Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
Roxen (2019)Roxen va reprezenta România la Eurovision 2020 - Află-i povestea! INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Neversea 2020

Lyric Video: David Guetta ft Anne-Marie - Don't Leave Me Alone

Anne-Marie continua ascensiunea în cariera muzicală, prin lansarea colaborării cu David Guetta "Don't Leave Me Alone". Melodia primeşte un videoclip cu versuri, pe care vă invităm să îl vizionaţi în cadrul articolului.

Versurile lui "Don't Leave Me Alone" sunt despre o dragoste dureroasă şi momentul când acea persoană specială pleacă din viaţa ta. Este o piesă cu un ritm intens, un fundal de sintetizator visător, care se varsă într-un refren EDM cu o voce uşor tunată a lui Anne-Marie. Această colaborare dance-pop ne arată o latură ceva mai electro a lui David Guetta, care abordează un sunet mai melancolic decât de obicei.

Practic doar refrenul este dansabil, iar restul melodiei este contemplare şi visare până pică drop-ul. Chiar dacă Anne-Marie a colaborat cu nume mari din EDM şi rap, precum Marshmello, e prima oară când lucrează cu David Guetta. DJ-ul francez vine după o altă piesă plină de suflet lansată recent, "Flames". Anne-Marie încă este în topuri cu piesa "Friends", realizată în colaborare cu Marshmello.

David Guetta a mai lansat alte hituri colaborative în acest an, precum "Like I Do" cu Martin Garrix şi Brooks, dar şi "Your Love", împreună cu Showtek. Cum suntem puţin peste mijlocul verii, sezonul concertelor e plină desfăşurare, iar Guetta are multiple reprezentaţii pregătite pentru fani. Artistul francez se pregăteşte să lanseze LP-ul cu numărul 7, care va sosi la final de an.

În ultimele luni am putut asculta şi piese mixate de Guetta împreună cu sean Paul, Becky G, Afrojack sau Sia, plus French Montana şi Charlie XCX. În ultima lună de vară îl veţi găsi pe muzician în rezidenţă la Ibiza, la cluburile Ushuaia şi Pacha.

Anne-Marie se află în aceste zile într-un turneu internaţional, cântând în deschiderea concertelor lui Ed Sheeran. Tânăra britanică lansa albumul de debut, "Speak Your Mind" în aprilie, vânzând peste 1 milion de unităţi internaţional.

Anne-Marie Rose Nicholson este o artistă din Essex, Anglia şi a debutat în 2013. Are doar 27 de ani şi s-a remarcat prin piesa "Rockabye", pe care apare împreună cu Clean Bandit şi Sean Paul. Alte hituri ale artistei sunt "Alarm", "Ciao Adios", "Friends" şi "2002".

Citește mai multe despre Anne-MarieDavid Guetta
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE