Vocea României 2017, sezon 7Află noutăți despre Vocea României 2017 Ana Munteanu, câștigătoarea emisiunii Vocea României 2017Ana Munteanu a câștigat Vocea României 2017, aducând victoria în echipa Smiley - VIDEO INFO CONCERT:
Revelion 2018 la Palatul Parlamentului: Glamour Party cu Ștefan Bănică
INFO CONCERT:
Schöenbrunn Palace Orchestra Vienna
INFO CONCERT:
Holograma lui Ronnie James Dio în concert
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2018
eMAGIA Sarbatorilor: Alege darurile potrivite la cele mai bune prețuri!

Lyric Video: Deep Purple - Time For Bedlam (primul single de pe albumul "Infinite")

Deep Purple a lansat un video cu versuri pentru piesa ”Time For Bedlam”. Acesta este primul single extras de pe noul album ”Infinite”.

Deep Purple începe promovarea noului album "Infinite" cu piesa ”Time For Bedlam”, o melodie cu un sound surprinzător, mult mai progresiv decât al compozițiilor lansate în ultimii ani.

Cu prilejul dezvăluirii acestui prim single, solistul Ian Gillan a încercat să explice raționamentul care a stat la baza denumirii noului album.

“Dacă încerci să traduci ad litteram, ai putea, în mod rezonabil, să crezi că partea ”Finite” a cuvântului descrie parcursul trupei Deep Purple, cu un început evident și un final nebulos; dar ce se întâmplă cu partea ”in” a cuvântului? Termenul ”Infinite” este o sabie cu două tăișuri într-un plan tridimensional. Descrie ceva care se continuă mereu în toate direcțiile; care e similar, dar nu chiar același lucru cu echivalentului său temporal ”Etern”. Ceea ce mi-a dat de gândit“, a declarat Ian Gillan.

Deep Purple a lucrat pentru noul album ”Infinite” cu producătorul Bob Ezrin, cu care trupa a colaborat și pentru albumul anterior, „Now What?”. Ezrin a mai lucrat și cu trupe precum Kiss, Pink Floyd, Peter Gabriel, Alice Cooper, Kansas și mulți alții.

Discul ”Infinite” va fi lansat pe 7 aprilie 2017 și va fi promovat în cadrul “The Long Goodbye Tour”. Trupa a anunțat deja primele 5 concerte, agenda turneului urmând a fi completată în perioada următoare. Primul concert din actuala listă este programat să aibă loc pe 17 noiembrie 2017 la Barclaycard Arena din Birmingham.

Deep Purple - ”Infinite” (copertă album)

Deep Purple - ”Infinite” (copertă album)

Una dintre cele mai apreciate trupe britanice de heavy metal și hard rock, alături de Led Zeppelin și Black Sabbath, Deep Purple rămâne și astăzi un nume reprezentativ pentru cultura genului. Formată în 1968 de Jon Lord, Ritchie Blackmore, Nick Simper, Rod Evans și Ian Paice, reuniți inițial sub numele de Roundabout, trupa a trecut prin mai multe schimbări de nume și de componență, reușind să-și contureze identitatea muzicală spre începutul anilor ’70, odată cu lansarea albumului Deep Purple In Rock. Pe 8 aprilie 2016, Deep Purplea fost introdusă în Rock And Roll Hall Of Fame. 

Deep Purple a concertat la București în 2014. Pe 20 februarie, formația a urcat pe scena Sălii Polivalente pentru un show dedicat emoției.

Citește mai multe despre Deep Purple
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE