Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Concurenții lui Florin Ristei în bootcamp-ul X Factor 2020X Factor 2020: Care sunt grupurile din echipa lui Ristei care au trecut de bootcamp și se luptă pentru marele trofeu Juriul X Factor 2020Al treilea episod de bootcamp de la X Factor 2020 a continuat cu echipa lui Florin Ristei - VIDEO The Motans cântând piesa "Fata din vis"The Motans a întâlnit-o pe "Fata din vis" a trupei Compact - VIDEO (Marea Unire Zu 2020) Antrenori Vocea: ReuniuneaEdiția specială "Vocea României" le-a adus românilor un show cu muzică, dans și invitați speciali - VIDEO Smiley și Adrian Despot la Vocea: ReuniuneaSmiley și Adrian Despot au făcut să se audă "basul și cu toba mare" la ediția specială Vocea României Irina Rimes și Tudor Chirilă la Vocea: ReuniuneaÎn cadrul "Vocea: Reuniunea", Irina Rimes și Tudor Chirilă și-au declarat iubirea - VIDEO

Lyric Video: David Guetta & Sia - Flames

Colaborarea dintre Sia şi David Guetta a sosit şi se numeşte "Flames". Piesa este plină de pasiune, debutează cu un sunet tropical şi primeşte un videoclip cu versuri, pe care vă invităm să îl vizionaţi mai jos.

Prima colaborare dintre Sia şi David Guetta a fost cea din 2011, pe piesa "Titanium", hit care a strâns peste 700 de milioane de vizualizări pe YouTube. De atunci cei doi artişti au mai colaborat încă de 3 ori, iar acum se reunesc pe un imn pop, cu mai puţine elemente EDM decât ne-a obişnuit Guetta. "Flames" primea un teaser cu câteva zile în urmă, sub forma unui preview de 15 secunde postat de DJ-ul francez pe reţelele de socializare.

Pe un negativ cu iz de synthpop, Sia cântă despre tărie sufletească şi despre încurajarea celui drag în momentele grele. Chorusurile ample, devenite deja trademark pentru Sia sunt prezent în melodie, iar acel îndemn de alerga şi perservera va face melodia să ajungă pe multe playlisturi de jogging. Acest single este mai apropiat de pop, decât de EDM. Se îndepărtează şi de colindele pe care ni le-a oferit Sia de Crăciunul trecut, pe LP-ul "Everyday Is Christmas".

După ce au lucrat împreună la melodia "Titanium", Sia şi David Guetta au colaborat şi la piesa "She Wolf (Falling to Pieces)". DJ-ul francez a apelat din nou la cântăreaţa australiană pentru o a treia oară pe piesa "Bang My Head", care a adus în ecuaţie şi artistul Fetty Wap. În vreme ce Sia abia a lansat albumul său cu numărul 8 la finalul toamnei, David Guetta a preferat să se axeze pe single-uri.

Ultimul său LP a fost cel din 2014, "Listen", dar multe EP-uri şi single-uri au urmat. Anul trecut a generat un hit prin colaborarea cu Justin Bieber "2U", iar recent s-a reunit cu nume mari din pop, EDM şi reggaeton ca Charli XCX, Sean Paul şi Martin Garrix. Francezul va fi headliner la Ultra Music Festival 2018, acolo unde vom auzi cu siguranţă noua melodie, în faţa unui public de mii de oameni.

Sia Furler a concertat în România în vara anului 2016, cu peruca sa celebră şi funda supradimensionată furând privirile publicului.

Citește mai multe despre David GuettaSia Furler
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE