Urmărește-ne în Social Media

pop

Deepcentral - Lacrima mea

Deepcentral prezintă o nouă piesă romantică, "Lacrima Mea" care primeşte un lyric video abstract. Versurile melodiei sunt scrise pe un fundal minimalist, cu influenţe cosmice şi afişate în rame foto.

Publicat

pe

"Lacrima Mea" sună exact ca un hit pop cu influenţe electronice de la începutul anilor 2000. Genul de piesă care se aude noaptea târziu la radio, în timpul unui drum lung cu maşina pe străzi întunecate. Băieţii de la Deepcentral au revenit cu această piesă după ce au avut succes cu single-ul "Dependent" la început de an. Compoziţia cea nouă le aparţine lui George Călin şi Doru Todoruţ.

Videoclipul este realizat de Mihai Ciupitu şi are rolul de metaforă pentru efectul timpului asupra iubrii. Despre mesajul piesei Doru Todoruţ a declarat următoarele:

Dragostea se şlefuiește precum un diamant pentru a străluci la nivelul de supremație în viața cuiva. Șlefuirea se face prin bucurii și lacrimi. Din acest motiv, lacrimile sunt extrem de importante, la fel ca în povestea de dragoste din această piesă.

Să-i spui partenerului/partenerei 'Lacrima mea' înseamnă să conștientizezi cât de importantă este dragostea, cât de prețioase sunt lacrimile de fericire, experiențele de viață prin care treceţi împreună. Suntem extrem de emoționați datorită acestei piese, în care am pus multă dragoste și bucurie. So, lacrimi de bucurie, Like and share!

"Lacrima Mea" s-a putut auzi în premieră în cadrul premiilor Media Music Awards 2017, luna trecută. Deepcentral au la activ 9 ani de carieră, 2 albume de studio şi piese în limba engleză şi română. Au colaborat de-a lungul timpului cu Loredana, Xonia şi Delia.

Trending