecția Ana-Maria Mărgean la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Ana-Maria Mărgean a fost micuța ventrilocă care a primit Golden Buzz de la Andra Destiny ALA la "Românii au talent" 2021Destiny ALA a emoționat juriul de la "Românii au talent" cu puterea de a simți muzica chiar dacă nu o aud Anya Taylor-Joy în trailerul "The Queen's Gambit"Câștigătorii Globurilor de Aur 2021 - Lista completă Adriana & Romică - Maria Tănase și Fărâmiță Lambru la "Te cunosc de undeva!"Adriana Trandafir și Romică Țociu i-au portretizat pe Maria Tănase și Fărâmiță Lambru și au câștigat cea de-a patra gală "Te cunosc de undeva!"

Lyric Video: E.M.I.L. - Eroi

E.M.I.L. a lansat un video cu versuri pentru noul single "Eroi". Piesa va fi inclusă pe viitorul album al formației.

”Mulțumim pentru momentele frumoase din 2016. 2017 înseamnă pentru noi un album nou. Până atunci va lasam cu acest single”, a transmis E.M.I.L. fanilor din online.

În ce privește semnificația versurilor noii piese ”Eroi”, vocalistul trupei subliniază mesajul important pe care a încercat să-l transmită publicului.

”Textul a apărut ca o consecință a unei discuții între mine și un bun prieten. Cumva, am făcut o legătură între felul în care noi, românii, ne găsim modelele. Este evident că nu le căutăm în baza unui fundament meritocratic, cât mai degrabă, suntem o nație de receptori unde popularitatea și puterea de transmitere a unui mesaj are un rol principal în asimilarea lui. Avem nevoie, mai mult ca oricând, să ne uităm la ce înseamnă modelele istorice și să începem să învățăm exercițiul disocierii și al cititului printre rânduri. Poate doar așa vom începe să avem o masă critică de votanți, ce vor putea schimba ceva în viitor”, a explicat Sorin Bădulescu într-un interviu acordat lui Sebastian Radu.

Înfiinţată în 2000, E.M.I.L. este una dintre cele mai longevive şi mai cunoscute trupe de punk-rock din România. Formația a urcat pe scenele celor mai populare festivaluri din ţară: B’ESTFEST (Bucureşti), Stufstock (Vama Veche), Tuborg live (Costineşti), TopT (Buzău) şi altele. În 2007, E.M.I.L. a concertat în deschiderea concertului cunoscutei trupe americane de punk-rock NOFX.

În discografia E.M.I.L. se regăsesc albumele: ”Cocktail Verde” (2003), ”Rom, Fum şi Vanilie” (2005), ”Ştiu, ţi se pare absurd...” (2009), ”IMENS” (2015).

Citește mai multe despre EMIL
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE