Urmărește-ne în Social Media

electronica, pop

DJ Sava x IOVA - Run

DJ Sava și IOVA colaborează din nou și lansează piesa "Run". Melodia este acompaniată de un material video disponibil în articol.

Publicat

pe

Cu muzica și versurile scrise de Vladimir Coman Popescu alături de IOVA și DJ Sava, "Run" surprinde esența unei povești de iubire, totul pe beat-uri EDM ce îți vor rămâne întipărite în minte chiar de la prima ascultare.

Producătorul și artistul DJ Sava a făcut înconjurul lumii cu muzica sa de-a lungul timpului, adunând peste 500 de milioane de vizualizări pe YouTube și a cucerit publicul cu hituri internaționale precum "Love in Dubai", "Aroma", "I Like The Trumpet", "I Loved You" și "Tenerife", care au avut mult succes în țări precum Germania, Marea Britanie, Italia, Bulgaria și altele.

Până în prezent, DJ-ul a colaborat cu artiști precum Connect-R, Raluka, Alina Eremia, Faydee, Irina Rimes și Ioana Ignat. Printre cele mai recente piese ale sale se regăsesc "Playa Paraiso", "No More Lies", "Shisha", "Casablanca", "Cover My Body In Gold", "Jamaica", "Maria" sau "Oye Como Va?" (alături de RUBY).

Artist și songwriter, IOVA are un mod aparte de a simți și exprima muzica, ceea ce o face unică pe piața muzicală din România. În urma cu câteva luni a lansat "Bi-Polar: why tf am i like this?!", o poveste împărțită în 4 acte (PEOPLE, SEARCHING, HER și SELF), fiecare reprezentând o parte din călătoria artistei.

Trending