Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Lora și Fuego la FUEGOVELION 2021LORA dansează cu Fuego de Revelion, într-un program oferit de TVR 2 - VIDEO Cornel IlieMarea Unire ZU din 2020 aduce "toți artiștii" pe o scenă, la Antena 1, în cadrul a două spectacole, pe 30 noiembrie și 1 decembrie - VIDEO TEASER Anya Taylor-Joy în trailerul "The Queen's Gambit""The Queen's Gambit" stabilește un record pe Netflix, devenind cea mai vizionată serie Costel la iUmorCostel a vorbit la iUmor despre karma, bormașini și porumbei - VIDEO Concurenții care au trecut de cel de-al 13-lea episod X Factor 2020Audițiile de la X Factor 2020 au ajuns la final; citește rezumatul ultimei runde Eden Loren în audițiile de la X Factor 2020Eden Loren, italianul care a cântat de mai multe ori cu Laura Bretan, i-a cucerit pe jurații de la X Factor 2020

Lyric Video: David Duchovny - Stranger in the Sacred Heart

David Duchovny spune povestea eternului trubadur pe noua sa piesă, "Stranger in the Sacred Heart". Piesa primeşte un videoclip cu versuri, dar şi cu secvenţe din turneul artistului. Vă invităm să urmăriţi noul clip în cadrul articolului.

"Stranger in the Sacred Heart" este al doilea single de pe cel mai nou album al actorului devenit muzician. LP-ul este numeşte "Every Third Thought" şi a sosit la începutul lui 2018, pe toate platformele digitale. Ulterior a debutat şi pentru purişti pe vinil dublu şi CD. Noua piesă ne prezintă un Duchovny melancolic, unind blues-ul cu country-ul urban.

Muzica lui David Duchovny e bună pentru un drum lung cu maşina şi pentru meditaţie asupra vieţii şi deciziilor de până acum. În videoclip îl vedem pe artist socializând cu echipa sa, pregătindu-se de concerte şi apar imagini exclusive din culisele reprezentaţiilor sale. Faţă de alte piese mai "bluesy" ale sale, aici chitara dă senzaţia unui tune rock alternativ ştrengăresc.

Cel mai nou album al starului din "The X Files" a fost înregistrat la Atomic Sound Brooklyn. Este al doilea disc din cariera muzicală a lui David, care a debutat în 2015, cu LP-ul "Hell or Highwater". Duchovny şi trupa sa vor începe reprezentaţiile din Europa în februarie 2019. Totul debutează pe 7 februarie la Moscova şi se încheie la Londra pe 22 februarie. Avem ocazia să îl vedem şi pe "Mister Californication" pe 10 februarie la Sala Radio.

David Duchovny este un om al multiplelor talente. Pe lângă actorul apreciat pentru "The X Files" (câştigător al unui Glob de Aur), "Californication" şi "Aquarius", artistul este şi scriitor. Prima sa carte, "Holy Cow" a ajuns pe lista New York Times Best Sellers. A doua carte a sosit în 2016, "Bucky F*cking Dent", care la rândul său a ajuns pe lista respectată New York Times Best Sellers. Ultimul release literar a avut loc în 2018: "Miss Subways".

David se dedică acum muzicii, iar acesta nu e primul turneu în Europa. De altfel Bătrânul Continent îi aminteşte lui David de un moment greu din viaţa sa: tatăl său a încetat din viaţa la Paris cu un deceniu în urmă.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre David Duchovny
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE