Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
James Arthur
Vama concertează la Arenele Romane: "Ne-a fost dor de voi, ne ard buzele să cântăm" Toboșarul Scorpions confirmă că a avut coronavirus și oferă detalii despre starea lui de sănătate Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică

Lyric Video: David Duchovny - Stranger in the Sacred Heart

David Duchovny spune povestea eternului trubadur pe noua sa piesă, "Stranger in the Sacred Heart". Piesa primeşte un videoclip cu versuri, dar şi cu secvenţe din turneul artistului. Vă invităm să urmăriţi noul clip în cadrul articolului.

"Stranger in the Sacred Heart" este al doilea single de pe cel mai nou album al actorului devenit muzician. LP-ul este numeşte "Every Third Thought" şi a sosit la începutul lui 2018, pe toate platformele digitale. Ulterior a debutat şi pentru purişti pe vinil dublu şi CD. Noua piesă ne prezintă un Duchovny melancolic, unind blues-ul cu country-ul urban.

Muzica lui David Duchovny e bună pentru un drum lung cu maşina şi pentru meditaţie asupra vieţii şi deciziilor de până acum. În videoclip îl vedem pe artist socializând cu echipa sa, pregătindu-se de concerte şi apar imagini exclusive din culisele reprezentaţiilor sale. Faţă de alte piese mai "bluesy" ale sale, aici chitara dă senzaţia unui tune rock alternativ ştrengăresc.

Cel mai nou album al starului din "The X Files" a fost înregistrat la Atomic Sound Brooklyn. Este al doilea disc din cariera muzicală a lui David, care a debutat în 2015, cu LP-ul "Hell or Highwater". Duchovny şi trupa sa vor începe reprezentaţiile din Europa în februarie 2019. Totul debutează pe 7 februarie la Moscova şi se încheie la Londra pe 22 februarie. Avem ocazia să îl vedem şi pe "Mister Californication" pe 10 februarie la Sala Radio.

David Duchovny este un om al multiplelor talente. Pe lângă actorul apreciat pentru "The X Files" (câştigător al unui Glob de Aur), "Californication" şi "Aquarius", artistul este şi scriitor. Prima sa carte, "Holy Cow" a ajuns pe lista New York Times Best Sellers. A doua carte a sosit în 2016, "Bucky F*cking Dent", care la rândul său a ajuns pe lista respectată New York Times Best Sellers. Ultimul release literar a avut loc în 2018: "Miss Subways".

David se dedică acum muzicii, iar acesta nu e primul turneu în Europa. De altfel Bătrânul Continent îi aminteşte lui David de un moment greu din viaţa sa: tatăl său a încetat din viaţa la Paris cu un deceniu în urmă.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre David Duchovny
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE