Urmărește-ne în Social Media

rock

Cradle of Filth - You Will Know the Lion by His Claw

Cradle of Filth ne propun 7 minute de muzică black ca pe vremuri, prin noua piesă "You Will Know the Lion by His Claw". Melodia a primit un lyric video pe care îl puteţi admira mai jos, cu versurile bătute la o maşină de scris cu BPM foarte ridicat.

Publicat

pe

Acesta este al doilea single de pe viitorul album al trupei, "Cryptoriana – The Seductiveness Of Decay", care va sosi pe 22 septembrie. Primul single a fost "Heartbreak and Seance" şi a primit un videoclip cu producţie complexă. "You Will Know the Lion by His Claw" nu are timp de interludii şi porţiuni mai blânde, de secţiuni de operă sau de viori şi pian.

E strict black de mare viteză cu care Cradle of Filth ne-au obişnuit pe primele albume. Privind cu atenţie la lyric video observăm şi o parte din artworkul inclus pe viitorul LP. Abundă imaginile unor domni din înalta societate, cu joben şi ale unor doamne elegante, prinse de creaturi scheletice. Vampirismul şi magia par să fie la mare preţ pentru "canonul" acestui album.

Noua piesă surprinde puţin printr-o porţiune corală care sună aproape bisericesc la mijloc, dar Dani Filth revine la octavele care l-au consacrat imediat după. Abundenţa de solo-uri regăsită pe ultimul album se face simţită şi pe acest release, iar toboşarul munceşte din greu la dubla pedală în fundal. Dani Filth a declarat că această piesă este una dintre preferatele sale de pe noul disc, pentru brutalitatea sa.

Punctul său culminant a fost comparat cu perioada "Dusk... and Her Embrace" a trupei. Inspiraţia a venit de la scriitorul victorian H. Rider Haggard şi descrierea invaziei omului pe terenul fiarelor sălbatice în Africa. Cradle pregăteşte un turneu pentru promovarea noului album, axat pe Marea Britanie deocamdată.

Ne-au vizitat la Metal Meeting 2017 în iunie şi au cântat piese clasice ca "Her Ghost the the Fog" sau "Nymphetamine".

PUBLICITATE
Comentează

AGENDA DE CONCERTE

<< sept. 2022 >>
lmmjvsd
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 1 2

Trending