Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 The Motans cântând piesa "Fata din vis"The Motans a întâlnit-o pe "Fata din vis" a trupei Compact - VIDEO (Marea Unire Zu 2020) Antrenori Vocea: ReuniuneaEdiția specială "Vocea României" le-a adus românilor un show cu muzică, dans și invitați speciali - VIDEO Smiley și Adrian Despot la Vocea: ReuniuneaSmiley și Adrian Despot au făcut să se audă "basul și cu toba mare" la ediția specială Vocea României Irina Rimes și Tudor Chirilă la Vocea: ReuniuneaÎn cadrul "Vocea: Reuniunea", Irina Rimes și Tudor Chirilă și-au declarat iubirea - VIDEO Alexandra Stan, Cornel Ilie, Liviu Teodorescu - Oameni (Live la Marea Unire ZU 2020)Marea Unire Zu 2020 i-a adus împreună pe Alexandra Stan, Cornel Ilie și Liviu Teodorescu - VIDEO Alina Eremia la Marea Unire Zu 2020Alina Eremia a apăsat pedala rock la Marea Unire Zu 2020 cântând "Sunetul mai tare / DJ Vasile / Banii vorbesc" - VIDEO

Lyric Video: Dua Lipa - Future Nostalgia

Dua Lipa a lansat piesa "Future Nostalgia", cu un videoclip care pare o scenă extrasă dintr-un film indie. Noul track poartă numele viitorului album al artistei şi combină noul cu sound-ul retro într-un mod funky. Urmăreşte videoclipul cu versuri în articol.

"Future Nostalgia" este o piesă oferită fanilor cadou de Crăciun, pentru a le "ţine de urât până la anul", conform artistei. Dua Lipa a creat această piesă alături de Jeff Bhasker şi Coffee într-o după amiază în Los Angeles. Rezultatul este jucăuş şi plin de viaţă, animat de bas şi percuţie funky. Am vedea aşa ceva ca fundal sonor pentru o prezentare de modă. Acesta este al doilea single de pe viitorul material discografic al artistei.

Primul a fost "Don't Start Now", bine primit de public în această toamnă. Piesa a făcut senzaţie şi live la premiile MTV EMA 2019. Dua Lipa a descris viitorul său disc drept "orientat spre disco" şi axat pe nostalgie. E o progresie logică după "Electricity" şi "One Kiss". Pentru 2020 muziciana a plănuit un turneu pe marile arene din UK şi Irlanda pentru a promova "Future Nostalgia". Totul începe în luna mai şi implică o oprire la celebra O2 Arena din Londra.

Legenda Nile Rodgers este implicată în realizarea track-urilor noi, iar Dua Lipa rămâne foarte productivă, după albumul de debut din 2017. În pregătirea unui nou sound, artista britanică a etalat şi un nou look, cu părul vopsit blond. Tânăra de 24 de ani a explicat astfel noul său sound:

Ce am dorit să fac cu acest album este să ies din zona mea de confort şi să mă provoc să fac muzică care poate sta alături de cântece pop clasice, în vreme ce se simte proaspătă şi în mod unic a mea. Am fost inspirată de atât de mulţi artişti pe disc, de la Gwen Stefani la Madonna, de la Moloko la Blondie şi Outkast, pentru a numi doar câţiva.

Sunetul meu s-a maturizat puţin pe măsură ce am crescut, dar am vrut să păstrez aceeaşi sensibilitate pop ca pe primul album. Mi-am dat seama că vreau să fac ceva ce se simte nostalgic, dar are şi ceva proaspăt şi futurist.

Încă nu avem o dată de lansare pentru LP, dar ştim că Dua Lipa a plănuit şi un turneu european pentru 2020, el începând în aprilie.

Citește mai multe despre Dua Lipa
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE