Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Costel la iUmorCostel a vorbit la iUmor despre karma, bormașini și porumbei - VIDEO Concurenții care au trecut de cel de-al 13-lea episod X Factor 2020Audițiile de la X Factor 2020 au ajuns la final; citește rezumatul ultimei runde Eden Loren în audițiile de la X Factor 2020Eden Loren, italianul care a cântat de mai multe ori cu Laura Bretan, i-a cucerit pe jurații de la X Factor 2020 Romică Țociu și Adriana Trandafir la "Te cunosc de undeva"Adriana Trandafir și Romică Țociu au câștigat cu "Diamonds are forever" la Te cunosc de undeva Inna și Antonia în Dance Queen's HouseInna anunță un nou album, ce ar putea include o colaborare cu Antonia - VIDEO Concurenții care au trecut de cel de-al 12-lea episod X Factor 2020X Factor 2020: Noi concurenți au urcat pe scenă în cea de-a 12-a rundă de audiții

Lyric Video: Days of Confusion - Eternal Summer

Days of Confusion a lansat un nou single împreună cu un lyric video în cadrul unui concert din B52 care a avut loc pe 17 aprilie. Noul material poate fi ascultat în articolul următor.

Piesa se numește Eternal Summer și va face parte parte din albumul aflat în lucru, a cărui lansare este planificată pentru toamna lui 2016. În deschiderea evenimentului din B52 au cântat trupele Sinscape și Aeon Blank. Videoclipul a fost realizat de către echipa TheCell, cei cu care trupa a colaborat la ultimele două materiale video, Bloodstream (2014) și Dharkata (2015).

„Clipul este despre aprecierea ideii de prietenie, despre amintirea celor care nu mai sunt si despre cat de mult ar trebui sa ii apreciem pe cei care inca ne sunt alaturi.” declară Days of Confusion

Videoclipul trebuia lansat inițial pe 7 noiembrie 2015, în ideea de a mulțumi tuturor celor care au ajutat trupa de-a lungul existenței. Cei de la Days of Confusion și-au rugat prietenii să trimită un video cu ei alături de versuri ale noului single. Însă, după incidentul de pe 30 octombrie de la Clubul Colectiv, trupa a decis să schimbe sensul clipului și să-l dedice in memoriam, tuturor celor pierduți în acea seară, printre care se numără și producătorul clipului, Ionuț Popescu. La sfârșitul materialului video sunt reamintiți toți cei pierduți în tragedia de la Colectiv.

Days of Confusion este una din cele mai de succes trupe românești de alternative metal/post-grunge, ce a luat ființă în anul 2010 în București și îi are în componența sa pe Cezar Popescu (chitară), Cosmin Lupu (voce, chitară), Dan Ionescu (chitară) și pe Cristi Dumitrescu (tobe). În funcție de disponibilitate, s-au alăturat, la chitară bas, Robert Ursache (Proconsul), Adrian Ciuplea (Vița de Vie) și Alex Pascu (Goodbye To Gravity). Formula a fost definitivată în septembrie 2013, prin cooptarea lui Andrei Zamfir la chitară bas. Trupa a obținut până în prezent premiul pentru Best Romanian Newcommer 2012, (acordat de Metalhead), iar în 2014 a fost nominalizată la Cel mai bun hard rock/heavy-metal (OnAir Music Awards) și la Best Rock Artist (premiile revistei Sunete).

Citește mai multe despre Days of Confusion
Publicat de Iolanda Grecu, Redactor, pe .
CLOSE
CLOSE