Urmărește-ne în Social Media

electronica, pop

Don Diablo - Survive ft. Emeli Sandé, Gucci Mane

Don Diablo, Emeli Sandé și Gucci Mane prezintă una dintre cele mai inedite colaborări ale acestui an, "Survive", care aduce laolaltă trei stiluri diferite. Vă invităm să aflați mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Cunoscut drept una dintre cele mai creative minți care susține mișcarea Future House, Don Diablo, renumitul DJ și producător, se asociază cu Emeli Sandé și Gucci Mane pentru a da naștere colaborării anului, odată cu lansarea piesei „Survive”.

„Este doar una dintre acele colaborări care are nevoie să fie perfectă cap-coadă. Am vrut ca ea să se ridice la nivelul așteptărilor și să combine trei lumi diferite într-una singură. Un producător muzical olandez, o incredibilă cântăreață și producătoare britanică și unul dintre cei mai mari rapperi americani reprezintă o combinație pe care nu o întâlnești zilnic. Toți trei am reușit să facem ceva cu totul diferit față de ce livrăm individual publicului, însă cred că am putut să ne adăugăm fiecare semnăturile personale pe această piesă. Sunt mai mult decât mândru de rezultatul final și sper ca linia melodică și mesajul să poată motiva publicul să viseze către infinit și să vadă dincolo de norii provocărilor personale” a declarat Don Diablo.

Emeli Sandé este la fel de entuziasmată de această colaborare: „Sunt atât de fericită că am putut să colaborez cu talentatul Don Diablo. Îi iubesc modul atât de creativ de a se exprima și pasiunea sa profundă pentru muzică. Este o reală plăcere să scriu și să dau voce acestei piese atât de puternice. Sper din toată inima că acest cântec va oferi oamenilor putere de a-și găși încrederea în propria poveste de supraviețuire.”

Pentru remixarea pieselor unor artiști precum precum Ed Sheeran, Rihanna, Coldplay - și doar în ultima luna – Martin Garrix x Khalid, Diplo x MØ, talentul lui Don a devenit atât de cunoscut, iar stilul său unic este atât de recognoscibil. Cu hit-uri precum „On My Mind”, „Universe”, „Anytime”, „Chemicals” și „Cutting Shapes”, la care se adaugă și lansarea celui de-al doilea album al său, „Future”, această colaborare inedită are toate datele necesare să pună monopol pe inimile fanilor de pretutindeni.

PUBLICITATE
Comentează
Concert Depeche Mode 2023

AGENDA DE CONCERTE

<< feb. 2023 >>
lmmjvsd
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 1 2 3 4 5

Trending