Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Marea Unire Zu 2020VIDEO: Urmărește Marea Unire ZU 2020 (evenimentul integral) Concurenții lui Florin Ristei în bootcamp-ul X Factor 2020X Factor 2020: Care sunt grupurile din echipa lui Ristei care au trecut de bootcamp și se luptă pentru marele trofeu Juriul X Factor 2020Al treilea episod de bootcamp de la X Factor 2020 a continuat cu echipa lui Florin Ristei - VIDEO The Motans cântând piesa "Fata din vis"The Motans a întâlnit-o pe "Fata din vis" a trupei Compact - VIDEO (Marea Unire Zu 2020) Antrenori Vocea: ReuniuneaEdiția specială "Vocea României" le-a adus românilor un show cu muzică, dans și invitați speciali - VIDEO Smiley și Adrian Despot la Vocea: ReuniuneaSmiley și Adrian Despot au făcut să se audă "basul și cu toba mare" la ediția specială Vocea României

Lyric Video: Demi Lovato - Sober

Demi Lovato revine cu un nou single, "Sober", însoțit de lyric video. Artista a recunoscut că în trecut a avut probleme cu alcoolul și cu drogurile. Vă invităm să aflați mai multe detalii în articol.

Artista și-a surprins fanii cu o nouă melodie, în care își deschide sufletul prin muzica ei. Aceasta vorbește despre dependențele din trecut, cerându-și iertare părinților pentru momentele în care a abuzat prea mult de alcool.

Vocea ei și un simplu pian ne introduc în atmosfera piesei și pare că aceasta își deschide sufletul în fața noastră:

"Momma, I'm so sorry, I'm not sober anymore. Daddy, please forgive me for the spilled drinks on the floor. The ones who never left me, we've been down this road before. I'm so sorry, I'm not sober anymore."

Demi Lovato a mai vorbit deschis, în trecut, despre perioadele întunecate când dependențele aproape i-au furat viața. În documentarul "Simply Complicated", fanii au putut vedea și o altă față a artistei, care de 6 ani nu a mai băut alcool. În cadrul unui concert din Los Angeles, aceasta le-a mulțumit fanilor "că i-au schimbat viața".

Recent, cântăreața și-a amânat concertul din Londra datorită unor probleme grave la corzile vocale. Aceasta a transmit printr-un mesaj pe Twitter că dacă va urca pe scenă, situația e posibil să se agraveze și să trebuiască să își anuleze întregul turneu.

"Îmi pare atât de rău să îmi dezămăgesc fanii din Londra, care au călătorit până aici timp de ore întregi, cu avionul sau cu mașina, și îmi cer scuze față de cei care și-au cumpărat bilete de ziua lor, de sărăbători sau altă ocazie specială." a declarat Demi Lovato.

Recent, Demi Lovato a colaborat cu Christina Aguilera la piesa "Fall In Line", cele două interpretând piesa live și în cadrul premiilor Billboard 2018. Despre colaborarea cu Lovato, Aguilera a declarat că este extrem de mândră, numind-o pe Demi "unul dintre idolii mei".

“Am trecut prin câteva nume de femei. Aveam nevoie de o solistă cu voce puternică, iar ea a reușit să ducă piesa la următorul nivel. Aproape am plâns când am auzit-o prima oară cântând piesa.”

Citește mai multe despre Demi Lovato
Publicat de Ispas Ingrid, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE