Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Costel la iUmorCostel a vorbit la iUmor despre karma, bormașini și porumbei - VIDEO Concurenții care au trecut de cel de-al 13-lea episod X Factor 2020Audițiile de la X Factor 2020 au ajuns la final; citește rezumatul ultimei runde Eden Loren în audițiile de la X Factor 2020Eden Loren, italianul care a cântat de mai multe ori cu Laura Bretan, i-a cucerit pe jurații de la X Factor 2020 Romică Țociu și Adriana Trandafir la "Te cunosc de undeva"Adriana Trandafir și Romică Țociu au câștigat cu "Diamonds are forever" la Te cunosc de undeva Inna și Antonia în Dance Queen's HouseInna anunță un nou album, ce ar putea include o colaborare cu Antonia - VIDEO Concurenții care au trecut de cel de-al 12-lea episod X Factor 2020X Factor 2020: Noi concurenți au urcat pe scenă în cea de-a 12-a rundă de audiții

Lyric Video: Def Leppard - Pour Some Sugar On Me

Def Leppard marchează prima colecție de hituri a trupei, "Volume One", lansând un video cu versuri pentru piesa ”Pour Some Sugar On Me”, una dintre cele mai cunoscute și populare melodii ale formației.

Def Leppard lansează pe 1 iunie prima colecție de hituri a formației. Gândită sub forma unui box set, prima parte se numește "Volume One", colecția urmând să se extinde pe 4 capitole. "Volume One" va include "Live At The LA Forum 1983", un bonus disc lansat inițial doar ca versiune deluxe a albumului "Pyromania", dar și "Rarities Volume 1", o compilație ce conține B-side-uri din primii ani de activitate ai trupei.

Înaintea apariției discului "Volume One", trupa readuce în atenția publicului una dintre cele mai populare piese din repertoriul Def Leppard - ”Pour Some Sugar On Me”. Melodia a fost urcată pe canalul oficial de YouTube al formației, venind acompaniată de un video cu versuri.

Def Leppard și-a început activitatea în urmă cu mai bine de 40 de ani, în Marea Britanie. Trupa a cunoscut faima la începutul anilor '80 graţie albumelor ”High 'n' Dry”(1981) şi ”Pyromania” (1983), inclus în 2004 în Topul 500 Greatest Albums of All Time întocmit de revista Rolling Stone.

Albumul ”Hysteria”, lansat în 1987, a dominat topurile din SUA şi Marea Britanie, vânzându-se în peste 20 de milioane de exemplare în întreaga lume şi fiind recompensat cu 12 discuri de platină. Materialul a dat şase single-uri: "Love Bites", "Pour Some Sugar on Me", "Hysteria", "Armageddon It", "Animal" şi "Rocket".

Def Leppard înseamnă Joe Elliott (voce), Rick Savage (chitară-bas), Rick Allen(tobe), Phil Collen (chitară) şi Vivian Campbell (chitară).

Citește mai multe despre Def Leppard
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE