Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Victoria - Ugly Cry (Artwork)Eurovision 2021: Reprezentanta Bulgariei dorește ca România să o ajute la selectarea piesei John Mayer în clipul ”Carry Me Away”Documentarul "Framing Britney Spears" l-a întristat pe John Mayer: "Am fost pe punctul de a plânge de cinci ori" Casey Bishop la American Idol,2021Trupa Motley Crue a lăudat o concurentă de 15 ani de la American Idol: "Felicitări, Casey Bishop!" - VIDEO Chefi la CuțiteCel de-al nouălea sezon "Chefi la Cuțite" începe la sfârșitul lunii februarie Sorin Pârcălab la iUmorSorin Pârcălab, la iUmor: "Dacă nu era reală faza, aș fi râs și eu" - VIDEO Juriu iUmor sezonul 10Emisiunea iUmor nu va mai fi difuzată duminica; află când o poți urmări

Lyric Video: Demi Lovato - Sober

Demi Lovato revine cu un nou single, "Sober", însoțit de lyric video. Artista a recunoscut că în trecut a avut probleme cu alcoolul și cu drogurile. Vă invităm să aflați mai multe detalii în articol.

Artista și-a surprins fanii cu o nouă melodie, în care își deschide sufletul prin muzica ei. Aceasta vorbește despre dependențele din trecut, cerându-și iertare părinților pentru momentele în care a abuzat prea mult de alcool.

Vocea ei și un simplu pian ne introduc în atmosfera piesei și pare că aceasta își deschide sufletul în fața noastră:

"Momma, I'm so sorry, I'm not sober anymore. Daddy, please forgive me for the spilled drinks on the floor. The ones who never left me, we've been down this road before. I'm so sorry, I'm not sober anymore."

Demi Lovato a mai vorbit deschis, în trecut, despre perioadele întunecate când dependențele aproape i-au furat viața. În documentarul "Simply Complicated", fanii au putut vedea și o altă față a artistei, care de 6 ani nu a mai băut alcool. În cadrul unui concert din Los Angeles, aceasta le-a mulțumit fanilor "că i-au schimbat viața".

Recent, cântăreața și-a amânat concertul din Londra datorită unor probleme grave la corzile vocale. Aceasta a transmit printr-un mesaj pe Twitter că dacă va urca pe scenă, situația e posibil să se agraveze și să trebuiască să își anuleze întregul turneu.

"Îmi pare atât de rău să îmi dezămăgesc fanii din Londra, care au călătorit până aici timp de ore întregi, cu avionul sau cu mașina, și îmi cer scuze față de cei care și-au cumpărat bilete de ziua lor, de sărăbători sau altă ocazie specială." a declarat Demi Lovato.

Recent, Demi Lovato a colaborat cu Christina Aguilera la piesa "Fall In Line", cele două interpretând piesa live și în cadrul premiilor Billboard 2018. Despre colaborarea cu Lovato, Aguilera a declarat că este extrem de mândră, numind-o pe Demi "unul dintre idolii mei".

“Am trecut prin câteva nume de femei. Aveam nevoie de o solistă cu voce puternică, iar ea a reușit să ducă piesa la următorul nivel. Aproape am plâns când am auzit-o prima oară cântând piesa.”

Citește mai multe despre Demi Lovato
Publicat de Ispas Ingrid, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE