Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Victoria - Ugly Cry (Artwork)Eurovision 2021: Reprezentanta Bulgariei dorește ca România să o ajute la selectarea piesei John Mayer în clipul ”Carry Me Away”Documentarul "Framing Britney Spears" l-a întristat pe John Mayer: "Am fost pe punctul de a plânge de cinci ori" Casey Bishop la American Idol,2021Trupa Motley Crue a lăudat o concurentă de 15 ani de la American Idol: "Felicitări, Casey Bishop!" - VIDEO Chefi la CuțiteCel de-al nouălea sezon "Chefi la Cuțite" începe la sfârșitul lunii februarie Sorin Pârcălab la iUmorSorin Pârcălab, la iUmor: "Dacă nu era reală faza, aș fi râs și eu" - VIDEO Juriu iUmor sezonul 10Emisiunea iUmor nu va mai fi difuzată duminica; află când o poți urmări

Lyric Video: Def Leppard - Pour Some Sugar On Me

Def Leppard marchează prima colecție de hituri a trupei, "Volume One", lansând un video cu versuri pentru piesa ”Pour Some Sugar On Me”, una dintre cele mai cunoscute și populare melodii ale formației.

Def Leppard lansează pe 1 iunie prima colecție de hituri a formației. Gândită sub forma unui box set, prima parte se numește "Volume One", colecția urmând să se extinde pe 4 capitole. "Volume One" va include "Live At The LA Forum 1983", un bonus disc lansat inițial doar ca versiune deluxe a albumului "Pyromania", dar și "Rarities Volume 1", o compilație ce conține B-side-uri din primii ani de activitate ai trupei.

Înaintea apariției discului "Volume One", trupa readuce în atenția publicului una dintre cele mai populare piese din repertoriul Def Leppard - ”Pour Some Sugar On Me”. Melodia a fost urcată pe canalul oficial de YouTube al formației, venind acompaniată de un video cu versuri.

Def Leppard și-a început activitatea în urmă cu mai bine de 40 de ani, în Marea Britanie. Trupa a cunoscut faima la începutul anilor '80 graţie albumelor ”High 'n' Dry”(1981) şi ”Pyromania” (1983), inclus în 2004 în Topul 500 Greatest Albums of All Time întocmit de revista Rolling Stone.

Albumul ”Hysteria”, lansat în 1987, a dominat topurile din SUA şi Marea Britanie, vânzându-se în peste 20 de milioane de exemplare în întreaga lume şi fiind recompensat cu 12 discuri de platină. Materialul a dat şase single-uri: "Love Bites", "Pour Some Sugar on Me", "Hysteria", "Armageddon It", "Animal" şi "Rocket".

Def Leppard înseamnă Joe Elliott (voce), Rick Savage (chitară-bas), Rick Allen(tobe), Phil Collen (chitară) şi Vivian Campbell (chitară).

Citește mai multe despre Def Leppard
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE